Şimdi Ara

OKulu bırakmak ve Askerlik (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: X kare

Yeni bölüme girersen 29 yaşına kadar tecil olur,ama şu an ki okuduğun bölümü bitirsen bôyle bir şansın yok.

yeni bölüm derken bölümümü bitirmeden ikinci bi lisansa kaydolabiliyo muyum yoksa açıköğretim mi bi de diyelim bitirmeden kaydoldum ama açıköğretimi okurken şuan ki bölümden mezun oldum o zaman yine tecil olur mu?
  • Milli Savunma Bakanlığı - Ankara'ya ara. Onlar bilirler.

0 312 402 61 00
  • Aynı anda iki bölüm okunuyor mu bilmiyorum ama Mezun olursan açıkoğretimde olsa tecil olmaz yada üniversite kazansan bile olmaz diploma ile iki yıl tecil alabilirsin.Okuldan ayrılıp yeniden ygs'ye girmem gerek.ancak öyle 29'a kadar tecil olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X kare -- 2 Mart 2017; 15:54:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Yeni bölüme girersen 29 yaşına kadar tecil olur,ama şu an ki okuduğun bölümü bitirsen bôyle bir şansın yok.

yani açıköğretime girersem 4 sene o bitene kadar şu an ki okulum bitse bile askere çağrılmam öyle mi? açıöğretimi okurken şimdiki lisanstan mezun olursam sıkıntı olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Big_Turist

quote:

yani açıköğretime girersem 4 sene o bitene kadar şu an ki okulum bitse bile askere çağrılmam öyle mi? açıöğretimi okurken şimdiki lisanstan mezun olursam sıkıntı olmaz.

Hayır,şu an okuduğun bölümü bitirirsen aöf tecilin olmaz.sadece bir lisans mezuniyetine izin veriyor devlet.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.