Şimdi Ara

Kızlar benle dalga geçti (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
3.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Böyle durumlarda gözlerinin içine bak o arkadaşların sonra gül geç o zaman başka hiçbirşey demene gerek yok... kimse kimseye böyle tavır takınamaz çocukluktan başka birşey değil.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • vallahi hocam utanç duyacak birileri varsa onlardır. Senin bunu o an unutman bile lazımdı, hiç gerek yok böyle takılmalara. Sen ilerde iyi bir eş iyi bir hayata sahip olacakken, onun nereye geleceği ve neler yaşacağını ikimiz de biliyoruz. boşver.
  • orta okul da tipimle dalga geçen kızı dövüyordum zor aldılar elimden
  • Moving On kullanıcısına yanıt
    Büyük ihtimal bunlarda sizin anlattığınız gibi kişilerdi. Civarda kafeler var, akşama kadar takılıp çıkıştada beni makaraya aldılar. Öğretmen olmayı istiyodum zaten öğretmenlik okuyorum ancak bugünden itibaren vazgeçtim. Senelerce böyle hareketlerini çekebileceğimi sanmıyorum.. ben de şu anda dil kursuna gidiyorum bi yandan da okulu bitirmeye çalışıyorum ancak böyle şeyler başa gelince insanın eli kolu kalkmıyo hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sleepydragon S kullanıcısına yanıt
    İnsan kendine hakim olamıyo hocam doğru diyosunuz da. İnsanın zihnini kurcalayıp duruyo. Asosyal olmamaya çalışıyorum. İnsanlarla konuşup anlaşmak, selam verip selam almaya çalışıyorum. Ama işte böyleleri çıkınca insanın karşısına moral direk dibe vuruyo.

• Intruder kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam. Yaşlarıda pek büyük değildi. Zaten ta 50 metreden kendilerini belli ediyolardı. Şımararak geliyolardı ama bana da yaptılar yapacaklarını.

• He aynen çalışma ileride atm'ye gidecek paran da olmasın.
    Ya kardeşim nolmuş yani?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mor yakut

Büyük ihtimal bunlarda sizin anlattığınız gibi kişilerdi. Civarda kafeler var, akşama kadar takılıp çıkıştada beni makaraya aldılar. Öğretmen olmayı istiyodum zaten öğretmenlik okuyorum ancak bugünden itibaren vazgeçtim. Senelerce böyle hareketlerini çekebileceğimi sanmıyorum.. ben de şu anda dil kursuna gidiyorum bi yandan da okulu bitirmeye çalışıyorum ancak böyle şeyler başa gelince insanın eli kolu kalkmıyo hocam.
    Hocam bir meslekten insan artıkları yüzünden vazgeçmeyin, böyle tipler hep oldu ve olacak, sorun neden görünüş değil biliyor musun? bu 3'ü muhtemelen bütün gün instagram gibi yerlerde takılır, ünlülere salya akıtıp onlara yürüyenler sayesinde kendilerini o seviyede görür, bu kafelerde sigara yakıp hayat çok kötü falan kafalarında garip şeyler kurarlar, tip çok önemli derler, yakışıklı olmayan ama bayağı zengin biri bunlara pas verse direk üstüne atlarlar :)

• Erkek olsa kesin dalardın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim hoşlandığım kız sınıfta en yakın arkadaşıyla konuşurken benim hakkımda "kanka oda çok tipsiz yaa" dediklerini duymuştum.
  • Aynen hocam. Son 1 yıldır psikolojikman çökmüş bir durumdayım. Bunu da atlatmak için kendime sürekli bi uğraş bulup onunla ilgileniyorum. Kitap okuyorum, dersleri çalışıyorum vs. sizin bu konuda önerebilecek bi kaynağınız var mı?

• Takam kafana

Sende bağıra bağıra söyleseydin ya: "Ne gülüyonuz len Samara'nın yandan vurmuşları!"
  • Seni sen yapan ruhun, cismin değil.

• tek mirasları çürümüş balık kokulu kukuları olan kezbanlar.bunlar tiple dalga geçse ne olur geçmese ne olur :D yaş 30'a dayanınca zamanında dalga geçtiği adamın önüne 45 derece domalanlar da bunlar.

• Maalesef hayatının fırsatını kaçırmışsın

Kız diğerine aynen şöyle dedi

Tek istediğim “bu adam ve pipi”

Sen “adamın tipi” anlamışsın

Neyse artık bir dahaki sefere işalla hadi üzülme artık

• Koyayım o kezbanlara be kardeşim onlar 7/24 dedikodu yapmak dışında ne bilirler.Abazalar bunların egosunu şişiriyo şişiriyo sonra bunlar bu hale geliyo.Avrupa ülkesinde olsalar insanlar bunların yüzüne tükürmez burada tipleri yargılıyorlar.

Bir defa herşeyi geçtim bir insan birini tipine göre yargılayacak kadar karaktersizse,bu karaktersizleri neden kafana takıp üzülesin ki? Neyin eksik Allah'a şükür bi yerinde sakatlık yok,genç adamsın erkeğin yakışıklısı çirkini olmaz kardeşim.Efendisi piçi olur.Salla bu örümcek kafalı kezbanları.

• Böyle bişeyi kesinlikle takmamalısın o kızları tanısan sie der geçerdin bile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 13 Nisan 2018; 2:29:28 >
  • Tiple ilgili takıntılar ekseriyetle 23-24 yaşından sonra azalarak bitiyor.Çünkü tek gerçeğin statü olduğu kabak gibi ortaya çıkıyor.

Öte yandan örneği bol olan çirkin karizması diye bir kavram var bu da demektir ki iş kişide bitiyor.

• Evet milletimizin genel sorunu empati ve bilinç düzeyinin, anlayış düzeyinin sıfır olması, hele bu zamanda bu daha çok.

Arkadaşın anısına üzüldüm ama bence umursamamalısın. Sen kendine aynada baktığında kimi görüyorsan osun, sadece bir dış görünüşün değil bir karakterin bir yaşama gayen var. Kemik, kas ve yağdan oluşan bir kitlenin değil bilakis taşıdığın yüksek fikir ve değerlerin bedenine asıl bütünlüğü verdiğini unutma.

İşte temsil ettiğin bu değerler manzumesi ve görünüşünle sadece sen sen değilsin, karakterinle, duruşunla, kalbinin kişiliğindeki yansımasıyla ancak değerli bir insansın.

Bu düşünüş ve fikirle olaylara bakabiliyorsanız zaten bu lakırdılar sizin için bir sinek fızıltısından öteye geçmezdi.

Yaşadığımız bu topraklarda ve bu kültürde doğmak, onun yüksek anlayış kabiliyeti ve karakterine sahip olmakla kendimi şanslı hissediyorum. Ancak maalesef günümüzde bu değerlerin gittikçe azaldığını görmemek elde değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cokomoko -- 13 Nisan 2018; 4:12:32 >

• cokomoko beye katılıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.