Şimdi Ara

Kızlar benle dalga geçti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
0
Favori
3.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bankaya para çekmeye gittim. Çarşıda da 3 lü bi kız grubu geliyodu. Yanımdan geçerken adamın tipi gibi bişeyler duydum. Sanırım bana söylediler. Bayağı üzüldüm. Balkonda sigara içip oturuyorum. Erkek olsa tekme tokat dalardım. Ama işte kız oldu mu iki tane çakamıyosun ağzına. Aslında iki tane çeksen tokat ağzına ömür billah kimsenin yüzüne bile bakamaz da işte. Başım belaya girmesin diye yürüdüm gittim yoluma.
    Böyleleri yüzünden insanların özgüveni kırılıyo insanlardan kaçmaya başlıyo, yalnızlaşıyo iyice.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Klasik yurdumun egosundan önünü göremeyen kızının saçma tavırı.

Neden üzülmeyeceksin biliyor musun? çünkü aynı kızlar gelecekte kendileri gibi ağzı bozuk, terbiyesiz ve ahlaksız, asfaltlarda yatıp korkunç şarkılar ile tiner çekip söven tipler ile evlenecek, her hakaret yediklerinde zevkten kuduracaklar, çünkü onların dili bu. Daha adını ve hikayesini bile bilmediği biriyle dış görünüşüne bakıp dalga geçerler, çünkü onların bir taraflarını kaldıranlar onlara dünyanın en değerli varlıklarıymış gibi hissettirir.

Bana da eskiden görünüşüm kötüyken aynısı oldu, o zamanlar bakımsızdım ve kötü gözüküyordum, yanımdan geçen 2 kız gülüp ergen dediler, omzuma anca gelen bu kızların yüzüne bile bakmadan çöp görmüş gibi umursamadan yoluma devam ettim. Sonrası? artık daha bakımlıyım ve daha güzel görünüyorum, bir çok kız ile çevrem var, o zaman kızlar neden bana bakmıyor diye utanırken şu an elimi atınca kız geliyor, çünkü artık türk kızlarının doğasını biliyorum ve içimden geleni yapıyorum, onlara tapacağıma kendime vakit ayırıp görünüşümü optimum hale getiriyorum.

Bu kızlar efendi ve onlara çok iyi davranan erkekleri asla sevmez, hepsini yedek olarak görür, onların istediği kendileri gibi hödük tiplerdir, adım gibi eminim sana bunu söyleyen kızlar parayı çektikten sonra lüks bir araca bindiğini görseydi, sana atlamak için birbirlerini kemirirlerdi
  • Liseli kezban değillerse yolda gördükleri birine böyle şeyler diyemezler. Takma kafana.

• Gerçekse üzüldüm açıkçası. İnsanların özünde kötülük var daha ne olsun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Büyük ihtimal liselilerdi.kendime çok üzüldüm o anda. Sınavlar var çalışmam gerekiyo ama elim notlara gitmiyo.

Sadece moral olarak değil insanın çalışma hayatını da çok derinden etkiliyo böyle şeyler

• Whippoorwill kullanıcısına yanıt
    Gerçek. Halbuki onlara dahi bakmamıştım. Dümdüz önüme bakarak gidiyodum. Öyle konuşmalarına kulak misafiri oldum. Kahkaha atarak gittiler.

• Kendi ezikliklerini belli etmişler aslında. Durup dururken birinin böyle bir şey demesi normal değil. Ne kadar aşağı bir davranış. Bu tiplere cevap vermemekle iyi etmişsin hocam ama takma daha fazla. Sana senden başka kimse değer veya zarar veremez. Bırak sigaranı ve bir yerden başla notlarını okumaya.

• Fazla önemseme derim daha kimler gelir kimler geçer

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    annem benle dalga geçiyor
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • O kezban ergenler kendilerini cok ustun goruyorlar galiba.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu kız toplulukları ne zaman gülse ben de bana gülüyorlar sanıyorum muhtemelen sana gülmemişlerdir takma kafana
    Haklısınız hocam. Ancak insanı aşağılık kompleksine sokuyo böyle insanlar. Karşılık veremiyosun. Karşılık versen taciz ediyo diye iftira atacak belki. Sırf bu yüzden hayatımı yakmak istemiyorum.

