Puma suete 130 küsür tl ye aldım yolda yürürken millet gözünü ayagımdan alamıyor isterseniz ss koyarım
quote:
Orijinalden alıntı: zayef-
quote:
Orijinalden alıntı: savarana
quote:
Orijinalden alıntı: İnsancıl Yaratık
fazla pahalı olduğunu sanmıyorum.GÜzel bi ayakkabı bakmanı tavsiye ederim.Fiyatı sanırım 90 gibiydi
Gördüğüm en kötü aykkabı.
aynen ya çok kötü
ayakkabının burnuna bak ya ne tipsiz bi ayakkabı
quote:
Orijinalden alıntı: BrutaL41
hihi :D
Beyler önerileriniz için sağolun. 100 TL bütçe şu an. Bu yüzden önerdiğiniz adidas modellerine bakacağım sanırım.
quote:
Orijinalden alıntı: 4StaRXs
Puma suete 130 küsür tl ye aldım yolda yürürken millet gözünü ayagımdan alamıyor isterseniz ss koyarım
Nerden aldın ya?
quote:
Orijinalden alıntı: aböRjin
Ben aldım siyahından tavisye ederim çok rahat
quote:
Orijinalden alıntı: uzil
quote:
Orijinalden alıntı: zayef-
quote:
Orijinalden alıntı: savarana
quote:
Orijinalden alıntı: İnsancıl Yaratık
fazla pahalı olduğunu sanmıyorum.GÜzel bi ayakkabı bakmanı tavsiye ederim.Fiyatı sanırım 90 gibiydi
Gördüğüm en kötü aykkabı.
aynen ya çok kötü
ayakkabının burnuna bak ya ne tipsiz bi ayakkabı
zevkler tartışılmaz
@İnsancıl Yaratık o ayakkabı harbiden sağlam bi ayakkabı biraz şekilsizde olsa,kullandım ama salıyo kendini belli zamandan sora yımış yımış bişi oluyo.. tavsiyem: ben şaun altı komple beyaz olanını kullanıyorum.
ayakkabıyı giymedim bilmiyorum.Ucuna dikkat etmemiştim ama yinede çok iğrenç durmuyo öyle abartılcak kadar.sonuçta okul ayakkabısı alınıyo.uzay ayakkabısı göstermeyin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme