Şimdi Ara

okul forması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
6.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _-_FrEEsTylER_-_ -- 15 Eylül 2009; 16:19:21 >

• Erkeklerde pek bir alternatif yok.Kızların için ise alternatiften bol şey yok.

• bu cocuk kızlari seviyor
  • Okul dediğin ciddi ortamdır. Şahsen ceketle gezmeyi severim. Gömleği dışarı çıkartmam, içimede rengi belli olacak zımbırtılardan giymem. Ceketsiz gezerkende bazen kolları sıvarım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _-_FrEEsTylER_-_

quote:

Orjinalden alıntı: Wristcutter

Erkeklerde pek bir alternatif yok.Kızların için ise alternatiften bol şey yok.

işte az olan alternatif i konuşalım bari..ayrıca okulda fazla yönetim yok onun için saçıma falan karışanda yok istedğim hırkaylada gidebiliyorum onuda ekliyeyim..

Bileklik, kolye, değişik bir saç kesimi, küpe (İzin verirlerse:D), kışın bere...(Karizma gösteriyor ama okul sıcaksa tavsiye etmem)

• icine koyu renk bogazli giyebilirsin pantolonunda normalden biraz daha bol olmasi guzel gosterir
  • şu basketbolcuları kollarına gecirdikleri şey vardıya corap gibi adını unuttum
    ceket giymediğin zaman gömlegini kollarını sıvadıgın zaman bir koluna onlardan gecirebilirsin dikkat cekici rengide siyah olsun en ideal
    ayrıca havanın soguk oldugu zamanlarda (mont giyilmiyecek kadar soguk) hırka giy ben hep öyle yapardım derste bile hırkayla dururdum ceket yerine ama hırka güzel bir şey olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PiqmecuK -- 28 Ağustos 2008; 17:35:24 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BEŞİKTAŞ 100.YIL FORMASI
    15 yıl önce açıldı
    trabzonspor futbol okulu
    12 yıl önce açıldı
    Beşiktaş Cumhuriyet forması
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

arkadaşlar malum okullar açılıyo okul formalarımızı giyeceğiz paşa paşa okulumuza gideceğiz

nyse bnm sorum okul formasıyla yapılabilcek değikler veya siz neler yapıyorsunuz mesela gömleğin içine siyah tşört giyince çok hoş duruyo ...
    bunun gibi şeyler deneyimlerinizi yazarsanız sevinirim...

Gömleğin içine siyah t-shirt giymek yasak bize

• pantolonun rengi füme olsun
  • up...
  • Edit yanlış konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheRed -- 28 Ağustos 2008; 19:36:18 >
  • geçen sene okul tişortleri vardı. uzun kollu kısa kollu onlarla takıldım ama bu sene degişecekmiş daha rahat şeyler gelicekmiş
  • quote:

Orjinalden alıntı: PiqmecuK

şu basketbolcuları kollarına gecirdikleri şey vardıya corap gibi adını unuttum
    ceket giymediğin zaman gömlegini kollarını sıvadıgın zaman bir koluna onlardan gecirebilirsin dikkat cekici rengide siyah olsun en ideal
    ayrıca havanın soguk oldugu zamanlarda (mont giyilmiyecek kadar soguk) hırka giy ben hep öyle yapardım derste bile hırkayla dururdum ceket yerine ama hırka güzel bir şey olsun

kazandığım okulun formasında ceket yok polar hırka var

• @melih_polat

Yoksa sen bizim okulu mu kazandın n'aptın?:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrcn[KAL]

@melih_polat

Yoksa sen bizim okulu mu kazandın n'aptın?:D

ben darıca Ülkün yalçın anadolu lisesini kazandım yoksa sen o okuldamısın.?
  • quote:

biraz daha zorlarsak akraba çıkaxcaklar

• bırakın okul kıyafetını okullar acılsın gıdın tıpıs tıpıs gencler

gıcık olabılırsınız ama solemek hosuma gıdıyo kotuyum ben
  • sık sık kravat değiştir 9-10 tane manyak kravat var bende bizim okulda kravat serbest hatta full serbest giibi bişi bizim okul aaal de okuyorum gelecek gereksiz sorulara cevaben söyledim
  • quote:

Orjinalden alıntı: not important

sık sık kravat değiştir 9-10 tane manyak kravat var bende bizim okulda kravat serbest hatta full serbest giibi bişi bizim okul aaal de okuyorum gelecek gereksiz sorulara cevaben söyledim

yine geliyor:

aaal açılımı ne
  • Ankara Atatürk Anadolu Lisesi
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.