Şimdi Ara

OKS de herkeze başarılar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
1.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oks geçti ama inş iyi geçmiştir sbs nası geççek:S?
  • Süperdi Ya Böle Kolay Oks Görmedim
  • Kontrolleri hangi siteden yapıyorsunuz bende bi bakayım sorulara nasılmış bizim zamanımızda nasıldı şimdi nasıl ?
  • beyler hayatta girdiğim en kolay sınavdı dershanede bile bu kadar soru sormuyorlar yaw özellikle fen ve matematik mükemmel geçti 400ü geçerim artık
  • quote:

Orjinalden alıntı: xXSquaLLXx

beyler hayatta girdiğim en kolay sınavdı dershanede bile bu kadar soru sormuyorlar yaw özellikle fen ve matematik mükemmel geçti 400ü geçerim artık

sbs de öle olur inş:S
  • Oks ye girenlere geçmiş olsun inş. istediğiniz okula girersiniz
  • Konuyla pek ilgisi yok ama yeni konu nasıl yapabilirim ??? yeniyimde
  • televizyondan hesapladım 372
  • ben yata yata 396 çıkarmıştım ne günlerdi be oks den önceki gün 8 saat nette dota oynamıştım
  • oldu da biti maşalah sbs kaldı o da hemen biter inşallah
  • ZuhAha OKS DEN çıktımgüzel geçti fen dışında sorulkar kolaydı 10 boşum var inş. an. lisesine girebilicem
  • 87 net yaptımmmmm
  • kolaydı ama kolay olması bir avantaj oluşturmuyor aksine dezavantajı var... puanlar tavan yapacak, 350 olan bir anadolu lisesi 375'e bile çıkabilir... anasını satayım zamlar lise puanlarına da kaydı

sbs ve öss'ye gireceklere de başarılar...

@DeaD_DeaLeR

yeni mesaj'a tıklayıp yeni konu açabilirsin... ama bir konu içindeyken bu mümkün değil...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Norm4Life -- 8 Haziran 2008; 14:12:19 >

• norm saol sbsde napcaz yaf:S
  • 77.33 yaptım OKS de daha yüksek bekliodum üzüldüm sizce hangi okulllara gidebilirim
  • wolf sizin bir dahaki seneye de sbs olacağı için pek kendini kasman gerekmez, rahat ol hiç heyecan yapma sınavı aklından çıkar... çalıştın mı? son 2-3 gün kendini mutlu et yeter...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Norm4Life

wolf sizin bir dahaki seneye de sbs olacağı için pek kendini kasman gerekmez, rahat ol hiç heyecan yapma sınavı aklından çıkar... çalıştın mı? son 2-3 gün kendini mutlu et yeter...

biraz çalıştım öle yapıom char aldım prede alcambu arada tv de açıklama oldu son oks die kolay yapmışlar sınavı...

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zahariç -- 8 Haziran 2008; 14:39:53 >

• bnmde oks maceralarım aklıma geldı aksam etutlerınden kayar cafeye age off kapısmaya gıderdıq xD ama bakıyorumda bazı seyler hıc değişmemiş xD neyse oks yı atlattınız gerıye ÖSS KPSS cart curt kaldı banada ÖSS de basarılar dıleyın bu senede deılde seneye bende ÖSS magduru olacagım :( hiç çalısasım yoq ama xD
  • quote:

Orjinalden alıntı: emre_erme

77.33 yaptım OKS de daha yüksek bekliodum üzüldüm sizce hangi okulllara gidebilirim

nerde oturuyorsun ona göre söyleyebilirim ben kırımlı fazilet'e gidecem inş.

sbs ve öss ye gireceklere başarılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: xXSquaLLXx

quote:

Orjinalden alıntı: emre_erme

77.33 yaptım OKS de daha yüksek bekliodum üzüldüm sizce hangi okulllara gidebilirim

nerde oturuyorsun ona göre söyleyebilirim ben kırımlı fazilet'e gidecem inş.

sbs ve öss ye gireceklere başarılar

ist. bahçelievlerde oturuyorum .....

bendende öss sbs ye gireceklere başarılar ......

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.