Bildirim
Okul için bir fotoğraf makinesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
İkinci el bir K-X ideal olur sanırım. -
canon g12 ya da s95 -
Dediğiniz modellere bakıyorum. Bir de şu makine var. Yorumlarınızı alabilir miyim?
http://www.indirimplus.com/42335-fujifilm-finepix-s1900 -
Arkadaşların dediği modeller biraz pahalı olabilir sizin dediğiniz s1900 e nazaran ama istediklerinizi verecek makinalardır. Diğer yandan s1900'ü hiç düşünmeyin derim. Hele ki az ışıklı, kapalı mekan fotoğraflarında zavallı sonuçlar alırsınız. -
quote:
Orijinalden alıntı: Batu2007
Dediğiniz modellere bakıyorum. Bir de şu makine var. Yorumlarınızı alabilir miyim?
http://www.indirimplus.com/42335-fujifilm-finepix-s1900
Arkadasinda dedigi gibi hic dusunme derim. -
Az ışıklı ortamda 1000 liralık bir makineden fazla bir performans beklenmez. onun yerine 165 liraya canon a495 yada fuji av100 gibi makineler de işinizi görür. Kalan parayla da projeksiyon alırsınız:) -
Az ışık derken az ışık diyordur sanırım :) Karanlık demiyordur diye düşünerek dedim. Yoksa baya ışıksız ortamda zorlanmayacak D-SLR bile pek yok !.. iyi para sayması lazım ışıksız ortamda iyi sonuç alabilmek için makinaya :) -
Arkadaşlar yorumlar için teşekkürler. Az ışıktan kastım törenler genelde hava şartlarından salonda yapılıyor. Burada da sunum ve benzeri etkinlikler için ışıklar söndüğünde loş bir ortam oluşuyor. Burada detayları yakalayabileceğim bir makine istiyorum. Arkadaşların önerdiği markalar gerçekten birazcık tuzlu geldi:-) Değerli tavsiyelerinizi bekliyorum... -
http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productid=439833
http://www.dpreview.com/galleries/reviewsamples/albums/panasonic-lumix-dmc-lx3-review-samples/slideshow
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcroses -- 26 Nisan 2011; 18:18:45 >
-
quote:
Arkadaşlar yorumlar için teşekkürler. Az ışıktan kastım törenler genelde hava şartlarından salonda yapılıyor. Burada da sunum ve benzeri etkinlikler için ışıklar söndüğünde loş bir ortam oluşuyor. Burada detayları yakalayabileceğim bir makine istiyorum. Arkadaşların önerdiği markalar gerçekten birazcık tuzlu geldi:-) Değerli tavsiyelerinizi bekliyorum...
Burada bu işleri bilen profesyonel arkadaşlar da var ama benim görüşüm loş ortamdaki özellikle hareketli görüntüleri nete yakın bir şekilde fotoğraf çekebilecek makine 1000 liraya bulamazsınız. 2. elini bile bulabileceğinizi sanmıyorum.
Bu yüzden iso başarısı biraz idare eder durumdaki kompakt makinelerden alıp yakından yumuşak flaşla çekim yaparsanız bir yere kadar idare eder. Yada kit lensi iso başarısı yüksek bir dslr almanız gerekir. Ama sizin istediğinizi yanlış anlamadıysam bu tavsiyelerim bile bir yere kadar iş görür.
Yukarıda yazdığım gibi basit bir makine alıp yakından flashlı çekim yapın bence.
-
quote:
Orijinalden alıntı: _Lupara_
quote:
Arkadaşlar yorumlar için teşekkürler. Az ışıktan kastım törenler genelde hava şartlarından salonda yapılıyor. Burada da sunum ve benzeri etkinlikler için ışıklar söndüğünde loş bir ortam oluşuyor. Burada detayları yakalayabileceğim bir makine istiyorum. Arkadaşların önerdiği markalar gerçekten birazcık tuzlu geldi:-) Değerli tavsiyelerinizi bekliyorum...
Burada bu işleri bilen profesyonel arkadaşlar da var ama benim görüşüm loş ortamdaki özellikle hareketli görüntüleri nete yakın bir şekilde fotoğraf çekebilecek makine 1000 liraya bulamazsınız. 2. elini bile bulabileceğinizi sanmıyorum.
Bu yüzden iso başarısı biraz idare eder durumdaki kompakt makinelerden alıp yakından yumuşak flaşla çekim yaparsanız bir yere kadar idare eder. Yada kit lensi iso başarısı yüksek bir dslr almanız gerekir. Ama sizin istediğinizi yanlış anlamadıysam bu tavsiyelerim bile bir yere kadar iş görür.
Yukarıda yazdığım gibi basit bir makine alıp yakından flashlı çekim yapın bence.
Teşekkürler tavsiye ve yorumunuz için...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X