Şimdi Ara

Okulda en rezil Olduğunuz an :) GülMek İsteyen Buraya.. -2- (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.167
Cevap
305
Favori
141.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: engwashere

bende utanmam gerekn bir olaya utanmadan devam etmiştim onu anlatayım

arkada öyle güzel osuruyorum ki sınıf resmen b.k götürüyor artık arka sıradaki arkadaşlar isyan etmektedirler. Sonra yanımdaki arkadaşıma bak ne yapcam şimdi dedim zartt diye bir ses çıktı. İlk önce arkadaşım mal mal suratıma baktı şok olmuşcasına, sonra ben ohhh deyince bir gülmeye başladı ki ardından tüm sınıf yerlere yattı. Bizim salak hoca anlamadan ne oldu ne oldu diyordu. Ardından utanmaz ben tekrardan son atom bombasını attım ki hoca bile artık ya kimse gitsin tuvalette halletsin işini demişti

Ulan gülmekten öldüm yha

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Geçen hafta oldu bu olay. Okulda ygs sınavı vardı.sınavdan önce beden eğitimi vardı üzerimi değiştirmemiştim(şort felan var üzerimde, terli kıyafet vs). Lise 3 üz(fen lisesi) okulun ilk haftaları felan olunca sınavı çok takmamıştık genel olarak her neyse. Sınav esnasında bacağım arası acıyor. En arkada oturuyorum kimse bakmıyorken şortu azcık çektim bi baktım pişik olmuşum. Şansa da yanımda merhem vardı.Sıra arkadaşıma ve çevremdekilere sakın bakmayın la dedim. Kremi elime sürüp şortun içine soktum ve yara olan yere sürmeye başladım. Hoca görmüyordu tabi. Öndeki arkadaş bu koku ne la **şşak gibi koktu dedi bende biraz sesli güldüm. Yara olan yere kremi sürerken masturbasyon yapıyormuş gibi gözüküyordum. Sonra gülüşümü duyan kız bir baktı bana osbir çektiğimi zannetti. Ben hala merhem sürmeye devam ediyorum kafamı bir çevirdim kız bana sapık gözüyle bakıyor.Dön önüne sakın bakma dedim kısık sesle bu iyice şüphelendi. Azcık utanmıştım sonra nolacak dedim sağlık öncelikli sonuçta

• quote:

Orijinalden alıntı: CDDH

Bende 8. Sınıfta iken hoca beni olimpiyatlar için sınav var dedi zorla soktu, dedim bende ne yapabilirmki ne insanlar var mantıksal olarak salladım 7 net yaptım okulda birinciyim aman ne güzel hoca dedi kesin sen gidicen olimpiyatlara ben de tamam giderim dedim ama nafile pazar sabahı evde malak gibi yatmışım sorumlulukda yok pazartesi gittim okula bi baktım olimpiyatlardan konuşuluyo aha dedim s.çtık. Neyse hoca beni gördü oğlum sınavın nası geçti heyecandan bende iyi geçti dedim. Sonra sonuçlar açıklanıcağı gün bizim okul adına benim adım gözükmüyo. Hoca telefonla orayı burayı arayıp duruyo bende bişe demiyom kızar diye bu telefonda kavga edince sinirlendi kapadı döndü işte bana şakasına olum sem sınava gitmedin mi dedi bende yok hocam dedim sınıf gülünce hoca dahada şişti. O sene peşimi bırakmadı mattan geçiyim diye manyak karı ya

HAHAHA geçen sene yazmışımda yarısından çoğunu sallamışım, iyi csb yazarı olur benden, ben bile okurken düşündüm gerçekten böyle bişe olmuşmuydu diye

• ilkokuldayken hızlı hızlı merdivenlerden iniyordum, önümdede hoca vardı birden ayağım takıldı hocanın önüne doğru yere yapıştım. öyle bir düşmüşüm ki, şak diye ses çıkmıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hatsune Miku -- 6 Kasım 2015; 20:31:05 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zayef-

Zort
  • Hem uplamisda olurum, yazayım bende. Simdi ben basketbol oynuyordum lise 3 zamaninda 5, 6 yil once.Basketbol takimina girmistim.
    Hoca xxx okulla turnuvamiz var dedi. O gun geldi, basladik oynamaya. Ben smaç basacagim diye potanin dairesine burun diregimi cok sert bir sekilde gecirmistim. O da yetmez gibi bayilip beni bloklayan arkadasin ustune dusup sortunu indirmistim.

