Şimdi Ara

Okulda en rezil Olduğunuz an :) GülMek İsteyen Buraya.. -2- (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.167
Cevap
305
Favori
141.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir gün okulda kavga çıkmıştı tabi bütün okulda orada toplanmıştı. O zaman lise1 de idim. Hava da yağmurluydu. Bende olay yerine koşarak gidiyordum, tam merdivenlerden inecekken fena bir şekilde düştüm. Etrafta kızlar falan bana bakıp gülüyorlardı. O an çok utanmıştım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hic olmadim bilmiyorum. Bu gorevi de benim yerime asosyaller ustlensin

• Up

• quote:

Orijinalden alıntı: AvatarAang

quote:

Orijinalden alıntı: tcan

kantinden yemek almıştım tost. o sıralar bi kız seviyodum veletken onu kızdırmak için yanına gittim sırasına oturdum. işte senin buran niye böyle şuran niye şöyle diyodum sonra ağzımda yemek var tabi ben hararetli bi şekilde gülerken ağzımdaki yemekten ıslak bi parça sarı bişey. lapa olmuş. kızın suratına uçtu yapıştı yanağına sonra kız o lapa olan şeyi aldı baktı ağlamaya başladı zarıl zarıl sonra suratıma tükürdü onun da dişinin arasında kırmızı domates parçası kalmış tükürünce o da benim yüzüme fırladı ben tükrüğü sildim derken farketmemişim o domates sabahtan akşama kadar alnımda kalmış

Herkes eksi vermiş bende vereyim dedim. Yoksa beğendim yani.

Bu ne lan iki saattir gülüyorum

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GÜNAHSIZ_LORD

Soğuk bir kış günü okulda müdürü arıyorduk(neden hatırlamıyorum)okulda bir oraya bir buraya koşturuyoruz.Tabi kışın herkes grip olmuş falan koşturdukça burnumuz akıyor bir elimize peçete hönkürüp duruyoruz.Neyse müdürü en alt katta elinde kupa bardağı gezerken gördük.Hocam hocam diye seslendik arkasından sonunda bize döndü.Keşke hiç dönmeseydi...Burnunun iki deliğini de peçeteyle tıkamıştı beyaz peçete burnundan aşağı doğru uzanıyordu.Arkadaşım onu o halde görünce gülme krizine girdi.

Ho ho hahahahahha hoca hahahahaha hoc hahahaha (hocam demeye çalışıyor,elinide ayol yapar gibi yapıp duruyor ileri geri)
    Hoca tabi şaşkın.Ben ise korku ile komedi arasında kalmışım.Ama korku baskın çıktı tabi "şeyy"diyorum hocaya bakıyorum patlatıyorum kahkahayı.Arkadaş halen kopuyor tabi..

Hoca halen şaşkın "söyle oğlum"diyor.Arkadaş hocam biz diyor sonra pııııhhhf hıhahah diye gülüyor(kendini tutuyrdu gülmeyim diye yine saldı).Ben hemen atılıyorum tabi "şeey hocam biz" dedim o sırada hoca bardağındaki çayı yudumladı bardağı geri çekti ve bıyığından damla damla çay akmaya başladı.Ben bunu gördümya artık geberiyorum.ölüyorum gülmekten yere çömelmişim(nden bu kadar komik geldi bilmiyorum)ama arkadaş zaten komada elinide şeyinin üzerine bastırıyor sapık.Sonra hoca bağırdı "iyice densizliği ele almışsınız" diye devamı geliyordu kii burnundaki tıkaç hoop çayının içinde düştüü ben zaten ağlıyorum yerde gülmekten.Hoca "defolunnnnn" diye bağırıyor..Arkadaş zaten kopuyor koş koşş dedi bana herhalde hocadan korktu kaçalım dedi diye düşündüm ama merdivenlerden çıkarken olayın ciddiyetini anladım.Arkadaşım altına işiyordu.Koşup erkekler tuvaletine girdik ama tamamını yapmış.Başlıyor gülmeyle karışık ağlamaya.Benim güle gitti tabi ne oldu niye ağlıyorsun diyorum bir yandanda gülüyor.3-5 dk sonra toparladık kendimizi o ağlıyor gülmesi kesildi.Gitti musluğa arkasını dayadı ıslatıyor.Ne yapıyorsun be dedim halen ağlıyor.Sonra 5-6 dk sonra tüm pantolonu ıslanmıştı gitti arkasını tuvaletteki kaloriferlere dayadı kuruması için..

Neyse sonra müdürün yanına izin kağıdı almaya gittik falan bağırdı çağırdı izin kağıdıda vermedi arkadaş gün boyu sırasından kafasını kaldırmadı.Ben hariç kimse onun altına işediğini bilmiyordu...

