Anladığım kadarıyla resmi değil. Öyleyse fazla ciddi bir forum olmasına gerek yok. "Kantin, derslik" gibi bölümler açabilirsin. Genel konuları koymayı unutma, millet bir şeyler yazıyor. Ve moderasyonu mutlaka sağla yoksa çok küfür oluyor.
Al bakalım, incele. Ders programları, sınav tarihleri, tüm okul öğrencilerinin resimleri, resmi duyurular vsvs. Pertevniyal Lisesi için yaptığımız (bi kaç arkadaşla beraber) site.
Ayrıca bir dip not düşeyim, okul forumumuzda yapılan tartışmalar dh'deki tartışmalardan çok daha seviyeli geçiyor.
hiç bulaşma derim bak sana. sonra biri gelir hocalar hakkında ileri geri konuşur kabak sende patlar haberin olsun.
Mesela lise için 9 10 11 12 sınıf kategorileri olur. İşte 9.sınıflar genel 9-a 9-b onlarda kendi içlerinde genel konu dışı ders mers onlara ayrılır.
Bende düşünüyorum böyle bir forum ancak bizim okuldan rağbet olmaz.Bu yüzden sadece düşünmekle kaldım
Anladığım kadarıyla resmi değil. Öyleyse fazla ciddi bir forum olmasına gerek yok. "Kantin, derslik" gibi bölümler açabilirsin. Genel konuları koymayı unutma, millet bir şeyler yazıyor. Ve moderasyonu mutlaka sağla yoksa çok küfür oluyor.
Resmi olucak
beyler yardımcı olun güzel birşey yapmaya çalışıyorum herkes fikrini yazsın
eski sınav soruları/cevapları ders notları. Hazır yapılı ödev ve projeler. gerisi gereksiz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme