Şimdi Ara

okul (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: fatih2399

silkroad oynamayı cok sevıyorum ama oynayamıyorum cumar. pazar sabah7 de gece 11 de oyuna gırebiliyorum
    ben sabahcıyım 5 gun boyun ca gıremıyorum artık yeter okulu bırakcam benim durumumda olan varsa yazsın
    hepımız silk kardesıyız dokun içinizi rahatlayın neysekı bugun cuma

inşallah bir an için gafletle yazmışsındır çünkü ne kadar bağımlılık yapsada bir oyun bu sen ve senin gibi düşünenlere sanki hayatınızı full str glavieler veya dier buildler kurtarıcak

• bu oyun türkiyede olay yaratacak yakında aileler isyan edecek umarım dediim olmaz ama sonu böle gözüküyor
  • OKUL BAĞIMLILIK YAPAR KULLANMAYIN
  • quote:

Orjinalden alıntı: _IBLIS_

OKUL BAĞIMLILIK YAPAR KULLANMAYIN

git bi hava al gel ne dediğinin farkında mısın
  • quote:

Orjinalden alıntı: ::::..Creative..::::

quote:

farkındayım

size sesleniyorum dh gençliği gitmeyin şu okula siz 80 olun sallayın okulu okusan nolcak okumasan nolcak siz char kasın 80 olun.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ::::..Creative..::::

quote:

farkındayım

size sesleniyorum dh gençliği gitmeyin şu okula siz 80 olun sallayın okulu okusan nolcak okumasan nolcak siz char kasın 80 olun.

bu dediklerini bir gün yuttururlar ama iş işten geçer

• herkes sro oynuyor salak bi oyun için okula bırakmaya değer mi???
  • quote:

Orjinalden alıntı: tr_caner_tr

herkes sro oynuyor salak bi oyun için okula bırakmaya değer mi???

De mi canm
  • ilerde böyle yapacak öğretmenlerimizden alıntı

• tamam yaw silk i bıraktım
  • aferin
  • SoNuN pEk İç aÇıCı deĞiL HABERLERDE BELKİ İZLEMİŞSİNİZDİR ÇOCUĞUN BİRİ KNİGHT ONLİNEYE 2.5 MLYAR BABASININ KREDİ KARTINDAN ALIŞ VERİŞ YAPMIŞ FAZLA BAĞLANMA BENCE EXTACY ETKİSİ YAPMIŞ BU OYUN SENDE:D
    quote:

silkroad oynamayı cok sevıyorum ama oynayamıyorum cumar. pazar sabah7 de gece 11 de oyuna gırebiliyorum
    ben sabahcıyım 5 gun boyun ca gıremıyorum artık yeter okulu bırakcam benim durumumda olan varsa yazsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi accseller -- 4 Kasım 2007; 9:49:25 >

• quote:

Orjinalden alıntı: _BIG--NUKER_

SoNuN pEk İç aÇıCı deĞiL HABERLERDE BELKİ İZLEMİŞSİNİZDİR ÇOCUĞUN BİRİ KNİGHT ONLİNEYE 2.5 MLYAR BABASININ KREDİ KARTINDAN ALIŞ VERİŞ YAPMIŞ FAZLA BAĞLANMA BENCE EXTACY ETKİSİ YAPMIŞ BU OYUN SENDE:D
    quote:

:::____???éééé***_BiG_nUKER_____----""""??= Arkadaşınız söliyosa kesin doğrudur.

• sacma gelebilir ama bende ders lerime calısıom aklım kalıo ya ders yaparken dusunmeyeceksın yada oyunu bırakacaksın
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.