Şimdi Ara

OKUL (Bilinen ikinci Türk korku filmi) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
67
Cevap
0
Favori
1.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • vice citizen nehir olayına gelince haklısın o kız için hababam sınıfına ilk gün gittim ayrıca pazar tesadüfen profilodaydım bi baktım hababam ekibi orda nehir de var bende telefonumla çektim :)
  • valla esprilere zoraki güldüm, bana o kadar komik gelmedi. korku? korku hiç değil..taylan biraderler'den daha iyi şeyler beklerdim. ancak kurguyu yapan arkadaş harika montajlamış. olay budur.
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by emrecangir</i>
    <br />vice citizen nehir olayına gelince haklısın o kız için hababam sınıfına ilk gün gittim ayrıca pazar tesadüfen profilodaydım bi baktım hababam ekibi orda nehir de var bende telefonumla çektim :)
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

eheh emrecangir aramızdaki tartışmayı unutalım değmez bi film için..
    bana nehir in o çektiğin fotosunu atabilirmisin mail ım ilkertaner@hotmail.com
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by D@ML@</i>
    <br />yahuu bende mrk ediyorum filmi. acaba film hangi okulda çekilmiş, bilen varr mı????

Kabataş Lisesi' nde çekildi... Ama İstanbul Lisesinden oyuncularda vardı (örnek my brother :) )
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Vice Citizen</i>
    <br /><blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by emrecangir</i>
    <br />vice citizen nehir olayına gelince haklısın o kız için hababam sınıfına ilk gün gittim ayrıca pazar tesadüfen profilodaydım bi baktım hababam ekibi orda nehir de var bende telefonumla çektim :)

eheh emrecangir aramızdaki tartışmayı unutalım değmez bi film için..
    bana nehir in o çektiğin fotosunu atabilirmisin mail ım ilkertaner@hotmail.com
    ok kardeşim attım eyvallah deymez tabi

• gelmemiş emre
  • ilk turk korku filmi 1949 da Aydin Arakon tarafindan cekilen "Ciglik" ... ikinci turk korku filmi ise @misterno nun belirttigi 1953 yapimi Mehmet Muhtar tarafindan filme alinan "Drakula istanbul'da" filmleridir ve gercektende Drakula rolundeki Atif Kaptan in performansi gorulmeye degerdir ...

OKUL (Bilinen ikinci Türk korku filmi)
  • okul faculty filminin basit bir uyarlaması...
    gitmeye değmez.paranıza yazık olur.
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by misterno</i>
    <br />okul faculty filminin basit bir uyarlaması...

ilginç bi yorum
    sen heralde vizyontele tuuba yı beğenirsin
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Vice Citizen</i>
    <br /><blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by misterno</i>
    <br />okul faculty filminin basit bir uyarlaması...

ilginç bi yorum
    sen heralde <b>vizyontele tuuba</b> yı beğenirsin

misterno yakin arkadasim olur ve ne ben ne de o vizontele bilmemneyi filmden saymayiz ... sen kiyasa girdigine gore filmden sayiyorsun demek ki ... zaten okul filmini ikinci turk korku filmi sanmanizdan belli ... sinema kulturunuzun bunlarla kisitli olmasi uzuntu verici ...

• +1
  • tatlımısın tuzlu musun nesin
    sen galiba dünyadaki her şeyin aşaöma aşama ilerlediğinin farkında diilsin. okul filmi türk filmleri arasında çok büyük bi atılım. ilk defa insanlar efektler denemişler modern bi şiy yaratmışlar. ha ne kadar olmuş onu tartışabiliriz ama sinema için büyük bi adım olan bu filmi böle aşağılamanıza göz yumamam
  • helallllllllllll
  • helallllllllllll
  • filmden anlıyorsun
    <br />tatlımısın tuzlu musun nesin

"Ayinesi istir kisinin lafa bakilmaz" demis olsalarda eskiler ... Karsisindakine boyle hitap eden birinin seviyesi sanirim bellidir ... "Halici Kiz" i hicbiriniz bilmezsiniz (sozum meclisten disari) sonra cikip "Okul" filmi ile Turk Sinemasinin ilerleyecegini sanirsiniz ... Neyse sen "Okul" ve benzeri filmler ile Turk Sinemasinin ilerleyisine! destek olmaya devam et ...
  • neyi beğenip beğenmeyeceğimi değerlendirebilecek kadar bilgi ve birikime sahip değilsin.
    haddini bil.edebinle tartış...
  • sana söyleceğim şudur okul ve vizontele aynı kalibredeki filmlerdir.
    okulunu bitirdikten sonra tartışırız sinemayı seninle....
  • [ban][ban][ban]

vizontele tubay#305; izlemedim ama ilki bence özgün ve temiz bir filmdi esinleme uyarlama özenti ve taklit kokan yanlar#305; ile dikkat çeken okul filminden daha üstün tutar#305;m ama vizontele 2 yada tuba da s#305;rf ad#305; ile itici geliyor bana .

tuzsuz ile mister no'nun görüºlerine kat#305;l#305;yorum
    haddini bilmeyen 1-2 kiºiye tavsiyem bu adamlarla aº#305;k atmay#305;n
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.