Şimdi Ara

okul forması (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
6.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: PeterPetrelli

Okul dediğin ciddi ortamdır. Şahsen ceketle gezmeyi severim. Gömleği dışarı çıkartmam, içimede rengi belli olacak zımbırtılardan giymem. Ceketsiz gezerkende bazen kolları sıvarım.

ben de.yazın ortasında süveterle dolaşıyodum
  • Sanırım şöylee bişey ama bunun tamamen siyah olanı bayılıyorum çok karizma duruyo yazında normal kıyafet takılırım

okul forması
  • Kravat:Taz/South Park/Sünger Bob/Simpsons

Pantolon:Bol

Gömlek:Dışarıda

Gömlek içine siyah giyebilirsiniz.

Yuvarlak yüzlü değilsen ve de yanakların dolgun değilse saçını kesebildiğin kadar kısa kes.

Ceket olmadığı zaman hırka olursa iyi olur.

Ha bunları ben yapıyor muyum?Geçen sene yapıyordum ama boş işler bunlar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: PeterPetrelli

Okul dediğin ciddi ortamdır. Şahsen ceketle gezmeyi severim. Gömleği dışarı çıkartmam, içimede rengi belli olacak zımbırtılardan giymem. Ceketsiz gezerkende bazen kolları sıvarım.

Aynen beni tarif etmişsin.

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bell-mere -- 11 Nisan 2021; 16:24:27 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: _-_FrEEsTylER_-_

peki ayakkabı olarak tercihiniz nedir???

Ayakkabı ben spor giyiyorum.Kızmıyolar.Kundra berbat sevmiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: _-_FrEEsTylER_-_

peki ayakkabı olarak tercihiniz nedir???

Sen ayakkabıyı kızlar için mi giyeceksin yoksa normal okul için mi giyeceksin?

Ona göre farklı önerilerim olur.
  • Ayakkabı;Adidas Superstar öneririm..Converse giyme de
  • (1.70 cm ve üstü boyu olan zayıf, ince öğrenciler için geçerli. Uzun boylulara daha da çok yakışıyor.)

"Kısa gömlek (Eteği en fazla pantalonun kemer kısmını aşacak.) + siyah pantalon + spor ayakkabı + kravat"

Benim kafamdaki klasik "şık liseli erkek" kalıbı budur, değişmez hiç.

Jöleye möleye fazla gerek yok. Gerçi ben doğuştan dik saçlıyım, jöle gereksiz ama olsun. Zaten jöle kadar itici kullanılmaya müsait bir şey görmedim. İnek yalamış gibi yapan ya da saçını abuk sabuk formlara sokan tipler gibi olma da, adam gibi kullan yeter.

Bu formüldeki gömleği pantalonun içine sokmak istesen de fazla sokamazsın. Bir süre sonra kendiliğinden çıkabilir.

Kravat çok önemli bana göre. Şıklık katar. Okulda son aylarda kravat yasağı kalksa bile ben yine de kravatla giderim, ama gevşetirim baya. Müdür görünce bir sürü laf söyler ama takan kim... Kravatsız beyaz gömlek çirkin duruyor.

• ulan gören de okula değilde başka yere gidiyorsunuz sancak bırakın rasgele giyinin ne gerek var kasmaya
    bi gömlek bi tişört yeter

• ulan lise biteli 1 sene oldu yorumları okuyunca liseli olasım geldi oyle bir yazmıssınız ki iştahlandım

neyse bende deneyimlerimden azcık katayım:

havanın iyi oldugu günlerde ceket giyme icinden siyah bi t-shirt,gömlek dısarda ama t-shirt gömlekten uzun olsun.kolları sıva bileklik tak ama gümüş falan degil.kravat aşagıda olcak tabi.

hava soguk oldugundada lacivert ya da siyah düz kazak giy ama icten giydigin gömlegin etegi kesin gözüksün

pantolonda hafif bol olsun.

ayakkabı konusunda kesinlikle basket ayakkabısı öneririm.

böyle gitmek tabi ki yanlıs ama genc olmak başka yaa

• Bende bu sene farklı tarzda gidiyim istiyorum malum okulda 4. senem olcak... Bi bileklik alcamda kendime söyle güzel durcak hos bi bileklik tavsiyeniz var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: KüçükKötüEjderha

Sanırım şöylee bişey ama bunun tamamen siyah olanı bayılıyorum çok karizma duruyo yazında normal kıyafet takılırım

okul forması

hocam lakersi yok mu bunun
    gerçi turuncu falan olur ama
  • ben okulda kanvas (lacivert- siyah -füme) pantolon giyiyorum spor tarzda

gömleğim dışarda

ayakkabı superstardı bu zamana kadar

bizim okulda ceket yok üstüme bi kapşonlu önü fermuarlı sweet

kravat siyah içinede siyah fanila giyerim bu kadar saçım her daim uzundur
  • quote:

Orjinalden alıntı: CuklasaN

Bende bu sene farklı tarzda gidiyim istiyorum malum okulda 4. senem olcak... Bi bileklik alcamda kendime söyle güzel durcak hos bi bileklik tavsiyeniz var mı?

siyah bileklikler iyi oluyor.bilek iplerindende alabilirsin kırmızı siyah falan.
  • okumaya mı gidiyorsunuz kızlara hava atmaya mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Come_ClaRity93

okumaya mı gidiyorsunuz kızlara hava atmaya mı?

harbi ya nedir amacınız siz gösterişe mi yoksa bişeyler öğrenmeye mi gidiyosunuz
  • benim giydiklerim: kundura(değişiyor basketbol oynacaksam basket ayakkabısı),gömlek içerde,yaka iniklenmiş,kıravat düzgün,ceket giyilmiş,saçlar epey kısa(yani kısacası müdürlerin örnek öğrenci tiplemesi)ama ne yapayım sevmiyorum gömlek dışarda saçları uzun olan öğrencileri.Hem hava mı atmak istiyorsunuz benim ki daha havalı.(çünkü artık herkes gömlek dışarda saçlar uzun geliyor, aralarındaki farklı olan tek ben varım)
  • Kıyafetleri vs. bırakın okumanıza bakın.

Artık liselere okuldan ziyade partiye gidiliyor gibigidiliyor. Bizim evin karşısında bi lise var, okul zamanları bakıyorum kız çocukları boya küpü şeklinde, erkek çocuklar ise %50 den fazlası serseri özentiliği tarzında-tipinde okula gidiyorlar. Yazık...

Bizim zamanımızda en kral okul aksesuarı okul arması idi...
  • kopya cekmeye elverisli olsun bide sigara paketimi koyacak yeri olsun yeter
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.