Şimdi Ara

Amazon'da Mcdodo Shop mağazası açıldı: Açılışa özel hediyeler ve indirimler (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
36
Favori
21.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
330 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mcdodo.com.tr

Değerli forum üyeleri,

Kazananlar tarafından(bu hesaba) herhangi bir teslimat bilgisi gönderilmemiştir. Pazar gününe kadar iletilmeyen bilgilerin kazananları, haklarını kaybedeceklerdir, bilginize.

Kazananların yazmamasının sebebi konuyu açan editör arkadaş kazananlara mesaj atıp herkesten iletişim bilgilerini istedi bence çünkü bana da yazdı. Ben yine de özelden iletişim bilgilerimi paylaştım ne olur ne olmaz diye kontrol ederseniz sevinirim.

• Merhaba, teşekkürler.

Forum yetkilisi arkadaş bana özelden yazdı, bilgileriniz mevcut.

İlk kargo gününde gönderimini sağlayacağız.

Yalnızca @davetsiz07 bilgilerini göndermemiş durumda.
  • Hediyeler bugun elime ulaştı firma ile bir bağlantım yoktur ilk defa bu markayı deneyeceğim,firma yetkililerine teşekkür ederim

Amazon'da Mcdodo Shop mağazası açıldı: Açılışa özel hediyeler ve indirimler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba, ben de hediyeleri bugün teslim aldım.
    Paketleme çok sağlam yapılmıştı.
    Ürünlerin kutuları gayet şık, ele alınca kalite hissiyatı veriyor.
    Powerbank taşımak için gayet küçük boyutta ve dijital ekranda yüzde olarak kalan şarjı gösteriyor.
    Şarj kablosu da son derecede sağlam örgülü bir yapısı var.
    Firma ile alakam yok, kendilerine ilgileri için teşekkür ediyorum.

Sitelerinde mıknatıslı şarj kabloları da gördüm, onlardan almayı düşünebilirim, kablo kalitesini gerçekten çok beğendim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mcdodo.com.tr kullanıcısına yanıt
    Merhabalar isterseniz bilgilerimi gondereyim powerbank ihtiyacım var temin ederseniz sevinirim bir suredir sinyal cekmeyen bolgedeydim yazamadim hem size karsi ön yargimi kırmış, olumlu izlenim ve urunlerininizi deneyimleme firsati saglamis olursunuz ricami kabul ederseniz memnun kalirim 😊👍

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bana bilgi istenen msj gelmedi eger sozunuzun ardında durarak size yakisik bir tutum sergileyecekseniz bilgilerimi alip ürünümü gönderin lutfen😕

Merhaba bana ozelden bilgi isteyen msj falan gelmedi eger sözünüzün ardinda durup hakkimi vererek size yakisik olan bir tutum sergileyecekseniz bilgilerimi alip urunumu gonderin lutfen
    Aksi halde siradan dolandirici firmalardan farkiniz kalmayacak bu kotu izlenim olacak konudakilere duyurulur ozelden bilgilerim falan istenmedi urunum gonderilmedi bilginize...

• davetsiz07 kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Kazananlar forum haber editörü arkadaşımıza bilgilerini iletmekle yükümlüydü. Bir tek sizin bilgileriniz gönderilmemişti, sizlere de -bildiri maksatlı- konuda etiket atmıştım.

Şirket yetkilimizle görüşmeniz adına, WhatsApp destek hattı bilgilerini, özel mesajınızda yanıtladım.

Gerekli işlemler oradan sağlanacaktır.

Sağlıklı ve mutlu günler dileriz.

*

Ayrıca bu konuda bir söz vermiştim. Onu da önümüzdeki günlerde gerçekleştireceğiz, lütfen takipte kalın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcdodo.com.tr -- 25 Ağustos 2021; 20:17:5 >
    Merhaba saglikli gunler,
    Peki kusuruma bakmayın tarafima ozelden msj geldi deyince biraz fevri davrandiysam cunku işimiz gereği sinyal cekmeyen bolgedeydim sadece hand free olarak konusma sağlanıyor internete asla girilmiyor o yüzden iletisim kuramadim gereken duyarliligi gosterirseniz sevinirim

Söz verme konusunu anlamadim acar misiniz kazananlara yonelik miydi ne zaman gundeme gelecek tekrar sinyal çekmeyen bolgede olup takipte kalamayabilirim diye sordum 😕

• davetsiz07 kullanıcısına yanıt
    Önümüzdeki günlerde ikinci ürünü alana 1TL kampanyası gerçekleştireceğiz.
    Merhaba magsafe şarj kablosuna bir indirim yapmadınız sadece bir kere bir indirim oldu onda da evde olmadığım için verememiştim. İndirim yapma gibi bir planınız olur mu ? İyi çalışmalar dilerim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Rasidekmen R kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Önümüzdeki haftalarda bir etkinlik planlıyoruz. Lütfen takipte kalın.
  • Merhaba. Ben kaliteli bir şarj kablosu almak istiyorum ama malum; Apple’ ın kendi aksesuarları bu aralar tavan. Üstelik; telefonumdan dolayı bir süre sonra en kaliteli kablo bile bozuluyor. O yüzden hem kaliteli, hem uygun fiyatlı ürünler araştırıyorum. Sizin ürünlerinizi herkes methetti. Ancak şöyle bir sıkıntım var; ben daha önce rahat olacağını düşünerek, 90 derece açılı kablolardan kullanmıştım ve hiç rhaat edemedim. Çünkü oyunları oynarken ekranı yan çevirmek zorunda kalıyorum ve çevirme yönümle kablonun duruş yönü ters düşüyor. Her seferinde kabloyu çıkarıp ekrana göre baştan takmam gerekiyor. Bu da sık oyun oynayan birisi olarak; beni hem yoruyor, hem de cihazın şarj girişine zarar veriyor. Standart kablo uçlu modelinizi de göremedim. Varsa link atar mısınız?

Bu arada cihazım; iPhone 8 Plus Lightning girişli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.