İlkokul yıllarında böyle bi kız dalga geçmişti benle. En son dayanamayıp sağlam bi tokat atmıştım. O günden beri kimse bişey diyememişti. Çocuktuk o zamanlar.

Ama dışarıda binlercesi var, hangi biriyle tartışcam karşılık verecem.

Şu anda ben de okula gitmemek gibi bir düşünce var. Oradakiler de böyle yapar mı dalga geçilir miyim diye?

Yanımdan geçerken kenarada çekildi bildiğin yol verdi kız ama dalga geçmek içinmiş demek.

• Klasik yurdumun egosundan önünü göremeyen kızının saçma tavırı.

Neden üzülmeyeceksin biliyor musun? çünkü aynı kızlar gelecekte kendileri gibi ağzı bozuk, terbiyesiz ve ahlaksız, asfaltlarda yatıp korkunç şarkılar ile tiner çekip söven tipler ile evlenecek, her hakaret yediklerinde zevkten kuduracaklar, çünkü onların dili bu. Daha adını ve hikayesini bile bilmediği biriyle dış görünüşüne bakıp dalga geçerler, çünkü onların bir taraflarını kaldıranlar onlara dünyanın en değerli varlıklarıymış gibi hissettirir.

Bana da eskiden görünüşüm kötüyken aynısı oldu, o zamanlar bakımsızdım ve kötü gözüküyordum, yanımdan geçen 2 kız gülüp ergen dediler, omzuma anca gelen bu kızların yüzüne bile bakmadan çöp görmüş gibi umursamadan yoluma devam ettim. Sonrası? artık daha bakımlıyım ve daha güzel görünüyorum, bir çok kız ile çevrem var, o zaman kızlar neden bana bakmıyor diye utanırken şu an elimi atınca kız geliyor, çünkü artık türk kızlarının doğasını biliyorum ve içimden geleni yapıyorum, onlara tapacağıma kendime vakit ayırıp görünüşümü optimum hale getiriyorum.

Bu kızlar efendi ve onlara çok iyi davranan erkekleri asla sevmez, hepsini yedek olarak görür, onların istediği kendileri gibi hödük tiplerdir, adım gibi eminim sana bunu söyleyen kızlar parayı çektikten sonra lüks bir araca bindiğini görseydi, sana atlamak için birbirlerini kemirirlerdi

• Normalde pek önemsemiyorum ancak adamın tipi falan gibi iki kelime duydum oradan şüphelendim. Umarım dediğin gibidir hocam. Çok değişik bir hismiş bu. Yüzümün yandığını hissettim o anda. Utançtan galiba

• Hocam bu tiplerin ilacı umursamamak. Kendinizi üzmeyin iki üç tane kişiliksiz için. Kimse yoksa biz size değer veriyoruz burada. DH ruhu ölmedi daha.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whippoorwill -- 12 Nisan 2018; 22:42:5 >
  • İnsanlar sana gülse ne olur o onların sorunu onların boş hayatları...
    Hayatta uğraşacak o kadar yararlı güzel şey varken birinin görünüşüne takmak kadar boş birşey görmedim.
    Tek kelime ile BOŞ İNSAN TARİFİNİ YANSITMIŞLAR.

Bu yeter takmaman için
    Herkes bir gün yaşlanacak kimseye kalmaz bu dünya.
    Yaş gittikçe bunların bir önemi kalmıyor.

Hayatta güzel şeyler var.

Sen motivasyonunu bozma iyi ve yararlı bir insan olmaya çalış.
  • Moving On kullanıcısına yanıt
    Doğru diyosun hocam. Ben bu ara çok da kilo verdim. Okuldaki dersleri vermeye çalışıyorum. 4 dersi versem mezunum. Okulun stresi yüzünden yemeden içmeden kesildim bayağı zayıfladım ve yüzüm de çöktü.

Kendime bakmak istiyorum, spor yapıp giydiklerimin tam üstüne oturmasını, omuzlarımın düşüklüğünü gidermek istiyorum. Ancak düzeni tutturamıyorum. Çünkü bayağı sıkı çalışmak gerekiyo.