Şu hikayeyi okuyorum gülmekten gözlerim yaşardı densizliği ele almışsınız falan tasvirler de harika

• lise1deyim okul başlayalı 1 ay falan olmuş, ben sınıfta sessiz sakin efendi bi çocuğum o sıralar ta ki bu olaya kadar diyebilirim niyeyse bu olaydan sonra biraz hareketlendim neyse sağlık dersindeyiz hoca korunmaktan prezervatiften falan bahsediyor 60 yaşlarında da bir hocamızdı, anlattı anlattı herkes de ciddiyetle dinliyor, hoca tam konuyu özetliyor "sonuç olarak fuhuş yapmamak lazım değil mi XXXX" dedi bana, ben şok ben iptal ben wefad evet hocam dedim ama çok utanmıştım zaten sınıfın yarısını tanımıyorum o sıralar direkt olarak yerin dibine ışınlandım diyebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ss4Gogeta

Biyoloji dersinde muhabbet ederken halısahada koşarken kalp krizinden ölen bir adamdan konu açıldı. 'Haberlere falan da çıktı işte Mahmut(ismi hatırlamıyorum) 43 yaşında halısahada koşarken kalp krizi geçirdi' diye anlatıyor hoca. Adamın adını soyadını ilk defa duyuyorum, 'hocam o benim amcamdı ya :(' dedim hoca özür diliyor sınıf şaka yaptığımı biliyor tabi gülmeye başladı millet. Önümde oturan kız döndü 'Onur o benim gerçekten amcamdı' dedi gözleri doldu falan kızın hakkaten amcasıymış daha geçen hafta vefat etmiş. Kızdan günlerce özür diledim. Bu kadar utandığım çok nadirdir lise hayatımda.

ne yapmışsınız sizde ya

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocanın farkında olmadan ağzından çıkan lafı fesat beyinlerimizle küfre dönüştürdüğümüz hikaye :

Lise 1. sınıftık , ders tarih , hoca orta kümenin en arka sırasında oturuyor. Her zaman sınıfta bi keko olur ya böyle ekstra saf , böyle numaradan muhabbet yaparsın o da devam eder. Neyse işte bizim keko da tahtada sunumu var sunuyor. Hoca da işte eğleniyor bunla bu öğretmenmiş numarası yaptırıyor falan. Benim ismim x olsun. Biz de işte yine muhabbetin dibine vurmuşuz iplemiyoruz çocuğu falan hoca çocuğa dedi şu x'ler hakkında ne düşünüyosun falan. Sonra çocuk çok konuşuyolar gibisinden bişey demişti. Hoca dedi işte git bi tane çak ağızlarının ortasına demisti , ardından 5-6 saniye sonra ekledi " ya da dur ben arkadan çakayım " , sınıf şok sınıf wefad.
  • quote:

Orijinalden alıntı: meert11

quote:

Orijinalden alıntı: Ss4Gogeta

Biyoloji dersinde muhabbet ederken halısahada koşarken kalp krizinden ölen bir adamdan konu açıldı. 'Haberlere falan da çıktı işte Mahmut(ismi hatırlamıyorum) 43 yaşında halısahada koşarken kalp krizi geçirdi' diye anlatıyor hoca. Adamın adını soyadını ilk defa duyuyorum, 'hocam o benim amcamdı ya :(' dedim hoca özür diliyor sınıf şaka yaptığımı biliyor tabi gülmeye başladı millet. Önümde oturan kız döndü 'Onur o benim gerçekten amcamdı' dedi gözleri doldu falan kızın hakkaten amcasıymış daha geçen hafta vefat etmiş. Kızdan günlerce özür diledim. Bu kadar utandığım çok nadirdir lise hayatımda.

ne yapmışsınız sizde ya

Valla bilemedik o an yaptık bi terbiyesizlik

• Daha 2 gün önce olduk arkadas hazır olu yanlış yapıyordu.müdur kursuye çağırdı herkes sıraya geçmişti müdür bir kişide açar demişti arkadaş beni çağırdısonra rahat hazırol yaptırdı meğer ben sağ ayağimi sabit tutacağima sol ayağimi tuttum tüm okula rezil olduk :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • lise 1 deyken 2.dönem e başlamıştık artık sınıftakilerle bayağı samimiydim işte 4 5 arkadaş toplandık en arka sıraya köşeye açtım telde z*rnoyu izliyoruz hepimiz erkeğiz sınıf full erkek neyse benim telde çok iyi tel değildi kasıyodu sonra müdür sınıfa bi geldi herkes toplandı felan ben hemen telaşla kapatmaya çalıştım ulan dondu basıyorum yok tıklıyorum yok herkes kopuyor gülmekten müdür bana doğru bakıyor telefondan ah uh ulan açtım bataryayı söktüm anca kapandı müdür anladı ama koy verdi orda ne utanmıştım ama ne güldük be.

