Şimdi Ara

Okuduklarınıza İnanamıycaksınız !!!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
4.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git

Okuduklarınıza İnanamıycaksınız !!!!!

(En Son Oy Tarihi: 14.12.2018)
Giriş
  • inanmıyorum biz ayeti tamamladık diyor mucize resulumüzle beraber bitmiştir hızır mızır hikaye

hızıra evliya diyelimki diğer şeyhlere kapı açılsın yemezler arkadaş

allah dosdoğru ve tek yoldan ayırmasın
  • Nedense bu yardımlar biz hep yenerken geliyor.
    Neden hiç yenilirken gelmedi?
    Yalan bunlar kendimizi küçültüyoruz. Binlerce şehidle güç durumda savaşırken Allah yardım ediyor. Allahın zaferi gibi oluyor.
    Yenilirken gelmiyor yani Allah yenildimi oluyor töbe töbe
  • bu mucizevi yardımlar tamamen yalan!!ya arkadaşlar sizin aklınız şunu alıyor mu?Hz.Muhammed,Peygamber olduğu halde ordusunu,taktiğini herşeyini ayarlamış,hendek kazdırmış vs.. hiç bişey yapmadan oturupta dua etmemiştir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gm7pro

bu mucizevi yardımlar tamamen yalan!!ya arkadaşlar sizin aklınız şunu alıyor mu?Hz.Muhammed,Peygamber olduğu halde ordusunu,taktiğini herşeyini ayarlamış,hendek kazdırmış vs.. hiç bişey yapmadan oturupta dua etmemiştir.

ayrıca Hz.Muhammed'in ordusu da savaş kaybetmişti.
  • asıl efsane barack beyin ortadoğuda yes we can diyerek başa gelmesi,
    israil'de faşist partinini iktidarda etkili konuma gelmesi,
    düzmeceden bi delikanlılıkla buşbakanımızın bu seçimleride götürücek olması.
    savaşırsan,özgürlük için savaşırsın
    eğer yenilmekten korkuyosan Allah'tan yardım beklemezsin.
    şehitleri Allah'ın hikmetiyle gölgede bırakmış olmuyo musunuz?
    hangi mantık alıyo bunu?
    gülüyorum size sadece
  • @bullshit;

+1919 ne denir daha...
  • quote:

Beyler aydınlatılması gereken önemli nokta için açıklama sunmak gerek.

İlk olarak mucize nedir :Mucize, peygamberliğini ispat inkar edenlerin inadını kırmak ve inanların imanını kuvvetlendirmek için peygamberin elinde Allah'ın yaratıp meydana getirdiği harikulâde hâllerdir.

Peygamberimizin benden sonra mucize yoktur sözü doğrudur zira efendimiz s.a.v son peygamberdir.

Ancak atlanan bir nokta var keramet gerçeği..

Keramet nedir :Sözlükte değer, kıymet gibi anlamlara gelen kerâmet, dini bir kavram olarak Peygamberlik iddiasıyla bir ilgisi olmaksızın bir mü’minde harikulâde (olağan üstü) bir halin meydana gelmesi demektir Keramet, Allah’ın veli kuluna bir ikramıdır .

Bu açıklamalardan yola çıkarak savaşlarda vukuu bulan harkulade olayları mucize değil keramet olarak vasıflandırmak daha uygun olur zira mucize peygamberlere hastır ama keramet açıklamada da anlatıldığı gibi Allah yolundaki salih kullara sunulan bir ikramdır.

mucize ve keramet bahsini açıkca yazdığım halde neden halen keramet ve mucize birbirine karıştırılıyor..anlamış değilim

aktarılan olayların mucize ile alakası yok

savaşta yenilmez de olmuyorsunuz

sadece Allah dilerse yardım ediyor hepsi bu !! bu yardım olayları çalışmayın mücadele etmeyin savaşmayın anlamınada gelmiyor

okumuyormusunuz aktarılanları ...insaff

quote:

Tarih: 10 Ağustos 1915
    Yer: Çanakkale
    Olaya Şahit Olanlar: Yeni Zelandalı Askerler
    Olayı Rapor Edenler: istihkam Eri Künye No: 4/165 F. Reichard istihkam Eri Künye No: l 3/416 R. Nevnes ve Künye Numarası verilmeyen istihkam Eri J.L. Newman
    Olayın Alındığı Yer: "Râtselhafte Phanomene" Dergisi Sayı: 6

Ayrıca karahisarın aktardığı olay neden gözardı ediliyor kaynak sunmuş adam okusanıza

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinuhe.s -- 12 Şubat 2009; 18:47:37 >

• solcular kendını hemen belli ediyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: gennosuke

quote:

Beyler aydınlatılması gereken önemli nokta için açıklama sunmak gerek.

İlk olarak mucize nedir :Mucize, peygamberliğini ispat inkar edenlerin inadını kırmak ve inanların imanını kuvvetlendirmek için peygamberin elinde Allah'ın yaratıp meydana getirdiği harikulâde hâllerdir.

Peygamberimizin benden sonra mucize yoktur sözü doğrudur zira efendimiz s.a.v son peygamberdir.

Ancak atlanan bir nokta var keramet gerçeği..

Keramet nedir :Sözlükte değer, kıymet gibi anlamlara gelen kerâmet, dini bir kavram olarak Peygamberlik iddiasıyla bir ilgisi olmaksızın bir mü’minde harikulâde (olağan üstü) bir halin meydana gelmesi demektir Keramet, Allah’ın veli kuluna bir ikramıdır .

Bu açıklamalardan yola çıkarak savaşlarda vukuu bulan harkulade olayları mucize değil keramet olarak vasıflandırmak daha uygun olur zira mucize peygamberlere hastır ama keramet açıklamada da anlatıldığı gibi Allah yolundaki salih kullara sunulan bir ikramdır.

mucize ve keramet bahsini açıkca yazdığım halde neden halen keramet ve mucize birbirine karıştırılıyor..anlamış değilim

aktarılan olayların mucize ile alakası yok

savaşta yenilmez de olmuyorsunuz

sadece Allah dilerse yardım ediyor hepsi bu !! bu yardım olayları çalışmayın mücadele etmeyin savaşmayın anlamınada gelmiyor

okumuyormusunuz aktarılanları ...insaff

quote:

Tarih: 10 Ağustos 1915
    Yer: Çanakkale
    Olaya Şahit Olanlar: Yeni Zelandalı Askerler
    Olayı Rapor Edenler: istihkam Eri Künye No: 4/165 F. Reichard istihkam Eri Künye No: l 3/416 R. Nevnes ve Künye Numarası verilmeyen istihkam Eri J.L. Newman
    Olayın Alındığı Yer: "Râtselhafte Phanomene" Dergisi Sayı: 6

Ayrıca karahisarın aktardığı olay neden gözardı ediliyor kaynak sunmuş adam okusanıza

kuranda keramet kelimesinin geçtiği bir yer söylermisiniz bana

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.