silkroad oynamayı cok sevıyorum ama oynayamıyorum cumar. pazar sabah7 de gece 11 de oyuna gırebiliyorum ben sabahcıyım 5 gun boyun ca gıremıyorum artık yeter okulu bırakcam benim durumumda olan varsa yazsın hepımız silk kardesıyız dokun içinizi rahatlayın neysekı bugun cuma
bu bir oyun sonucta derslern bu oyundan cok cok daha önemli illede oynıcam diorsan bot al ama bu seferde kafan botta kalır bnce oyunu bırak derslerini etkiliosa
Valla bende senin gibiyim+bama oyunu oynamama kızıyo Neyseki saat 4 ten sonra evde oluyo.Ama hafta sonları bazen giremiyom. B*t alacam rahat rahat kasacak ben ders çalıycam da ark alıyom tek gidip para yatıramam heycan fln yapar bayılırım fln
zaten ben bıraksam okul benı bırakmaz okulda genelde ılk ucteyım
quote:
Orjinalden alıntı: fatih2399
zaten ben bıraksam okul benı bırakmaz okulda genelde ılk ucteyım
Bence fazla oynama derslerin düşebilir. Hem ne güzel okulda 3. yüm diyorsun oyunu biraz daha kısıtla BENCE.
okul kolay da bu silk benı gebertecek
zaten ben bu yuzden oyunu oynuyorum knıght anlamsız gelıo
quote:
zaten ben bu yuzden oyunu oynuyorum knıght anlamsız gelıo
anlamsiz gelmesini birakta ben knightin böyle igrenc bir grafigi olmasina sastim kaldim on eöle atari gibi
goruntu mıdemı bulandırıyo
herkez okula girtisn lan kafamı bozmayın gittemesseniz nası girelim oyuna
ben simdiye kadar duydugum ve okudugum tum taktıklerı denedım git sende dene
oyuna giremeyen kardeşler biraz sabırlı olsanız analrsınız ben yarımm saate anca giriom troya oyuna girmek istiyorsanız aziimli olun mutlaka girer
Bırakmıştım ne güzel arkadaşlar gaza getirdi sadece hafta sonu kas die gene başladım
Konuya bak yaw.Okulu bırakcakmışNe adamlar var yaw.Bide silk kardeşliği demiş
quote:
Orjinalden alıntı: l@stsoldi3r
Konuya bak yaw.Okulu bırakcakmışNe adamlar var yaw.Bide silk kardeşliği demiş
...:::::$ilk Kærde$liği::::....
görevimiz bu clienti alıp koreye götürüp jm binası önünde yakmak yolda bi sürü tief bizi bekliyor bi wizard bi rogue bi dagger bide warior yola başlıycaz gandalf adlı wizard bize ilerleyen bölümlerde yardım etcek aklıma süper hikaye gelmeye başaldı
quote:
goruntu mıdemı bulandırıyo
bende nefret ediyorum
oyunu bırakacaksan knight'a başla hepsinden tiksinirsin
Hem oku hem oyna.. dicem ama herkes ben gibi deilki en azından serbestim yaşasın uni
bende okula gidiyorum ama bak git stall yap ders çalış
Bakın Siz Cocuklar. Bu Silkroaddan Sizin Hic Bir kazancınız Olmuyor Benım 2 senem Gitti Dönüp Baktıgımda Hayatım Bitmiş.. egitim hakkımı kaybetmiştim.Sonra silkroada nefret duydm Su an ise Pc Üzerinde egitimime Devam ediyorum. Aklını basına Topla Egitimine Devam et akıllı Ol Bizde Senın gibiydik ama Biraz Olgun DüşündügüN zaman Herşeyin Boş OLdugunu anlıyorsun.. Bak Kendini topla Ve derslerine Yoğunlaş.. Benden sana Uyarı ..
Oyunlar gelir geçer. Online oyunların gerçek hayata herhangi bir faydası yoktur. (İşi ticarete dökmediğiniz sürece.) Okulunuza ağırlık vermeniz sizin için daha iyi olur diye düşünüyorum.