Arkadaşlar 2-3 içinde okullar açılıo ve knight oynamamız kısıtlanacak! ( bu sözlerim okulu olanlara dierler alınmasın lütfen) öss veya oks si olanların ise bilgisayar kaldırılıyo çoğnlukla herkes kendi çaresiz durumunu anlatabilirse sevinirim (gereksiz bir topik ise silinebilir)
zaten pc çal1st1rm1o yine persembe günleri son 2 ders dinden kaçcaz
haftasonları sabaha kadar :D haftaiçi de bir saat civarı
quote:
Orijinalden alıntı: Heav3N
haftasonları sabaha kadar :D haftaiçi de bir saat civarı
Ohhh ii oluyor çocuklardan kurtulacaz...
quote:
Orijinalden alıntı: DeviIish
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: OhaBeOlum!
seni doğru konuşmaya davet ediyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Heav3N
quote:
Orjinalden alıntı: OhaBeOlum!
seni doğru konuşmaya davet ediyorum
Alıntıları Göster
lise sonum ben. zaten koya bağımlı olmamak için 50de bıraktım. salı perşembe günde 1 saat savaşa giriyodum sadece. şimdi okul açılınca salı perşembe zaten okuldan sonra dersane var. ezik savaşlarını da kaçırcam. yani ko benim için yaza kadar tamamen bitti
quote:
Orijinalden alıntı: acheron
lise sonum ben. zaten koya bağımlı olmamak için 50de bıraktım. salı perşembe günde 1 saat savaşa giriyodum sadece. şimdi okul açılınca salı perşembe zaten okuldan sonra dersane var. ezik savaşlarını da kaçırcam. yani ko benim için yaza kadar tamamen bitti
Alıntıları Göster
^^hafta içi günde 2 saat haftasaonu günde 4 saat en iisi çarı kospa bırak çıkan abyssleri sa(a)t^^
aslında bunu şiir topicine yazcaktım da kısmet burayaymış
quote:
Orijinalden alıntı: acheron
Alıntıları Göster
ben yaza kadar bıraktım bilgisayardanda sildim
quote:
Orijinalden alıntı: kaiberdono
Alıntıları Göster
gerçekt3n de böle derslere sarılmanızı herkes beğenmiştir herkes doru olanı yapsın ve dersleri etkilememek şartıyla oynasın walla süper
quote:
Orijinalden alıntı: kaiberdono
Alıntıları Göster
benim ailemde knight online ı hayatıdman silmemi istiyor fakat o kadr emek vermişim lvl 56 yapmışım bırakamıyorum.bırakmayacağımda ama budnan sorna hiç oynayamıyacakmışım.bundan sorna oynayabileceğim en yakın tarih yaz tatiliymiş acaba yaz tatiline kadr hiç oynamazsam benim xigenodnaki 56 lvl elmorad char silinirmi?
quote:
Orijinalden alıntı: efege
benim ailemde knight online ı hayatıdman silmemi istiyor fakat o kadr emek vermişim lvl 56 yapmışım bırakamıyorum.bırakmayacağımda ama budnan sorna hiç oynayamıyacakmışım.bundan sorna oynayabileceğim en yakın tarih yaz tatiliymiş acaba yaz tatiline kadr hiç oynamazsam benim xigenodnaki 56 lvl elmorad char silinirmi?
Alıntıları Göster
en iyisi bende okul bitti kapagıda attım ünv. teye vize ve finallerde 1 hafta inekliyom gerisinde yan gel yat knight oyna
quote:
Orijinalden alıntı: stop_
en iyisi bende okul bitti kapagıda attım ünv. teye vize ve finallerde 1 hafta inekliyom gerisinde yan gel yat knight oyna
Alıntıları Göster
ben ce haftasonu oynayın bu oyunu (ödevler bittikten sora) ve hafta içi de yazılılarınızın güsel geçtii günlerde 1 saat açıp oynaın ben öle yapıom
quote:
Orijinalden alıntı: JadeHeal26
ben ce haftasonu oynayın bu oyunu (ödevler bittikten sora) ve hafta içi de yazılılarınızın güsel geçtii günlerde 1 saat açıp oynaın ben öle yapıom
Alıntıları Göster
lan bu oyunu bilgisayarıma yükleyen arkadaşımdan nefret ediorum bize iki günlüğüne kalmaya gelmişti o günde yükledi dur la bende oynim şu oyunu dedim şimdi kopamıom oks senem bi de karnemin hepsi 5 nasıl oluo anlamıom
quote:
Orijinalden alıntı: CrZy_ado
lan bu oyunu bilgisayarıma yükleyen arkadaşımdan nefret ediorum bize iki günlüğüne kalmaya gelmişti o günde yükledi dur la bende oynim şu oyunu dedim şimdi kopamıom oks senem bi de karnemin hepsi 5 nasıl oluo anlamıom
Alıntıları Göster
yaw bisimkiler coştu taa bu günden kaldırtıolar yaa :(( ölücem walla.yafs tam da oyunda lwl im yükseliodu ya.nese artık sürekli net. cafelere gitces napalım
quote:
Orijinalden alıntı: orcun_shaq
yaw bisimkiler coştu taa bu günden kaldırtıolar yaa :(( ölücem walla.yafs tam da oyunda lwl im yükseliodu ya.nese artık sürekli net. cafelere gitces napalım
Alıntıları Göster
senin bugün mü kaldırdılar benimkini 2 gün önce yasakladılar!:(
quote:
Orijinalden alıntı: efege
senin bugün mü kaldırdılar benimkini 2 gün önce yasakladılar!:(
Alıntıları Göster
efege aynı şeyleri paylaşıoz! benimde 2 gün önce oyunu sildirttiler bende durmadan dh yle msn e takılıom ama allahtan donanim haber var
quote:
Orijinalden alıntı: JadeHeal26
efege aynı şeyleri paylaşıoz! benimde 2 gün önce oyunu sildirttiler bende durmadan dh yle msn e takılıom ama allahtan donanim haber var
Alıntıları Göster
hehe ben rahattım su aralar üni . iidir
quote:
Orijinalden alıntı: Sebastian_RR
Alıntıları Göster
yav en ıyısı o calısın derslere ben bu donem oynamıstım bı dersler bı knıght manyıyodum okul da rahat bırakmıyo tırlatcaktım artık haftaici oynamıyacagım
quote:
Orijinalden alıntı: Sebastian_RR
Alıntıları Göster
yaw lise 1 oldk anca cumaları girioz .... sinr oluom otoritei seven ailelere.
quote:
Orijinalden alıntı: ErrDeM3
yaw lise 1 oldk anca cumaları girioz .... sinr oluom otoritei seven ailelere.
Alıntıları Göster
OhaBeaOlum Zeka Yasını Belli Etmeye Çalışma Herkes anladı zAten Jadeheal evet benimde pc kalkcak ya :( OKS HAZIRLANIOM