quote:Orijinalden alıntı: L[e]gi0n6-7 5 yaşında anaokul, 6 yaşında ilköğretim 1. 16 yaşında liseden mezun oldum.
quote:Orijinalden alıntı: hardcrss5 yaşında anaokul, 6 yaşında ilköğretim 1. 16 yaşında liseden mezun oldum.Alıntıları Göster 12.5 felandım ben
quote:Orijinalden alıntı: Silverlightolm 12.5 falandım benAlıntıları Göster olm banane 12.5 'dan yaş sınırını aşmışsınız siz
quote:Orijinalden alıntı: Silverlightolm 12.5 falandım benAlıntıları Göster Seneye Yazılcam İnş.İlkokul1. sınıf
quote:Orijinalden alıntı: J.R.R12.5 felandım ben Alıntıları Göster yuh o değilde 15 yıldır okuyorum ohaa ya
quote:Orijinalden alıntı: İstenmeyen Tüy5 Yaşında Anaokulu 6 Yaşında 1. Sınıf Derken Hiç Sınıfta Kalmadan 16 Yaşında Lise 3 Lüyüm...
quote:Orijinalden alıntı: ___SoN___5 Yaşında Anaokulu 6 Yaşında 1. Sınıf Derken Hiç Sınıfta Kalmadan 16 Yaşında Lise 3 Lüyüm...Alıntıları Göster 7.
quote:Orijinalden alıntı: ___SoN___ 5 Yaşında Anaokulu 6 Yaşında 1. Sınıf Derken Hiç Sınıfta Kalmadan 16 Yaşında Lise 3 Lüyüm... 6 yaşında 1.sınıfa başlarsan lise 4'e geçmiş olursun. 6 yaşında başladım.
quote:Orijinalden alıntı: EfendiAdamBu mesaj silindi.Alıntıları Göster 4.5 tum almadılar ilk başta amcam bi köy okulunda müdürdü orada kaydolup kayıt taşıtmmıştık
quote:Orijinalden alıntı: ThunderVoid quote:Orijinalden alıntı: ___SoN___ 5 Yaşında Anaokulu 6 Yaşında 1. Sınıf Derken Hiç Sınıfta Kalmadan 16 Yaşında Lise 3 Lüyüm... 6 yaşında 1.sınıfa başlarsan lise 4'e geçmiş olursun. 6 yaşında başladım. altı yaşına 1 ocak yada 28 aralık tada girilebilir Mantıklımı bu yazdığın
quote:Orijinalden alıntı: eser_46quote:Orijinalden alıntı: ThunderVoid quote:Orijinalden alıntı: ___SoN___ 5 Yaşında Anaokulu 6 Yaşında 1. Sınıf Derken Hiç Sınıfta Kalmadan 16 Yaşında Lise 3 Lüyüm... 6 yaşında 1.sınıfa başlarsan lise 4'e geçmiş olursun. 6 yaşında başladım. altı yaşına 1 ocak yada 28 aralık tada girilebilir Mantıklımı bu yazdığınAlıntıları Göster 8