Şimdi Ara

Okul Kantini Açıyoruz Ne Satılır Yardım ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
100
Cevap
4
Favori
56.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xLeqendBoy

Buraya bir kominist girecek ve sana böyle diyecek

"Aşağılık Kapitalist Çocukları Sömürmeye utanmıyormusun"

bu arada en fazla para kantincilik ve internet cafecilikte var

internet kafe garanti iş değil çok batan arkadaşım var hele bu devirde herkesde bilgisayar mevcutken

ama kantin kolay sonuçta garanti iş 3500 lira yıllık ver mis geçen çarşı içinden dükkan sordum

45.000 lira aylık dedi

kantin 1. sınıftan 8 . sınıfa kadar tost sosis falan sakat iş yetiştiremeyiz gibi geliyor ama ice tea not ettim

gazlı içecekler neden yasak olur hiç anlamam kalem silgi falan satıcaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Bella Elina

evet ihaleyi aldık beyler kantin

baktım memuru alıyor 2 2.5 milyar teyzem kantinciydi ankarada 4.5 milyar arabasını evini dizdi oh ulan valla dedim

bizde kantinciliğe başladık kantin işletmeciliğini alıp ara dönemden sonra bizde kantin

kola bildiğiniz gibi yasak inşallah kalkar çok satar herhalde ne tür birşey satabilirim cipsde yasak

Nugget,döner,köfte,açma,poğaça tipi bide çay ve sıcak çikolata.
  • Tostların içine tüküroyomusunuz?
  • Form ürünleri de bulundur,kızlar cok tüketiyor

• bu işler öyle kolaymıydı yani ben lise okurken bu ihaleler için araya karanlık çok adam sokuyorlardı çünkü deli para kazanıyorlardı şimdi dediğiniz gibi kalburüstü okullarda çoğu zararlı şeyleri yasakladır,ilk okula giden ufaklık var bazen gidiyorum okula kantinde eti ülkerin abur cuburu dışında bir tost var içecek olarak da ayran meyve suyu süt falan bunlardan pek bişey kazanılıyor mu ki
  • Bi yere langırt masası koy şöyle sağlam bişey üstü fln kapalı olsun.1 lirayla çalışıo onlar bizim okulda var bi an için başının boş olduğunu görmedim ben kendim hergün 5 lira oynuoyorum.
  • bizim kantin ayrandan deli kazanıyor mesala kücük ayran 1 büyük ayran 1,25 tl tabi herkeste büyük alıyor ama onlara malıyetı 50kurustan az.Bide 25kurusa kadar para üstlerini sakızla ver.genclerin isteklerini göz önünde bulundur.ayvalık tostunuda sucuklu yapma hem kokar hem pahalı 2kat salam koy.gözleri doysun cebınde doyar zaten çay sat nescafe felan sat.bide ilk okulmu lise kantinimi yani öğlen arası felan varmı 45 dakikalık felan?
  • Kantin işletmeciliği ustalık ve usta öğreticilik belgem var...

Ama kantincilik yapmıyorum hatta hiç yapmadım... Bi ara niyetim vardı diplomayı aldım öyle duruyo... Diploma lazım olursa irtibata geçelim...

Ayrıca eski işimde yıllarca kantinlere cips sattım(o zaman serbestti)

Kantin işini az çok bilirim (ne az çoku lan hepinizden iyi bilirim diplomam var)

Neyse sana önemli bir tüyo vereyim;

(not:Genelleme yaparak yazıyorum istisnai kantinler de var özel okullarda falan)

Ne satarsan sat kantinin cirosu her gün aynıdır... Çünkü çocukların harçlıkları ya da okulda harcamak üzere ayırdıkları paraları genelde sabittir... Yani her akşam kasanı saydığında yaklaşık olarak aynı totali görürsün... Burda şunu unutmaman lazım diyelim ki hergün senin ciro 5bin TL burda bakman gereken şudur ben bu sattığım 5bin TL lik ürün/hizmetten ne kadar kar ettim???

Bunu uygulamada şöyle görürüz: İlk tenefüslerde patates kızartması, sosisli, tost, hamburger gibi kantincinin kendi üretimi olan ve %200 - %700 kazandıran ürünler satılır... son tenefüslerde öğrencinin cebindeki para artık bitmek üzere iken cips ve şekerlemeler satışa sunulurdu...
    Çünküüüü cips, çikolata, şeker vs gibi ulusal markaların ürünleri en fazla %25 karla satılır hadi diyelim iskontolar indirimler vs en babası %40 la mal satarsın... Bu da bir kantinciyi asla kurtarmaz... Hele ki ihale bedeli, Demirbaş bedeli, Kira bedeli yüksek bir kantin ise 3 ayda bile batabilirsin... Böyle batan çok sığır var....

İşin özü ucuza mal et, Kar marjını yükselt... Nasılsa hergün ciro aynı...

Bir de okul çevresinde rakiplerin olacak bunlarla da savaşacak ya da rekabet edeceksin...

Parmaklık satıcıları çevre dükkanlar falan...

Çocuklar arasında moda olan şeyleri onları dışarı yönlendirmemek adına bulundurmalısın... Sonuçta çocuk sevdiği şeyi dışardan alabilmek adına yemeden içmeden bekleyebilir icabında...

Ulan biz çocukken bi simit vardı kantinde şimdi mevzuya bak baya sektör oluştu...

Hatta önümüzdeki yıllarda kantin işletme belgesi olmayanlar kantin işletemeyecek diyorlar...

• Hocam Knor'un Hazır Çorbaları Var Şöyle Kahve Bardakları Gibi Kalın Ama Büyük Bardaklar Oluyor Onlardan Satabilirsin Bence İyi Gider Onlar
  • sakız
  • Kalem, silgi, uç, kağıt muhakkak satın sınavlardan önce bunları kaybeden çok öğrenci olur okullarda
  • red bull falan satın
  • Çiğköfte sat ciddiyim

• kola yasağı sene başından itibaren kalkmadı mı? Çünkü bizim kantinde artık kola var
  • Hayirli olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krone -- 6 Aralık 2012; 20:41:18 >
  • Simiti ortadan böl içine peynir koy tost yap.Yanınada çay satarsın.Çok satar
  • Çikolatalı Tost yap müthiş olur.
    Bir de çiğköfte dürüm sat o da bayaa satar.
  • Çiğköfteyi dürüm şeklinde satabilirsiniz(battalbey bayileriyle anlaşarak),onun dışında bardakta mısır da satılır.
  • Çiğ köfte, açma, simit, ayran, ice tea, kalem ıslak mendil vs., nugget, pizzatost vs.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.