< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Klasik yurdumun egosundan önünü göremeyen kızının saçma tavırı.
Neden üzülmeyeceksin biliyor musun? çünkü aynı kızlar gelecekte kendileri gibi ağzı bozuk, terbiyesiz ve ahlaksız, asfaltlarda yatıp korkunç şarkılar ile tiner çekip söven tipler ile evlenecek, her hakaret yediklerinde zevkten kuduracaklar, çünkü onların dili bu. Daha adını ve hikayesini bile bilmediği biriyle dış görünüşüne bakıp dalga geçerler, çünkü onların bir taraflarını kaldıranlar onlara dünyanın en değerli varlıklarıymış gibi hissettirir. Bana da eskiden görünüşüm kötüyken aynısı oldu, o zamanlar bakımsızdım ve kötü gözüküyordum, yanımdan geçen 2 kız gülüp ergen dediler, omzuma anca gelen bu kızların yüzüne bile bakmadan çöp görmüş gibi umursamadan yoluma devam ettim. Sonrası? artık daha bakımlıyım ve daha güzel görünüyorum, bir çok kız ile çevrem var, o zaman kızlar neden bana bakmıyor diye utanırken şu an elimi atınca kız geliyor, çünkü artık türk kızlarının doğasını biliyorum ve içimden geleni yapıyorum, onlara tapacağıma kendime vakit ayırıp görünüşümü optimum hale getiriyorum. Bu kızlar efendi ve onlara çok iyi davranan erkekleri asla sevmez, hepsini yedek olarak görür, onların istediği kendileri gibi hödük tiplerdir, adım gibi eminim sana bunu söyleyen kızlar parayı çektikten sonra lüks bir araca bindiğini görseydi, sana atlamak için birbirlerini kemirirlerdi ![]() |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whippoorwill -- 12 Nisan 2018; 22:42:5 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|