Şimdi Ara

OKUL (Bilinen ikinci Türk korku filmi) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
1.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • turklerin yaptığı en iyi korku filmı yani ilk filmı
  • film komedi-korku die geçior..ve sinan çetin 5 mil. gişe bekliomuş!!!
  • sırf benim bildiğim korku filmleri (15 yaşındayım) şeytan,dracula istanbulda,frankeyştayn ve eminim daha vardım yani
  • mehmet muhtar'in yönettiği, atif kaptan'in drakula olduğu, 1953 yapımı vampir filmi... "türk korku sineması"nın eşsiz örneği, atıf kaptan da, tarihin gördüğü en "kalite" drakula oyunlarından -performans diye geçebilir- birini sunmakta...

film için bikaç link
    http://isd.usc.edu/~melindah/eurovamp/films.htm
    http://www.vampyres.com/content/fd/Vampyric_Film_List/more4.html
    http://www.eng.iastate.edu/explorer/past/2000/Summer2000/IE/NicoleJenkins/news.htm
    http://www.eng.iastate.edu/explorer/past/2000/Summer2000/IE/NicoleJenkins/news.htm
    film döneminin vampir filmleri içinde sayılı eserlerden.
    sağlam bir kült film.
    meraklısı aşağıdaki linkten izleyebilir
    http://www.showtvnet.com/turksinemasi/film/drakula_istanbulda.shtml

• filme giden varmı??
  • evet
  • evet
  • Çok fazla özenmişler yabancı ilimlere. Ama genede hoş tu. Sarışın kızın tuvalette aynadaki yansıma sı baya orjinal geldi keşke tamamı böyle olsaydı.
  • Koray08 gitmişsin ewt çok makbule geçti saol..

ya kardeşim alla alla film nasıldı??

LoL.....
  • korku-komedi zuahah abi korku-komedi die film mi olur ya...

komedisi kufur
    korkusu efekt

bir Turk filmi ancak bukadar olur...

ilk defa surround sistem kullanilmis Turk filmi..

yorumsuz !...
  • Tek kelimeyle korkunç kötü olan film..

Korku öğeleri arkadan gelen tıkırtılara dönüp bakınca hiç bir şey görememek, sözde gerilim yaratması gereken müziklerle boş odalarda "kim var orda" diye gezinmekten ötesine geçemiyor. Kısacası onuncu sınıf korku filminde falan bile olan şeylerden başka bir şey yok.

Komedi öğeleri de belden aşağı bir kaç espri, Ragga Oktay'ın bizzat komik bir insan oluşu ve abartılı oynayan oyuncularla sağlanmaya çalışılmış. Kısacası Uygur Kardeşler'in televizyon programını komik buluyorsanız kaçırmayın, bunu da çok komik bulacaksınız.. Ama tersi durumda çok bir şey beklemeyin..

Zeka kırıntısı içeren, "helal olsun süper akıl etmişler insanı korkutuyor" diyeceğim bir sahne bile yok! AAA dur var bir tane.. Kız aynaya arkası dönük ağlarken kendisi durduğu halde aynadaki görüntüsü hareketlenip aynadan çıkıp geliyor!! Hangi film sizce?? Yoksa The Ring'de de buna benzer bir sahne var mıydı ne??

Oyunculuk desen yok gibi.. Bir tek Gökalp'i oynayan oyuncu (ismini unuttum) başarılı.. Diğerleri vasatın üstüne pek çıkmamış.. Manken kızları lise kıyafetiyle oynatıp gişe yapmayı düşünürek yapılan filmde kadın oyunculardan oyunculuk beklemek zaten en büyük hata..

Ne desem boş.. özellikle de bilet almaya çalıştığınızda muhtemelen iki seans sonrasına arkadan yer bulacağınız bu filme gitmektense korsan vcd'cinin tezgahından rastgele bir film çekin izleyin.. Muhtemelen daha çok beğeneceksiniz..

• thanks daemon
  • bence güzel film bu filmi beğenmeyenlere soruyorum neyi beğeniyolar vizyontele yi mi? yoksa seksenlerin sex kuşasında çekilmiş erotik filmleri mi? bence türk filmleri içinde en kalitelisi bu. bundan önceki türk filmlerine giderken utanırdım çünkü olay belli ne efekt ne ses bi bok çıkmıcağı belli anca mahallede çocuklarının birbirlerine yaptığı esprileri konu alan ucuz filmler. en azından bu filmde artık bi çok şey yıkılmış, bi kalite gelmiş türk sinemasına

bence bu tarz filmlere gidin arkadaşlar ki sektör oluşsun insanlar para kazansın, bize de daha iyi filmler sunsunlar. yada gidin vizyontele tuuba ya benim bile kameramla çekebiliceğim tarz tv de gösterilmeye ancak layık olan filmi izleyin
  • İyi ya da kötü olsun bence çok uzun süredir unutulmuş,bir köşeye atılmış Türk Korku sineması için iyi bir gelişme küçük de olsa bir adım,öyle değil mi?Daha iyi yapıtlarla devamı gelecektir.
  • daemon,rezilvezir +1
    Vice Citizen kepaze pazarı beyenenlerin beğeniceği bir film lafına birebir oyuyosun kalite dediğin film küfür ve birkaç teknolojik efekt o kadar konu iğrenç ama belki adam gibi bir konu olsa güzel bi film olabilirdi saygılar
  • vice citizen a bir nokatada katııyorum o da böyle filmleri başlangıç olarak görülmesi gerektiği..amerikan sinemasının bence en az 60 70 yıl gersideyiz..bilirseniz 4cdlik hz musa filmi ,rüzgar gibi geçti, filmleri 1930 ylınıın filmeri..oralardaki savaş ve kalabalık topluluuk sahnelerini 2004 yılında bizim yapabileceğimize inanmıyorum..bunlara "ben hur" , spartaküs,samson ve delliah, gibi nice filmler eklenebilir..ama sınırları aşmak lazım,denemek lazım.."okul" filmi çok kötü olabilir ama türk sinemasında farklı bir şeyley ortaya koyma yolunda bir adımdır.ve bizim adımımızdır...beğenmesek de desteklemliyiz görüşündeyimmmm.
  • ben beyenmediğim halde hala diyorumki mümkün olduğu kadar türk filmlerine gidicem ama yani sadece dedimki bu film kötü boşuna gitmeyin sonuçta burda bizbizeyiz :))
  • ya abi nie gidiyim adam gibi film yapmiolarki, komedisi kufur olan bir filme nie gidiyim korkusu efekt olan bi filme nie gidiyim ! bu dunyanin her yerinde bole adamlar filim yapmayi beceremiyolar konular sacma oyuncular sacma... nie gidiyim !...
  • konular sacma oyuncular sacma

1. de haklısın , 2. de asla
    nehirciğim var o filmde be :)
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.