Şimdi Ara

Okul forum sitesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir okulun forum sitesinde neler olmalıdır?

Bir kaç tane örnek forum gösterebilir misiniz?

Bizde forum açıcaz ama

• Anladığım kadarıyla resmi değil. Öyleyse fazla ciddi bir forum olmasına gerek yok. "Kantin, derslik" gibi bölümler açabilirsin. Genel konuları koymayı unutma, millet bir şeyler yazıyor. Ve moderasyonu mutlaka sağla yoksa çok küfür oluyor.
  • www.valdemektebi.com

Al bakalım, incele. Ders programları, sınav tarihleri, tüm okul öğrencilerinin resimleri, resmi duyurular vsvs. Pertevniyal Lisesi için yaptığımız (bi kaç arkadaşla beraber) site.

Ayrıca bir dip not düşeyim, okul forumumuzda yapılan tartışmalar dh'deki tartışmalardan çok daha seviyeli geçiyor.
  • hiç bulaşma derim bak sana. sonra biri gelir hocalar hakkında ileri geri konuşur kabak sende patlar haberin olsun.
  • Mesela lise için 9 10 11 12 sınıf kategorileri olur.
    İşte
    9.sınıflar genel
    9-a
    9-b
    onlarda kendi içlerinde genel konu dışı ders mers onlara ayrılır.
  • Bende düşünüyorum böyle bir forum ancak bizim okuldan rağbet olmaz.Bu yüzden sadece düşünmekle kaldım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Forum Sitesi Kurma
    12 yıl önce açıldı
    Forum sitesi Nasıl yapıcam
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kant

Anladığım kadarıyla resmi değil. Öyleyse fazla ciddi bir forum olmasına gerek yok. "Kantin, derslik" gibi bölümler açabilirsin. Genel konuları koymayı unutma, millet bir şeyler yazıyor. Ve moderasyonu mutlaka sağla yoksa çok küfür oluyor.

Resmi olucak
  • beyler yardımcı olun güzel birşey yapmaya çalışıyorum herkes fikrini yazsın
  • eski sınav soruları/cevapları ders notları. Hazır yapılı ödev ve projeler. gerisi gereksiz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.