O gunden sonra okul da ismim ya gaydi ya da daire ve burnun aski...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ramazanda zaman geçirmek için hort :)
  • Aeronautical Engineering A kullanıcısına yanıt
    Hocam Dilara ile son durum nedir

• Siz hiç başı açık din kültürü öğretmeninin göğüslerine bakarken yakalandınız mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrecan21

Edit olarak ekleyeyim hocam oradan okursunuz :)

• Mr.Chester M kullanıcısına yanıt
    Efsane bu ya.

• 10.sınıfta arkadaşla ayağımızı en üst seviyeye kadar kaldırmaya çalışıyoruz. Neyse ben kaldırdım boyum kadar arakadaşa geldi sıra 85kg-175 gibi oranı var.
    Bu bir kaldırdı ayağını şaaaap ! Yerde bende yerdeyim ama gülmekten

2-
    9.sınıftayız masa tenisi oynuyoruz tabi böyle 5-6 kişi varız resmen sırayla oynuyoruz.
    Şimdi koridoru hayal edin ama genişliği bir masa tenisi masası anca sığıyor kenarlardada 2-3 kişi bekliyoruz karşılıklı.
    Top boşa çıkınca karşı tarafta bekleyen y kişisi topu bizim kafamızın hemen dibine atıyor ve sekiyor top neyse 2-3 kere tekrarladı top boşa çıktı dur bide ben y'ye yapayım dedim aldım topu.
    Bir fırlattım y'nin burnuna geldi , burnunu tuttu biraz biz yerdeyiz tabi

Rezil olmadım ama sahit olduğum komik durumlar.
    Aklıma geldikce yazarım

• quote:

Hocam edit 4 olarak girdim. Mobilden 53. Sayfadan ulasabilirsiniz.

• Bi gün üniversite de otururkene bir top geldi ayagıma. Bende bu nedir diye düşünürken fırlatınca hocanın kafasına gitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpaceSSS -- 7 Haziran 2016; 22:05:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: engwashere

bende utanmam gerekn bir olaya utanmadan devam etmiştim onu anlatayım

arkada öyle güzel osuruyorum ki sınıf resmen b.k götürüyor artık arka sıradaki arkadaşlar isyan etmektedirler. Sonra yanımdaki arkadaşıma bak ne yapcam şimdi dedim zartt diye bir ses çıktı. İlk önce arkadaşım mal mal suratıma baktı şok olmuşcasına, sonra ben ohhh deyince bir gülmeye başladı ki ardından tüm sınıf yerlere yattı. Bizim salak hoca anlamadan ne oldu ne oldu diyordu. Ardından utanmaz ben tekrardan son atom bombasını attım ki hoca bile artık ya kimse gitsin tuvalette halletsin işini demişti

• 9.sınıfta sağlık bilgisi dersi vardır o derste üniversiteden seminer tarzı ergenlik ile ilgili ve testis kanseri ile ilgili konuşuyorlardı.İşte testis kanserinin erken tanısı içn banyoda yoklayın falan dedi bana soru sordu ne kadar vaktinini alır ki diye ben soruyu banyoda ne kadar vakit geçirirsin diye anladım anlamaz olaydım 9-10 dk dedim.Adam taabi herkesin farklı oluyor neyse geçelim bu soruyu dedi.Sınıf gülüyor tabi öğretmenim hala beni görünce istemsiz güler
  • Aeronautical Engineering A kullanıcısına yanıt
    Lisede Ezgi ile yaşadıklarım geldi aklıma . Benim de donanım haberdeki ilk konumdur Ezgi ile yaşadıklarım ama nasıl bulabilirim bilmiyorum

• quote:

Lisede Ezgi ile yaşadıklarım geldi aklıma . Benim de donanım haberdeki ilk konumdur Ezgi ile yaşadıklarım ama nasıl bulabilirim bilmiyorum

http://forum.donanimhaber.com/m_77304001/mpage_1/tm.htm

Al dostum :)
  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.