Şimdi Ara

Okulda öpüşmenin cezası nedir net bilgisi olanlar bakabilir mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
32.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ~Onur~

Arkadaşınsa eğer neden seni şikayet ediyor

çünkü insanlıktan nasibini almamış sanırım
  • Geçen sene olmuşsa ne olacak ya saçmalamasın
  • geçen yıl diyorsun birde adama mesaj atarak eline koz veriyorsun daha çok fırın ekmek yemen lazım bari bu işlere giriyorsun korkmadan yapacan
  • biraz da umutlandırın be kardeş :D
  • Benim öyle arkadaşım olucak kafasını taşa vura vura öldürürüm. Ayrıca mesajlardan haberım yok ve o numara benim değil de numaranı değiştir tabi bunu demeden önce
  • Olaya bak.mesajları gösterse ne olacak.eğer görgü tanığı yoksa başka, hiçbişi olmaz boşa korkuyon.ki bence 5 kişi görmüş olsa bile ne olacak hocaya yakalanmadıktan sonra.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Clinical-Psychologist

lise mi?
    Bizim üniversitede kampüste geceleri ortalık yerde sevişiyorlar bahçede falan

Geçen de yurt lobisinde kucak kucağa öpüşenleri gördüm

Hangi üniv acaba orası tercihlerime yazıyım bu yıl
  • OKUL DIŞINDA OLDU DERSİN . OKUL DIŞINDAKİNE KARIŞAMAZ
  • Lise ye bağlı atılabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: KralCıplak

quote:

Orijinalden alıntı: Clinical-Psychologist

lise mi?
    Bizim üniversitede kampüste geceleri ortalık yerde sevişiyorlar bahçede falan

Geçen de yurt lobisinde kucak kucağa öpüşenleri gördüm

Hangi üniv acaba orası tercihlerime yazıyım bu yıl

nick yorum uyumu

• böyle konu da görecekmişiz
  • Mudur tarafindan uzun uzun, atesli bir opucuk olarak biliyorum.

• Şöyle mesaj at : okuldan atılırsam peder evden kovar bende seni öldürene kadar kapında yatarım.bensosyopatım tuz ruhunda eritirim annene tecavüz ederim.raporum var hapsede girmem sen beni daha tanımıyorsun

• Olayı özelden detaylı anlatır mısın? Konudan bir şey anlamadım, ama belki yardımım dokunabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tugrulc

geçen yıl öpüşmüştük, bir arkadaş bu sene beni şikayet etmekle tehdit ediyor. olay bu

ne varki anlamadim rizayla olmus bitmiş yillar önce kalmıs bişi hiç bişi olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-Slim -- 14 Ekim 2012; 0:53:51 >
  • Ben lisedeyken binanın arka tarafında yapardım yan okulun müdürü gördü bağırdı. Doğum günü hocam dedim ve uzaklaştım nitekim hala bişey olmadı
  • 1 dönemde 5 kere aynı hocaya yakalananlar var bizim sınıfta. hoca hep uyarıyor. rehberliğe falan gittiler bir ara ama birşey olmadı. olayı büyütürlerse bilemem ama. birkeresinde de lisenin ilk haftası daha çömeziz. son sınıflarda gelip bizim sınıfta öpüşüp gittiler. ergen ergen bakıyoruz tabi. onlarda savunma falan yazmışlarda, birşey olmadı ama. rahatta kal
  • Öpüşenleri banlarlar, eğer suça ortaklık eden varsa kicklerler
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.