Şimdi Ara

Okullarim.com Redka - Kumtoys - Özel Eğitim Ürünleri - Baskılı Çikolata - Promosyon Ürünleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar okullarım sitesi açıldı. Sitede neler var ve amacı ne?

Öncelikle Tüm Çocukların ve Okulların İhtiyaçlarını Tek Adreste Toplamak Hedeflenmiştir.

İçerik olarak:
    Akıl Oyunları: Redka ve Kumtoys Marka Tüm Ürünler Piyasadan Çok Daha Ucuza
    Doğal Ürünler: Okullar ve Kolejler İçin Ev Hanımlarının Düzenlediği Doğal Yemekler
    Promosyon Ürünleri: Başta Baskılı Çikolata Olmak Üzere, Önlük boyama, Tişört, Şapka vs. Gibi Ürünler
    Video Mezuniyet: Okullardaki mezuniyetlerin profesyonel olarak çekimini ve montajını yapan bir ekip mevcut.
    Özel Eğitim Ürünleri: Engelli öğrenciler ve çocuklar için tasarlanmış olan özel eğitim ürünleri ve oyuncakları.
    bunların yanı sıra toplu halde de alabileceğiniz:
    Kırtasiye
    Oyuncak
    Kitap
    Hikaye Setleri de mevcuttur.
    info@okullarim.com
    0530 527 65 53www.okullarim.com

• ben bu siteden redka ürünlerini almıştım toplu bir şekilde geldi, ilk başta korktum daha önce duymadığım bir site diye ama fiyatları piyasaya göre ucuz olunca denemek istedim, gerçekten de hızlı bir şekilde geldi ürünlerde de bir sıkıntı yok. başka ürünler için yorum yapamayacağım ama mevcut tecrübem için tavsiye ederim okullarim.com
  • ben de şirketim için toplu kırtasiye ürünlerini düşünüyordum sırf yeni diye yargılamak istemiyorum o yüzden bir şans vermek gerekir diye düşündüm bakalım yarın sipariş vericem sonucu buradan iletirim.
  • Peşin Fiyatına 12 Taksit Seçeneği Eklendi. Yıl Sonu Kampanyası Olarak...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.