Şimdi Ara

Okulda herkes benle dalga geçiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
6.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam dostlar artık burama kadar geldi ve bunu sizlere anlatmak istiyorum.

11. sınıfta nakil aldırdım ve başka bir okula geçtim. Bulunduğum sınıfta çok boş insan var ve hiç memnum değilim. Çünkü herkes benle alay ediyor anlamadığım şey ise tipim felan yerinde ama gercektem usandım hergun Allaha yalvarıyorum hergun eve geldıgımde aglıyorum. ıntıhar eşigine geldım ama annemler uzulur yoksa çoktan kıymıştım canıma...

Çantamla dalga geçiyorlar kadın çantası felan diyorlar. Kızlar bana dürzü diyor erkeklerde bunu duyunca kahkaha atıyorlar bende çaktırmamak için gülüyorum ama içten içe kahroluyorum. Sınıfın erkekleri sen zencilere veriyor musun? diyip dalga geçiyorlar. Geçen sene kavga noktasına kadar geldim hoca ayırdı. İşin kötü tarafı artık hocalarda dalga geçiyor. Ondan sonra dün sınıfımız 45 kişi olduğundan ve çok sıcak olduğundan dolayı arkadasımın yelpazesini aldım. hoca biranda sen Bülent Ersoy gibi sallıyorsun dedi ve bütün sınıf yerlere yattı. İlk başta bende güldüm sonra izin alıp tuvalete gidip ağladım.
    ismim dürzü oldu çıktı. bıktım artık kafayı yemek üzereyim. dindar bir insanım ve sınıfın erkekleri benim değerlerimle dalga geçiyorlar. Menzil köyüne gitmiştim bunlar öğrenmiş ve benle dalga geçtiler cleveland gavsailers diye. onu bile içime attım. yaşça büyük abilerimden tavsiye istiyorum yalvarırım yardım edin bana. hayatım zehir oldu. ALLAH kahretsin liseden nefret ediyorum bitsede kurtulsam....

• lisede herkes sıkıntı çeker, takmayacaksın. bizle de uğraştılar dalga geçtiler, iplemeyince gidiyorlar.

tam bir liseliye vur olayı sende. anne yap öyle yapıyorlar bu zamanlarda herhalde. çantan kadın çantası diyorsa dün annenden aldım de. dürzü diyorlarsa annen öyle demiyor de. zencilere veriyor musun diyene annene sor o profesyoneldir bu konuda de. bülent ersoy diyen hocana ne alakası var komik mi şimdi sizin yaşınızda bir insanın dediğine bak tersle, ona anne yapamazsın.
  • Dövebilecegine inaniyorsan döv birisini.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Korkak olma anasını satim geçir birine güzel bi kavga et dayak yemen önemli değil. Yeterki tepki ver .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yalan Söylemeyen Adam -- 21 Eylül 2017; 8:56:49 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öğretmeni bimere ver ohaldeyiz bide gtu tutuşur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sınıfta birini komalık edecen anca öyle kurtulursun. Yoksa bunlar senle dalga geçmeye devam eder.

• Hangi il kardeşim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    annem benle dalga geçiyor
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sleepydragon

lisede herkes sıkıntı çeker, takmayacaksın. bizle de uğraştılar dalga geçtiler, iplemeyince gidiyorlar.

tam bir liseliye vur olayı sende. anne yap öyle yapıyorlar bu zamanlarda herhalde. çantan kadın çantası diyorsa dün annenden aldım de. dürzü diyorlarsa annen öyle demiyor de. zencilere veriyor musun diyene annene sor o profesyoneldir bu konuda de. bülent ersoy diyen hocana ne alakası var komik mi şimdi sizin yaşınızda bir insanın dediğine bak tersle, ona anne yapamazsın.

mutlaka kesinlikle bu

kavga etmek de bence mantıklı ama sana bağlı biraz

akşam evdeyken de internette takıl saçma sapan yerlerde dolaş (mesela 4chan) psikolojini geliştir sayko ol

anancılık kolaydır ama kendini geliştirirsen durumu tam tersine çevirebilirsin mükemmel yaratıcı küfürlerinle ;)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.