Şimdi Ara

Okul çıkışı kavgada disiplin?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben dün çıkışta Berat diye bir çocukla kavga ettim.Kavganın olduğu yer ise binaları.Binalarındada kamera varmış sınıf hocamıza şikayet ettiler,hocada beni dinlemeden direk müdür yardımcısının odasına yollattı arkadaşla beraber.Müdür yardımcısıda "şuan işim var,siz sınıflarınıza gidin ben sizi çağırırım arkadaşlar" dedi.Bizde gittik sınıfımıza,ondan sonra okul saati bitti yine gittik müdür yardımcısının yanına ama okul vakti bittiği için konuşamadık, pazartesi günü gitcez.

Şimdi olayın öncesini anlatıyım ondan sonra tavsiye verebilirseniz güzel olur.Olayın öncesinde ben zaten sınıflarına uzaktan eğitimin başlarında geldim.O devirlerde instagram hesabı açtım ve orda sınıftakileri bulup takip yolladım.Ondan sonra sohbet etmeye başladım bazılarıyla.Bu Berat denen arkadaşla konuşurken ilk başlarda sıkıntı yoktu lakin ilerleyen vakitlerde çok egoistçe ve beni ezmeye yönelik konuşmaya başladı.Bende buna ordan bir gıcıklığım var.Okul başlayıncada sıkıntı yoktu ama sonrasında başkan olunca boş boş millete artislik yapıp laf sokmaya başladı.Diğerleride kendini ezdiriyordu mal gibi.Benim haksızlığa tahammülüm olmadığı için bana yapınca ben karşılık veriyordum sözlü.Ondan sonra bu baya uzadı uzadı.Durup dururken bir gün okulda parmak kaldırıp " Hocam Salih ve Muhammet ordan oraya konuşuyor,yerlerini değiştirelim" dedi(Muhammet benim arkadaşım ve yerlerimiz uzaktı o yüzden ordan oraya konuşuyor diye tabir kullandı).Ondan sonra hoca sorgulamadan arkadaşıma sinirlenip sırasının yerini değiştirdi.İkide bir nah çekiyordu tenefüslerde.Ben pek umursamıyordum.

Bizde Muhammet arkadaşımla beraber okul çıkışı eve giderken onların binasının önünden geçiyorduk ve bize "gelsene birşey dicem" diyerek çağırdı.Ben gidip "Hayırdır,noldu kardeşim?" dedim.Cevap olarak "Çıkın binamdan" dedi(aklı sıra taşşak geçiyor)Ondan sonra zaten benim içim dolmuş anlık bir sinirle saldırdım.Ondan sonra az kalsın merdivenden düşüyordu o anda bıraktım saldırmayı(kapının girişinde alt tarafa giden bir merdiven var).Saldırmayı bırakınca ben binadan çıkcaktım bir anda kapıyı arkadan kapatcaktı resim çantam sıkıştı.Bende kapıyı ittirdim dahada çok zorladı.Zar zor resim çantasını çekebildim kapının arasından kapı hızlıca kapandı.

Ben bu olaydan sonra Muhammeti evine bıraktım ondan sonra kendi evime gidiyordum 4 kişi beni sıkıştırıp "Berata ne sataşıyorsun,hayırdır?" dediler.Ben cevap vermeden yoluma devam ettim.Ondan sonra tenha yere sıkıştırıp hafif hırpalayıp "Bir daha Berata sataşırsan s*keriz seni" diyip gittiler.

Birde baki diye bir arkadaşımız vardı.Muhammet ben ve baki öğretmenler odasına gittik şikayet etmek için.Ondan sonra Beratı gördüm yanında 2 kişiyle geliyordu.O da beni şikayet etmiş.Kamera kaydı var dedi.Ben bu olaydan nasıl kurtulurum,sınıftakilerde onu destekliyorlar hiçbir şey bilmeden sınıftada dışlanmaya başladım hocada beni dinlemiyor.Sadece bi Muhammet birde Baki var benle arası düzgün olan.Ama Muhammet ne kadar düzgün onu bilmem,amk cocugun beyni milattan kalma.Denilenleri anlamıyor dikkati dağılıyor hep konuşurken, he birde Berat denen cocukta Muhammeti tehdit ederken duydum."Beni desteklemezsen bütün sınıfa rezil ederim" diye.Ben çıkışta "seni tehdit etti niye kendini savunmadın" dedim.Oda "Tehditmi etmişti?" dedi.Çocuk saf,doğru düzgünde şahitlik yapamıyor.Olayda baki yoktu sadece yanımda durcaktı ben anlatırken yani herkes Beratın haklı olduğunu düşünüyor.

He birde Berat denen çocuğun Ebrar ve Bilal denen arkadaşları var,instagramdan kavga etmiştik küfürleri hala duruyor.Onu yazıcıdan çıktı olarak çıkartıp okula götürsem sıkıntı olurmu?Yardım edin ne yapcağımı bilmiyorum daha düne kadar lgsye çalışıyordum bugün psikolojimi alt üst ettiler.Hocamız dediki " ya disiplin cezası ya da sınıf değişikliği,müdür yardımcısı hangisini uygun görürse" dedi bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iznevjeren -- 3 Aralık 2021; 23:9:4 >

• up

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Üniversite disiplin.
    geçen yıl açıldı
    üniversite disiplin cezası
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.