Şimdi Ara

OKULDA ARAPLARLA SAVAŞA GİRDİM TÜRKLÜĞÜN SON KALESİ YURUYENANTİWOKE1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bizim kız arkadaşlar vardı dedim yanlarına gideyim.Baktım esmer derili kıvırcık saçlı sakallı bi çocuk geldi bi garip konuşuyor.Dedim arap mısın yok dedi mısırlıyım.Dedim tamam işte olm arapsın.Yok dedi kültürümüz ortak biz aslen arap değiliz tamam dedim o zaman kendi dilinizi kültürünüzü kaybedip asimile olmuşsunuz.Yok dedi yine kabul etmedi derken dedim siz suriyeyle birleşip birleşik arap devletler diye devlet kurmadınız mı ne ayaksın.Bu birden başladı suriyelileri övmeye durur muyum yapıştırdım dedim olm iyi olabilirler ama alt kültürler bize denk değiller vs.Sonra bir şey demedi yanına faslı ve yine kendisi gibi mısırlı arkadaşları geldi.Konu islama geldi cumhuriyet değerleri vs ben önce başladım osmanlıyı övmeye.Bunlar dedi çanakkalede araplar savaştı bizi zorla getirdiniz falan.Dedim biz halifeyiz tabi geleceksiniz olm vs biz istanbulu aldık biz sizin gibi değiliz falan.Başladım sonra Atatürk'ü anlatmaya.Kadın hakları seçim demokrasi medeniyet batılılaşma derken dedim Atatürk olmasa bizim sınırlarda sizinki gibi cetvelle çizilmişti.Atatürk en büyük devlet adamıdır vs devam ettim anlatmaya.Biz Atatürkle milliyetçilik şuuruna Türklük şuuruna eriştik.Onlar bu defa dediler biz şu kadar dil biliyoz bizim ülkemizde eğitim bilmem hangi dilde veriliyor siz bilmiyonuz.Dedim kardeş siz sömürge olduğunuz için o öyle.Biz bağımsız devletiz bizde eğitim dili Türkçedir.Adamlar yok bizde bağımsız devletiz vs ağladılar.Dedim sınırlarınızı cetvelle kim çizdiyse onlara sorun.Sonra dedim dersim başlıyor hadi görüşürüz gidiş o gidiş.

YAŞA TÜRK MİLLETİ YAŞA MUSTAFA KEMAL YAŞA YAŞASIN TÜRK DEVLETİ O7 O7 O7 BEN HOİ4 E GİDİYOM

TUNA NEHHRİİİİ AKMMAMMM DİİYORRRR ETRAAFIMMIIII YIKMAMM DİİYYORRRRR

ŞAANIII BÜÜYÜÜKKK OSSMANN PAAŞAAA PLEVNEEEDENNN ÇIKMMAAMMM DİİYOOORRRR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6D8559CE4 -- 22 Mart 2024; 20:4:0 >

• csb

Fas'ta Fransız etkisi çoktu. Üzücü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şanlı yuruyenantiwoke1 paşa karabükten çıkmam diyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YaralıPanda kullanıcısına yanıt
    Ben fasa acımam aga

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • damakcatlatan kullanıcısına yanıt
    okurken hastalık kaptım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6D8559CE4 -- 22 Mart 2024; 21:53:34 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.