Şimdi Ara

Okul Kantini Açıyoruz Ne Satılır Yardım ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
4
Favori
56.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • adam gibi bi tavuk döner satabilirsen iyi parayı kırarsın bence 2 .5 lira nugget vs. vermek yerine açma alıyorum 1 lira aynı işi görüyo açma getir
  • Hazir çorba,ekmek arasi nugget,sosisli (ekmeğin içine rus salatası koy),pitos,tost çesitleri,simit yanında kahve çesitleri (klasik,krema falan).mentos,naneli şekerler,tek tek satılan tofitalardan satabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lise mi ilkokul mu
  • bizim okul 600 kişi ;

şimdik çigköfte en fazla satan ürün; 400 kişi çigköfte alsa tanesi 2`den 800TL para eder.Gelişi ve masrafları çıkartsak nerden baksan sana kalır; 500-600 lira yani sen günde en az 500 lira kazanıyorsun.

Lan bende diyodum ya bu kantinci sarar,karaca nasıl giyiyor diye ;?
  • Çeşidi bol tut , yetiştiremeyiz etmeyiz deme bizim lisedeki kantinde ciğer , tavuk sote bile vardı. Ucuza satarsan kazanırsın , iki dilim salam koyup tosta bastığın ekmeğe 2.5 TL dersen öğrenciler kesinlikle dışarıya yönelir. Etrafta yemek yeri , bakkal vs. yok deyip fahiş fiyat koyma. İnternet , telefon yaygınlaştı biz bir dönerciyle anlaşmştık , adamı sabahtan arayıp "öğle arasına 10 tane dürüm getir" diyorduk tam saatinde getiriyordu. Kantinci çıldırmaya başlamıştı.
  • ucuza koca kova krem peynir al simidi 2ye böl arasına sür 1 liraya sat bizim kantinde hergün 1 çeşit yemek oluyor mesela bugün tavuklu pilav vardı
  • Koy bitane mikrodalga firin.Pinarin donmus boyle lavas ekmek arasi sucuk kasar ve zeytinli biseyi var at onu firina cok satarsin.Bizim kantinci boyle.Kucucuk yerle adam dunyanin parasini kazaniyor.Kazik satiyor ama nasil olsa ozel okul bol bol harciyolar parayi.Adamin altinda.bmw elinde s2 var.cok iyi is valla kantincilik

• Hüptrik sat baya alan olur

• quote:

Orijinalden alıntı: WetDream

Okul Kantini Açıyoruz Ne Satılır Yardım ?

Çıtır deniyor. Mayonz marul ve mc chickendaki gibi tavuklu bir şey tadı çok güzel. Çok satar.

Satabilirsin. Makarna,mantı,tavuk salatası satabilirsin.
    Bisküvi vs. tabii ki olacak ketçaplı tost satarsın.
    Köfte ekmek satarsın. Ya da biraz ekmek ufalarsın bir kaba biraz da o mc chicken gibi olan nuggetı çatalla satarsın.
    Capri-sun satarsın. Simit,poğaça,kaşarlı simit,sucuklu simit vs. güzel olur.
    Dürüm satarsın.

Aynen patatesler haşlama olursa bir sıkıntı olmaz +ice tea olsun deli para kırarsınız

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Dönerler düzgün olsun
    Ayran olsun 50 krş civarı
    Kıymalı poğaca olsun
    Meyve Suyu
  • Patetes kızartması, köfte ikilisini satabilirsin ufak bir tabakta öğle araları. Mesela bizim okulda ekmek arası patetes kızartması ve 4 tane köfte 2,5 TL.
  • bı tıyo verıyım cogu kantınde goremezsın, sımıtın ıcıne kasar koyup tost makınesınde bastır koy kantının onune kokusu harıka zaten delı satar ayranla beraber 2 lıraya ıyı olur fıyatını sen ayarlayabılrsn

• Permatik
  • Bi gıda zehirlenmesine bakar işletme hakkının elinden alınması
    Aman diyim saçma salak şeyler satmaya kalkma cidden başına bela alırsın.. Sağlık bakanlığı araya tanıdıkda sokunca bu konuda sıkı davranıyor..
  •  Okul Kantini Açıyoruz Ne Satılır Yardım ?

Genelde tavuk burger yaparken bunu kullaniyorlar, yetiştiği kadar satarsınız..
  • kısacası ben şunu anladım yorumlardan özet olarak zaten gofret çikolata gibi şeyler standart milletin istediği sıcak yiyeceği tost yani kısacası ekmek arası ürünler ve yanında içecek. Senin tutturup satman gerekn ve kar etceğin yerler bunlar.
  • Ben ilkokulda iken, ozel okuldu. Adam ayda kaç milyar, para veriyordu okula. Ama çok iyi calisiyordu.

Geçen senelerde Bahar senligine gittigimde, adam kantine bi dekorasyon yapmis, aman yarabbi çok para harcamis.

Yani helal, kaliteli satarsan iyi iş var. Sakin para hirsi ile çocuklari kandirma.

Not: okulda birçok arkadaşimin gunlugu 5-10-20 arasi degisiyordu.

Ilerde bende oraya guvenilir 2-3 adam bulursam koyarim. Ek gelir kapisi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diyet ürünleri fahiş fiyattan satarsan iyi para yaparsın lise için konuşuyorum tabi :D
  •  Okul Kantini Açıyoruz Ne Satılır Yardım ?

OKUL KANTİNİNDE NEREDEYSE HERŞEY YASAK.....

Bizde 1 ekimde kantincilğe başladık...cipsler, kızartmalar, colalar, hep yasak .....yönetim, denetim şimdide sakızı yasakladı...kantincilik dışardan göründüğü gibi cazip deyilmiş, içine girmeden anlaşılmıyor....
  • ne satıyosan sat kaliteli mal olsun her türlü iş yaparsın
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.