Şimdi Ara

Okul için spor ayakkabı tavsiyesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
4.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Malum okullar açılacak, okulda giyebileceğim siyah renk ayakkabı tavsiyelerinizi bekliyorum. ( Fiyatı fazla uçuk olmasın bizimkileri bu ara sıkmak istemiyorum. ) Okul için uyumlu olan, konforlu ayakkabı tavsiyelerinizi bekliyorum. Sağolun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ekvador -- 19 Eylül 2009; 14:27:17 >

•  Okul için spor ayakkabı tavsiyesi?
    SuperStar II BLack 98TL Aldım
  • ne tavsiyesi arkadaşım? Git o zaman ucuz bi ayakkabı dükkanına bak kendi zevkine göre al bişey. Yada adidas , nike , reebok , puma vs.vs. ucuz sade bişey al neyini soruyosun buraya?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aböRjin -- 19 Eylül 2009; 14:20:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KirkLeeHammet

ne tavsiyesi arkadaşım? Git o zaman ucuz bi ayakkabı dükkanına bak kendi zevkine göre al bişey. Yada adidas , nike , reebok , puma vs.vs. ucuz sade bişey al neyini soruyosun buraya?

Rahatlık, konfor açısından. Zamanım yok ayrıca, yapmam gereken bir sürü iş var bu yüzden konu açtım. Gidip tek, tek mağazaları dolaşıp ayakkabı arayacak vaktim olsa konu açmazdım. Ayrıca sanane?

Sağolun beyler, teşekkür ederim. İnceliyorum linkleri ve resimleri.

@aböRjin

Bizim müdürün o ayakkabıyı giymeme izin vereceğini sanmam.

@RaiDoN

Fiyatı uygun gibi, diğer ayakkabılarada bakarım belki alabilirim. İnternet üzerinden sipariş ile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ekvador -- 19 Eylül 2009; 14:25:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: GöKHaN 35

http://www.barcin.com/adidas-brasic-str-ii-spor-ayakkabisi-668737.html-0,0,0,0,0,401,6904,0

98 Tl'ye aldım.

Aynısından ben de geçen gün aldım. Gerçi rektör karışmıyor ne giydiğimize ama

Güzel ayakkabı sade ve hoş.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    okul için film tavsiyesi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: _panzerschreck_

quote:

Orijinalden alıntı: GöKHaN 35

http://www.barcin.com/adidas-brasic-str-ii-spor-ayakkabisi-668737.html-0,0,0,0,0,401,6904,0

98 Tl'ye aldım.

Aynısından ben de geçen gün aldım. Gerçi rektör karışmıyor ne giydiğimize ama

Güzel ayakkabı sade ve hoş.

Bende zaten sade bişi arıyorum. Değişik modelini arkadaşım kullanıyordu pek memnun değil gibi görünüyordu. Neyse bakacağız artık..

Beyler önerileriniz için teşekkür ederim, bilgisayardan kalkmam gerek akşama doğru konuya bakarım. İyi günler.

• bütçe ne kadar?
  • fazla pahalı olduğunu sanmıyorum.GÜzel bi ayakkabı bakmanı tavsiye ederim.Fiyatı sanırım 90 gibiydi

• quote:

Orijinalden alıntı: RaiDoN

Bence bunu almalısın.Yada bunu;

http://www.spormarketim.com/urun-4386-nike-capri-cnvs-erkek-spor-ayakkabi.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cellar Door -- 19 Eylül 2009; 16:09:35 >

• quote:

Nerden aldın acaba bende bundan almayı düşünüyorum 98Tl'ye nerde bulabilirim İstanbul da?
  • quote:

Orijinalden alıntı: İnsancıl Yaratık

fazla pahalı olduğunu sanmıyorum.GÜzel bi ayakkabı bakmanı tavsiye ederim.Fiyatı sanırım 90 gibiydi

Gördüğüm en kötü aykkabı.
  • Polonun çok güzel ayakkabıları ardı yine böyle bi konuda bi arkadaş tavsiye etmişti. Çok güzeldi gerçekten, fakat istanbulda satan yer bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: savarana

quote:

Orijinalden alıntı: İnsancıl Yaratık

fazla pahalı olduğunu sanmıyorum.GÜzel bi ayakkabı bakmanı tavsiye ederim.Fiyatı sanırım 90 gibiydi

Gördüğüm en kötü aykkabı.

aynen ya çok kötü

• modelleri hiç begenemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheRiverStyx

quote:

Nerden aldın acaba bende bundan almayı düşünüyorum 98Tl'ye nerde bulabilirim İstanbul da?

Adana YKM den Aldım.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.