Şimdi Ara

OKULLAR AÇILIO! VE KNİGHT OYNAMAMIZ KISITLANACAK! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • haftasonunu ii değerlendirin! tabi pc si kalkmayanlar için
  • quote:

Orjinalden alıntı: efege

benim ailemde knight online ı hayatıdman silmemi istiyor fakat o kadr emek vermişim lvl 56 yapmışım bırakamıyorum.bırakmayacağımda
    ama budnan sorna hiç oynayamıyacakmışım.bundan sorna oynayabileceğim en yakın tarih yaz tatiliymiş acaba yaz tatiline kadr hiç oynamazsam benim xigenodnaki 56 lvl elmorad char silinirmi?

ver bana ben oyniim silinmes
  • oks
    İD:efenindünyası
    Şifre:efenindünyası2

al oyna

TABİ GİRERSE
  • yaw sizde coştunuz char silinmez
  • valla benim bilgisayarda yüklü deil ama dershanden her dönüste bagimlilik yappti kopamiom öle ya da böle kopmak zorundayim hayatimi istikbalimi etkileyecek sinavlara girecem
    malum çalismak lazim çalismak
    amaaaaaa bi yaz olsun sabah disari öglen KO ögleden sonra ve aksam arkadaslarla ve kizlarla dolasma gece sabaha kadar KKKKKKKKKKKKKKKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOo

YAZ GELSIN PLSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
  • wallaha benimde öss var tatildeki gibi rahat oynuyamıcaz
    fakat hafta sonları takılabilrim
    ayrıca hafta içi dersimi çalıştıktan sonra belki 1saat açarım
  • quote:

Orjinalden alıntı: OhaBeOlum!

Ohhh ii oluyor çocuklardan kurtulacaz...

helal ağzımdan aldın
  • ya ben lgsye gırmeden 3gun once int cafeye gızlıce gıdıp knight oynamıs bırıyım (sallama degil gercek yaptım)
  • quote:

Orjinalden alıntı: JadeHeal26

Arkadaşlar 2-3 içinde okullar açılıo ve knight oynamamız kısıtlanacak!
    ( bu sözlerim okulu olanlara dierler alınmasın lütfen) öss veya oks si olanların ise bilgisayar kaldırılıyo çoğnlukla herkes kendi çaresiz durumunu anlatabilirse sevinirim
    (gereksiz bir topik ise silinebilir)

sen genemi geldin bu foruma ya ne kadar yüzsüz bir insansın sen ya hırsız zicanzee adlı topiğide senin açtığın tespit edildi kovuldun hala yüzsüzlük yapıp buraya giriyosun daha ne diyim sana ne biçim insansın sen

• WALLA YAWW BU OKS YI YA KAZANDİM YA KAZANDİM YOKSA YAZINDA YOKAMA BNMKİLER İİLİK SEWER DERSINE ÇALIŞ OYNA DİOLAR
  • quote:

Orjinalden alıntı: CrZy_ado

WALLA YAWW BU OKS YI YA KAZANDİM YA KAZANDİM YOKSA YAZINDA YOKAMA BNMKİLER İİLİK SEWER DERSINE ÇALIŞ OYNA DİOLAR

merak etme cok ınekte olma cokta oyuna kendını kaptırma ben hem oynayıp hem calıstım kabatası kazandım
    hatta hiç inek olma inekleri hiç sevmem yeterli oldugu kadar calış
    (Bura dershane rehberlik servislerine dondü bea)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Garrosh Hellscream -- 4 Şubat 2006 0:32:23 >

• quote:

Orjinalden alıntı: super gunes

quote:

Orjinalden alıntı: CrZy_ado

WALLA YAWW BU OKS YI YA KAZANDİM YA KAZANDİM YOKSA YAZINDA YOKAMA BNMKİLER İİLİK SEWER DERSINE ÇALIŞ OYNA DİOLAR

merak etme cok ınekte olma cokta oyuna kendını kaptırma ben hem oynayıp hem calıstım kabatası kazandım
    hatta hiç inek olma inekleri hiç sevmem yeterli oldugu kadar calış
    (Bura dershane rehberlik servislerine dondü bea)

sen kimsin la bende kabataştayım tam dertli dertli okuodum seni gördüm isim ne???

ayrıca: 9 musun lise 1 mi 2 mi 3 mü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nitromaniac_ -- 4 Şubat 2006 0:45:51 >

• ya ben karnemi almadım ama 3 tane 1 im var galiba en az tabi.. bu yüzden haftada 4 saat izinliiim ama haftada en az 30 saat oynuorum kahretmesin bi babam bilmio bilse..... yandım ben sene sonunda böle gelirse yine o zaman tam yanarım ko suz bi hayat düşünemiorum az kaldı lise bitioooooo
  • eh dolayısıyla artık non premişum users this time gibi bi yazı göremices :P
    buna seviniyorum walla. tatil 1 hafta uzatıldı die uyuz olmuştum :)

ama oturunders çalışın siz :) oyun oynamayı ders çalışmak zorunda olmayanlara brakn
  • ve forumuda bize bırakın
    quote:

Orjinalden alıntı: SPaCeLoRD

eh dolayısıyla artık non premişum users this time gibi bi yazı göremices :P
    buna seviniyorum walla. tatil 1 hafta uzatıldı die uyuz olmuştum :)

ama oturunders çalışın siz :) oyun oynamayı ders çalışmak zorunda olmayanlara brakn
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.