Şimdi Ara

Okulumu değiştrcem Ne gibi evraklar lazm dh yardım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 11. sınıfım okulumu değiştirmek istiyorum daha önce okulunu değiştrenler bana yardımcı olabilirmi dh neler yapmam gerekiyor?

• 3 lise değiştirdim yeterince deneyimliyimdir herhalde:D öncelikle gidiceğin okulu belirledinmi kafanda? gidiceğin okulla bi görüş deki idareden birisine böle böle nakil gelmek istiyorum vs.vs. onlar okey derse eski okuluna gidiyosun orda sölüyosun idareye senin belgelerini elektronik ortamdan yolluyolar yeni okula . ordanda alıyolar belgeleri bukadar basit.tabi bağış isterler demedi deme
  • ne kadar bağış isterler bu arada sağolasn bilgiler içn
  • valla usta ne yalan söylüyüm istanbul avcılarda düz bir liseye 1000 tl istediler benden.adresim tutmadığı için.adres tutsa 300 tl istiyolarmş :S o parayla 1 ay geçine var bee :S ben şuanda 200 tl werdim sadece gerisini sonra vericem dedim vermedim daha :D:D lisenin yerine göre değişir.ama anadolu lisesi olduğu için pek bişe istemezler .D

NOT: hee birde müdürle sen konuş hep dostum ailene söle o pek konuşmasın sen anlat durumu akıcı bi dille yani müdüre kendini sevdir :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HoodRide -- 27 Ekim 2010; 20:26:40 >
  • Bağış istediklerinde durumunuz iyiyse vermeye çalışın ama değilse konuşun size yardımcı olacaklardır büyük ihtimalle.
    Okulların gerçekten paraya ihtiyacı var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: F. Nietzsche

Bağış istediklerinde durumunuz iyiyse vermeye çalışın ama değilse konuşun size yardımcı olacaklardır büyük ihtimalle.
    Okulların gerçekten paraya ihtiyacı var.

evet bende verebileceğim miktarı söyledim ve verdim gerisinide olduğu zaman verirsiniz dedi :D bnka numarası werdi :D ama verceğimi sanmıyorum :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.