92 doğumluyum. 2011 de 4 yıllık bir bölüme yerleştim tecil süresi 2015'e kadardı.. fakat okul uzayacak daha doğrusu bilerek uzatıyorum başka nedenlerden dolayı bölümümü sevmiyorum başka bir bölümü kazanmaya uğraşıyorum. 2015 gelmeden ne gibi işlemler yapmam gerekir.
kinq23K
kullanıcısına yanıt
okulu 3 yıl otomatik uzatma hakkın var yani 2018 e kadar hiçbir işlem yapmana gerek yok ama okulun bittiği anda askerlik şubesine gidip tecil işlemi yaptırman gerekir.
quote:
Orijinalden alıntı: Müendiz42
okulu 3 yıl otomatik uzatma hakkın var yani 2018 e kadar hiçbir işlem yapmana gerek yok ama okulun bittiği anda askerlik şubesine gidip tecil işlemi yaptırman gerekir.
teşekkürler istersen diğer sorularımı da sorayım da kafamdaki endişe bir son bulsun
okulu bitirmeden başka bir okula yerleştiğimde ki bu en geç 2015 tercih döneminin sonuna kadar gerçekleştiğini varsaydığımızda.
ikinci üniversitenin 3.sınıfında tecil hakkımı bitirmiş olacağım bundan sonra sanırım birşey yapamıyoruz daha değil mi hocam öyle tahmin ediyorum da ben ?
kinq23K
kullanıcısına yanıt
sen o tecili boşver üniversiteye yerleştikten sonra otamatik tecil oluyor zaten üniversite normal olarak hangi yılda bitiyorsa o yıla artı olarak 3 yıl okulu uzatabilrisin tecilde sıkıntı olmaz ama o üç yıl içinde okulu bitirirsen direk askeriyeye gitmen lazım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme