Şimdi Ara

Okulun en güzel kızı ve asosyal ben

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
1
Favori
2.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler daha öncede çok kez konu açtım okulun en güzel kızı var birtane sarışın ingiliz adı melissa kız çok güzel geçen gün facebookta eklemiş beni kabul ettim konuştum konuşmadan önce havalı sanardım değilmiş ama okulun en gözde kızı tabiki popüler bana gelince asosyalim utangaçım ama okul varoş kesimde olduğu için apaçi hanzo ve krolar çoğunlukta çoğu kız bu hanzolarla takılıyor okulda nerdeyse en düzgün giyinişi tarzı olan kendine bakan tek erkek benim diğerleri tek kaş kıllı mıllı herifler kızın hoşuna gitmiyor neyse konuştuk falan kız çok tatlısın çok safsın temizsin diğer çocuklara benzemiyorsun senden hoşlanıyorum dedi iyi dedik utangaçlıktan tabi birşey diyemedim sonra baktım bu kız bana soğuk oldu sebebini öğrendim bu okuldaki yerden bitme veletler kızın her gün aklına giriyor kızı demişler o çocuk çok süt çok tiki çok bebe popüler bile değil sana yakışmaz gibi laflar etmişler kızı benden soğutmaya çalışıyorlar bu arkadaşların önüne nasıl geçebilirim ben dersine çalışan sessiz sakin efendi saygılı bir insanım kaliteliyim küfür etmem kavga etmem sigara bira içmem kendileri kadar varoş olmadığım için kızın aklına giriyorlar her gün birşeyde diyemiyorum ama sinir oluyorum ayrıcqa ben bu kızla çıksam okulun en güzel kızı diye her gün gelip tehdit edenler olucak iyice nefret edicekler alay konusu yapmaya çalışacaklar falan kız benden hoşlanıyor ama çıkamıyorum 1.arkadaşlarının baskısı 2.o vatandaşlar kadar varoş olmadığım için halkın deyimiyle tiki yani modern erkek olduğum için hor görülüyorum dalga geçiyorlar 3.efendiyim kavgacı değilişm sigara içmem diye süt diyorlar en kötüsü kızla çıksam okulda her gelen tehdit edicek kavga ederim etmesinede adamlar tek girmez 1 kişiye 20 kişi girer bizim okul öyle bir yer cidden aklım cok karısık

• Okuyan olur mu acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • okudum, seviyosan sende halledilir o ya, kasma bu kadar. Kızla açık açık konuş, söyle buraya yazdıklarını. Emin ol pişman olmazsın

• Asosyalim diyorsun o kız senin neyine kardeşim.
  • Kizla cik dostum. Hangi ildesin? Tanidik vardir samsundaysan konusuruz.

• Ben o kro dediğin kişilerdenim.Senin gibiler sıkmaya başladı.Bende tip ortalamanın altında ama özgüven işi yürüyütor.Yani hep ben kazancam sense evde osbi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son açtığı konular
    Okulun en güzel kızı ve asosyal ben 19 Kasım 2012; 19:19:01
    Okulun en güzel kızını tavlıyacağım yardım edin 15 Kasım 2012; 9:47:55
    Yabancı ülkedeki insanların en tipsizi bizdeki en tipliye eş değer olması 14 Kasım 2012; 20:43:31
    Tip varda okulda popi değilim diye kız arkadaşım olmuyo 14 Kasım 2012; 17:37:35
    Kızlar neden kendisinden küçükle çıkmaz 13 Kasım 2012; 20:48:18
    Beyler apaçilerle çıkan güzel kızları görünce sinir olmak kıskançlıkmıdır ? 13 Kasım 2012; 19:44:39
    Yolda bütün kızların gözü bende ama biride gelip açılmıyor 13 Kasım 2012; 19:30:31
    Çok Temiz ve Güzel Bir Kız Tarafından Teklif Aldım 13 Kasım 2012; 10:59:38
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • diğer çocuklarla aradaki kültür farkını kıza göster gerisi geilr. mesela kızında olduğu bir grup konuşurken biraz dinle ardından en son izlediğin dizi,film kitap vs. birşeyden konuyu aç diğer çocuklar bu ne diyor derken kız zaten senin ağzına düşecektir.... Kültür farkını ortaya çıkartsan yeter. zaten kız diğerleriyle konuşmayı en aza indirger ve senin yanında olmaya özan gösterir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Damızlık

Son açtığı konular
    Yabancı ülkedeki insanların en tipsizi bizdeki en tipliye eş değer olması 14 Kasım 2012; 20:43:31
    Beyler apaçilerle çıkan güzel kızları görünce sinir olmak kıskançlıkmıdır ? 13 Kasım 2012; 19:44:39
    Yolda bütün kızların gözü bende ama biride gelip açılmıyor 13 Kasım 2012; 19:30:31

• quote:

Orijinalden alıntı: Eshi Shinkirō

diğer çocuklarla aradaki kültür farkını kıza göster gerisi geilr. mesela kızında olduğu bir grup konuşurken biraz dinle ardından en son izlediğin dizi,film kitap vs. birşeyden konuyu aç diğer çocuklar bu ne diyor derken kız zaten senin ağzına düşecektir.... Kültür farkını ortaya çıkartsan yeter. zaten kız diğerleriyle konuşmayı en aza indirger ve senin yanında olmaya özan gösterir.

güzel fikir asosyal olma benim tercihim okuldaki arkadaşları kendime layık görmüyorum çok kalitesizler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roronoa-Zoro

okudum, seviyosan sende halledilir o ya, kasma bu kadar. Kızla açık açık konuş, söyle buraya yazdıklarını. Emin ol pişman olmazsın

+1 Konuş illa çıkamn gerekmez
  • bılader olay varsa cagır gelırım
  • Boşver kardeşim o seni asosyallikten kurtarır falan sakın bulaşma
  • Adı Melissa ise zaten sarışın ve güzeldir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Damızlık

Son açtığı konular

La bende diyorum daha once boyle bisi okumustum.

• Okulun en guzel kizi ve asosyal ben
    yani

Kiza bakiyorum her sene sampiyonlar liginde oynayan real madrid , kendime bakiyorum bank asyadan yeni cikmis anadolu takimi

• sen o kızı seviyon ama o kız başkasına veriyooo
  • ben çıkardım tenefüste al kızı çek köşeye millet sizi izlesin tehtitlere gelince illa kavga istiyorlarsa et kız zaten seni seviyorsa dayak yesende seni bırakmaz
  • Güzel ve asosyal yani havalı, özenti tiplerden değil candır can ben olsam peşini bırakmam
  • Seviyorsan git açıl bence.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.