Şimdi Ara

Okul değiştirme ve ASKERLİK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
1.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ben 21 yaşındayım ve şuan birinci sınıfta okumaktayım.Bu sene lys'ye tekrar girip okul değiştirmek istiyorum ama kaydımı sildirdiğimde herhangi bir askerlik sorunu çıkacak diye çok korkuyorum.Askerlik durum belgesi istiyormuş okullar.Her hangi bir bilginiz var mı ?

• E-Devlet 'ten bakabilirsin. Kaydını sildirme bence yeni okulunu kazanınca sildirirsin . Öğrenci haklarından faydalan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carambols -- 26 Eylül 2017; 22:12:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • carambols kullanıcısına yanıt
    yeni okulu kazanınca kayıt yaptırmak için şuanki okulumdan kaydımı sildiricem ama askerlik durum belgesi isteyecek yeni okul.Ordan bir sıkıntı çıkar mı ? o kayıt yapacağım arada benden yoklamaya girmemi isterler mi ?
  • nowo kullanıcısına yanıt
    Kayit sildirme / yaptirma tarihlerini kisa tutarsan celp donemi olmazsa sorun olmaz sanki.

En garantisi açıköğretim kaydı yaptirmak 29 yaşa kadar garantilersin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaydını sildirip okuldan aldığın mühürlü ve imzalı bir belgeyle askerlik şubesine gidersen en az bir sene verirler tecil hakkı.
    Onun dışında içinin rahat olması için bağlı olduğun askerlik şubesini arayabilirsin. Muhtemelen sana önce kaydını sildir sonra gel diyeceklerdir.
  • Ben de aynı durumdayım ya , kaydınızı neden sildiriyorsunuz hocam , ben derslere girmeyip öğrencilik haklarından yararlanıyorum , böylesi daha iyi değil mi?

• Bu arada ben lise bitince 2017 nin sonuna kadar tecil ettirmiştim , sınavdan sonra kaydımı sildirip yeni okula kayıt yaptırma arasında sıkıntı yaşamamak için ne yapmam gerektiğine dair bir fikri olan varsa aydınlatabilir mi? Yani bu durumda 2. kez tecil hakkım var mı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Askerlik ve Üniversite
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Askerlik subesine gittim.Kayit sildirme belgesi ile tecilinizi yapiolarmis bir sorun olmuomus.

• Teşekkürler hocam , ben de gidecektim de artık öğrenmiş oldum sayenizde

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.