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Chester -- 6 Mayıs 2020; 18:29:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Chester

Olay başıma daha bu dönemin başlarında geldi. Bir İngilizce hocamız var, çok kafa adam. Bi ara telefonla oynuyodum. Teneffüs bitmiş hoca gelmiş bende kapatıyodum işte telefonu. Telefonun duvar kağıdında da güzel bi hanım kızımız var. Hoca da gördü bunu, lan dedi biz eskiden dergi saklardık tuvalete dergiyle giderdik siz simdi alıyonuz telefonu... falan dedi. Neyse olay bu değil. İşte bu böyle matrak bi adam.

Bigün bunun dersindeyiz işte. Bişey oldu tam hatırlamıyorum. Geldi bu benim yanıma (H: Hoca , B: Ben)

Nasılsın iyiyim falan klasik muhabbet

H: Voleybol oynar mısın?
    B: Yok hocam, işim olmaz.
    H: Ama biliyorsun demi bişey ?
    B: Eh işte.
    H: Voleybol sahasında kaç direk var?
    B: (Dedim aha mıçtık ben bunu biliyorum falan) 2 tane var.
    H: O zaman biri sana girsin.

Sınıf yarıldı. Bende yarıldım altıma mıçıcam nerdeyse. Ben burada bitti sanıyorum. Meğer onun devamı varmış. Hoca bi tahtaya doğru gitti. 20 saniye geçmedi tekrar geldi bu.

H: Alındın mı ?

Dedim heralde özür dilicek falan.

B: Estağfirullah hocam.

Adam bombayı yapıştırdı beyler.

H: O zaman diğeri de girsin.

Yıkıldım. Sınıf yerlerde. Ben baya baya sandalyeden düştüm. Girdim sıranın altına. Altına mıçıyodum o gün ya

hahah

• Daha bu sene oldu bu olay.Bu arkadaş başka bir okuldan nakil oldu sene başında bizim okula.Neyse anlatayım.

Yakın bir kız arkadaşımla teneffüste cama geçtik sohbet ediyoruz öyle havadan sudan.Tabii kızları bilirsiniz hemen aşk meşk konuşurlar.

Kız : Karşılıklı aşk yok ya.Yani ben inanmıyorum.Öyle değil mi ?
    Ben : Var var.Bunun en basit örneği annenle baban işte.Hehehehheheeh.
    Kız : Sevgi yetmiyo ya.En azından benimkilere yetmedi.
    Ben : Şey...Anlamadım.
    Kız : Annemle babam bir sene önce ayrıldılar.

Ben tabii afedersiniz mal gibi kaldım kıza bakıyorum.Kendime gelemedim.Özür diledim falan.Kız önemli değil falan diyor ben hala özür diliyorum.

Cidden kötü bir şey inşallah başınıza gelmez böyle durumlar.

• arada kaybolucak kesin
    neyse başlıyorum lise 2'nin ilk günü biraz geç kalmıştım hoca sınıftaydı, kapıyı tıkladım girdim, bir anda herkes sen yan sınıftasın bizim sınıfta değilsin dediler ben wtf noluyor falan oldum sonra gittim yan sınıfa oturdum hoca yoklamayı aldı benim ismim yok haydaa dedim hocam burası benim sınıfım neyse eski sınıfa döndüm aldılar sınıfa allahtan sizi şakacılar sizi buradan hepinize sövüyorum

• Küçükken sıraya yatmıştım. Hani sıranın arkasında bir boşluk var ya, oradan ayağımı geçirmiştim. Sonra çıkayım dedim çıkamadım, hocaya söylesem başkaları da bana bakacaktı ne oldu diye, sonra sessiz kaldım bir süre ve denemeye devam ettim, dedim olmayacak bu ve hocaya seslendim sonra olayı anlattım falan bir hocayla annem çıkarmaya çalıştılar beni, ben de fok balığı gibi kıvranıyodum, sonra zar zor çıkardılar ve ben de ağlıyordum, kızlar beni görmesin diye annemin koynuna sarılmıştım ama kızlar kıkır kıkır gülüyodu zaten. O arada kapıdan dışarı çıktım annemle ve gitmek istedim okuldan (fırsatı bulmuştum tabi küçükken bile okula gitmek istemezdim zaten) annem götürmedi eve. Sınıfa girdim yine kafamı yerden kaldırmıyodum. Hala gülüyolardı şerefsizler. Empati diye bi' şey yoktu tabii o salaklarda. Neyse gene sinirlendim.

• Çok samimi olduğum bi arkadaşım vardı. Sessiz osurmayi iyi bilirdi dersteyiz bi gün en arkanin bi önünde. Yine osuracakti kicini kaldırdı hafiften ben anlamadım tabi naptigini. Cart diye bi ses geldi ama nasıl arkadaşla birbirimize bakıp gülüyoruz kimse anlamadi ama bunun osurdugunu herkes dersi dinliyordu

• 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.