|
Amazon'da Mcdodo Shop mağazası açıldı: Açılışa özel hediyeler ve indirimler
-
-
Aşırı fazla indirimler var kaçırmamak lazım. Mesela bir kabloda 1 lira 40 kuruş indirim yapmışlar anında sepete ekledim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hayırlı Olsun. Öne Çıkardım.
-
Dalgamı geçiyosunuz. İndirimli diye verdiğiniz linklerin çoğunda inidirim yok, inidirim olanda 1 lira 2 lira. Başka ülkede olsaydık yalan bilgiden dava açardım.
-
Hayırlı olsun. Daha da uygun fiyatlar görmek dileği ile...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
reklamlar ....
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Uyduruk bir kablo nasıl bu kadar pahalı oluyor aklım almıyor. Görende içerisinde bi halt var zannedecek. Bildiğiniz incecik saç kılı gibi bakır var +,gnd, d+, d- var bu kadar. Üstüne de hasır koruma.
Baseus almıştım bi ara 10 liraya mı ne üstüne spiral sardım. 5 yıldır aynı kabloyu kullanıyorum. Apple şarj cihazı da duruyor hiç prizden bile çekmiyorum sürekli takılı.
Ama adamlar da haklı 1-2 ayda bir kardeşim gibi kablo parçalayan kasalar oldukça bunlara ekmek mi yok
-
Kablo deyip geçmeyin. Kaliteli olanlar şarj ve Data aktarımı sorunsuz yapıyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Öne çıkardık çekilişe katılalım
-
DolandırıcıHaber iş başınca yine :)
-
Hayırlı olsun,öne çıkardım.
-
Öne çıkardık beklemedeyim.
-
Değerli forum üyeleri,
Öncelikle yorumlarınız için teşekkür ederiz.
Asıl amacımız, kendi mağazamızdan dip fiyat yapmaktı ancak Amazon kaynaklı birtakım sıkıntılar yaşandığı için, işbirliğimiz olan bir mağaza ile süreci yürütmek durumunda kaldık(bayram öncesi yapmayı planladığımız bir etkinlikti).
Önümüzdeki günlerde yeni sitemiz eksiksiz bir şekilde aktif olacak. O zaman sözümüz olsun, 10 tane üründe fiyatları 1TL yapalım (daha önce de yapmış olduğumuz bir etkinlikti) ve kendimizi affettirmiş olalım :)
Aileniz ve sevdiklerinizle birlikte; sağlıklı, mutlu ve de huzurlu günler dileriz.
Saygılarımızla,
MCDODO Ekibi -
mcdodo diyince burger filan sipariş vercez sandım neys
-
Öne çıkardım hayırlısı artık.
-
Öne çıkarttım.
-
Niye çoğu habere yorum yazamıyoruz editörler niye yorumları kapatmışlar? Acababazen bilgi yanlışlığıni belirten donanım haber kullanıcılarindan mı korkuyorlar?
-
hammadde ithal bi kere euro dolar kuruna türkiye göbekten bağlı
-
Kurban bayramına özel bir çekiliş gelir mi?
Ramazan ayında her akşam bir kazanma hissiyatı ile heyecanlandıran Mcdodo ekibine tekrar teşekkürler.
-
Eksik yazmışım aslında Mcdodo kapsamında söylemek istemedim genel olarak konuşuyorum. Kablo fiyatları için.
Aşırı fazla indirimler var kaçırmamak lazım. Mesela bir kabloda 1 lira 40 kuruş indirim yapmışlar anında sepete ekledim.
|
Değerli forum üyeleri,
Öncelikle yorumlarınız için teşekkür ederiz. Asıl amacımız, kendi mağazamızdan dip fiyat yapmaktı ancak Amazon kaynaklı birtakım sıkıntılar yaşandığı için, işbirliğimiz olan bir mağaza ile süreci yürütmek durumunda kaldık(bayram öncesi yapmayı planladığımız bir etkinlikti). Önümüzdeki günlerde yeni sitemiz eksiksiz bir şekilde aktif olacak. O zaman sözümüz olsun, 10 tane üründe fiyatları 1TL yapalım (daha önce de yapmış olduğumuz bir etkinlikti) ve kendimizi affettirmiş olalım :) Aileniz ve sevdiklerinizle birlikte; sağlıklı, mutlu ve de huzurlu günler dileriz. Saygılarımızla, MCDODO Ekibi |
Dalgamı geçiyosunuz. İndirimli diye verdiğiniz linklerin çoğunda inidirim yok, inidirim olanda 1 lira 2 lira. Başka ülkede olsaydık yalan bilgiden dava açardım.
|
DolandırıcıHaber iş başınca yine :)
|
mcdodo diyince burger filan sipariş vercez sandım neys |
Reklamında bir etiği, namusu olur iğreniyorum bu topraklardan, zihniyetlerden, 3krş için yapılanlardan, seviye çok düştü, dünyadaki en vahşi köle düzeninin kurulmasında emeği geçenlerin abv.
ayrıca dodo modo falan alayı made in china :) muhtemelen bir fabrikayla anlaşılıyor bana şu kadar ürün üzerine de dodomodo yaz yolla deniyor yani yeterli paran varsa DÜRRÜK adında kabloda şarj aleti de bastırırsın. |
Benzer içerikler
- instagram aktiflik kapatma
- repost nasıl yapılır
- 1 telefonda 2 whatsapp
- vpn indir
- whatsapp kendine mesaj atma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X