Ben onların güzel mi çirkin mi olduğunu dahi bilemiyorum şu anda çünkü göz ucuyla bile bakmadım. Sormak isterdim tipimin neyi komik de dalga geçiliyo diye ama soramıyo insan. Suçlu konuma girmekten korkuyo insan.

Sağolun cevap için hocam. Forumda olmasa derdimizi anlatacak kimsemiz yok.

• Valla insan çok demek istiyo da işte milletimizi biliyosunuz yanlış anlayıp lince kalkarlar. Hatta bi an döndüm arkadan baktım ama ortalık çok kalabalıktı insan bişey diyemiyo.

Aynen hocam. Forumdakiler destek olur diye gelir gelmez konu açtım. Sağolsun siz de diğer üye arkadaşlarda destek oldular. Tek tek teşekkürler hepinize.

• Intruder kullanıcısına yanıt
    Doğru hocam. Hiç hatırlamıyorum bi erkeğe ya da kıza çirkin dediğimi. Yalnız olduğumda bile kendi kendime bile düşünmüyorum, yorum yapmıyorum başkasının dış görünüşü hakkında.

Böyle hareketler görüpte cinnet getiren çocukları gençleri çok iyi anlıyorum.

Çok sinir bozucu bir durum. İnsan hemen kaçmak istiyo o ortamdan, sonra da gururuna yediremiyo öfkelniyo.

• Rica ederim/ederiz.

Her zaman buralardayız. Bütün derdin bu olsun hocam. Kendini bilmezlerin lafına bakma.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mor yakut

Doğru diyosun hocam. Ben bu ara çok da kilo verdim. Okuldaki dersleri vermeye çalışıyorum. 4 dersi versem mezunum. Okulun stresi yüzünden yemeden içmeden kesildim bayağı zayıfladım ve yüzüm de çöktü.

Kendime bakmak istiyorum, spor yapıp giydiklerimin tam üstüne oturmasını, omuzlarımın düşüklüğünü gidermek istiyorum. Ancak düzeni tutturamıyorum. Çünkü bayağı sıkı çalışmak gerekiyo.

Ben onların güzel mi çirkin mi olduğunu dahi bilemiyorum şu anda çünkü göz ucuyla bile bakmadım. Sormak isterdim tipimin neyi komik de dalga geçiliyo diye ama soramıyo insan. Suçlu konuma girmekten korkuyo insan.

Sağolun cevap için hocam. Forumda olmasa derdimizi anlatacak kimsemiz yok.
    Hocam olay senin nasıl gözüktüğün değil, istediğin kadar güzel görün, bu tipler kendileri gibi olmayan ve kibar gördüğü herkese aynı muameleyi yapar. Benim eski okulumda bu tipler çoktu, tipimle ve davranışlarımla dalga geçerlerdi, hem erkek hem kız olanlar, bildiğin bana deli muamelesi yaparlardı. Ama şükür ki olduğum kişiyi korudum, ve onların ne kadar saçma ve basit olduğuna şahit oldum, düşün öyle basit insanlar ki, daha ortaokul yıllarında içki ve sigaraya başladılar, ben kibar biriyken, onlar bununla övünüp beni ezerlerdi kendilerince, şu an daha 18 yaşına girmeden annelerinin babasının parasını sigaraya yatırıyorlar.

Bu sebep yüzünden akrabalarımın çoğuyla görüşmüyorum, beni ve ailemi küçük görürler, sorsan küçük dağları onlar yarattı, fakat aynı tipler bütün gün çaresizce sigara ve alkol tüketirler, arkadaşları ile takılmaları bile bundan ibaret. Zamanında benim görünüşümle aynı böyle dalga geçen tipler şu an toplanıp içki ve sigarayla sistem karşıtı şarkılar dinliyorlar komedi dizisi gibi :D fakat ben asla kişiliğimden taviz vermedim, onlar bu tür işlerle uğraşırken onların tabiriyle anne kuzusu oldum, yabancı dilimi geliştirdim, ileride yabancı dil ağırlıklı bir kariyer planlıyorum.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.