Son açtığı konular Okulun en güzel kızı ve asosyal ben 19 Kasım 2012; 19:19:01 Okulun en güzel kızını tavlıyacağım yardım edin 15 Kasım 2012; 9:47:55 Yabancı ülkedeki insanların en tipsizi bizdeki en tipliye eş değer olması 14 Kasım 2012; 20:43:31 Tip varda okulda popi değilim diye kız arkadaşım olmuyo 14 Kasım 2012; 17:37:35 Kızlar neden kendisinden küçükle çıkmaz 13 Kasım 2012; 20:48:18 Beyler apaçilerle çıkan güzel kızları görünce sinir olmak kıskançlıkmıdır ? 13 Kasım 2012; 19:44:39 Yolda bütün kızların gözü bende ama biride gelip açılmıyor 13 Kasım 2012; 19:30:31 Çok Temiz ve Güzel Bir Kız Tarafından Teklif Aldım 13 Kasım 2012; 10:59:38
Dh İfşa Team iş başında.
quote:
Orijinalden alıntı: believe745
Beyler daha öncede çok kez konu açtım okulun en güzel kızı var birtane sarışın ingiliz adı melissa kız çok güzel geçen gün facebookta eklemiş beni kabul ettim konuştum konuşmadan önce havalı sanardım değilmiş ama okulun en gözde kızı tabiki popüler bana gelince asosyalim utangaçım ama okul varoş kesimde olduğu için apaçi hanzo ve krolar çoğunlukta çoğu kız bu hanzolarla takılıyor okulda nerdeyse en düzgün giyinişi tarzı olan kendine bakan tek erkek benim diğerleri tek kaş kıllı mıllı herifler kızın hoşuna gitmiyor neyse konuştuk falan kız çok tatlısın çok safsın temizsin diğer çocuklara benzemiyorsun senden hoşlanıyorum dedi iyi dedik utangaçlıktan tabi birşey diyemedim sonra baktım bu kız bana soğuk oldu sebebini öğrendim bu okuldaki yerden bitme veletler kızın her gün aklına giriyor kızı demişler o çocuk çok süt çok tiki çok bebe popüler bile değil sana yakışmaz gibi laflar etmişler kızı benden soğutmaya çalışıyorlar bu arkadaşların önüne nasıl geçebilirim ben dersine çalışan sessiz sakin efendi saygılı bir insanım kaliteliyim küfür etmem kavga etmem sigara bira içmem kendileri kadar varoş olmadığım için kızın aklına giriyorlar her gün birşeyde diyemiyorum ama sinir oluyorum ayrıcqa ben bu kızla çıksam okulun en güzel kızı diye her gün gelip tehdit edenler olucak iyice nefret edicekler alay konusu yapmaya çalışacaklar falan kız benden hoşlanıyor ama çıkamıyorum 1.arkadaşlarının baskısı 2.o vatandaşlar kadar varoş olmadığım için halkın deyimiyle tiki yani modern erkek olduğum için hor görülüyorum dalga geçiyorlar 3.efendiyim kavgacı değilişm sigara içmem diye süt diyorlar en kötüsü kızla çıksam okulda her gelen tehdit edicek kavga ederim etmesinede adamlar tek girmez 1 kişiye 20 kişi girer bizim okul öyle bir yer cidden aklım cok karısık
anlattıklarına göre aynı bana benziyorsun ama bizim okulda bi ingiliz kız yok :(
quote:
Orijinalden alıntı: DontBeAPussy
İşte bu kaliteli temiz yakışıklı arkadaşımız :
Was that a bomb ?
Neyse şunu da söyleyeyim, etrafındaki insanlar kaliteli olsa da en serserisi sen ol, serserilerse de en serserisi sen ol. Bu işi baştan yapman gerekliydi, kaybetmişsin sen, ne yaparsan yap millet seni hep süt,ezik sanacak. Sen istediğin kadar ben kaliteliyim diye tatava yap. İstersen çıkarıp masaya vur, okul bahçesinde parçala kızları, gidip 10 erkeği malafatınla da dövsen yine de düzelmez emin ol
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme