Şimdi Ara

OKULUN İLK GÜNÜ ANNE-BABA MESLEĞI SORULMASI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
4
Favori
5.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
166 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sophie Dee

Benim babam vefat etti ben ne diyeyim

Neden forumun ortasında kendini acındırıyorsun acaba??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Recep Kalenderoglu

quote:

Pardon kendimi acindirip sms topluyordum bütün sirri bozdun...

• Babam çöpçüde olsa söylerim ama bende katılıyorum doğru bir olay değil, beceriksiz ve gereksiz öğretmenlerin çoğu yapıyor bu işi. Mesela ben babam temizlikçi diyince, babası doktor olan çocuk dönüp küçümseyerek bana bakarsa kötü şeyler olabilir.

• quote:

quote:

quote:

Ya bırak bu isleri.İnsanlara bu tür şeyleri duyurmak zorunda degilsin,birazcık kendine saygin olsun.

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rockndie_ -- 18 Eylül 2020; 0:56:3 >
  • Hiç de sen kimsin diyen olmaz, anca baban ne iş yapar, nerede çalışır, maaşı ne kadar? Sanane monako babamı mı egitcen

• Insanların birbirini öğrenmesi gruplaşması ona göre arkadaşlıklar kurdurmak için yapılan gaddarlıktır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sophie Dee kullanıcısına yanıt
    Böyle yazınca aklıma geldi lisede okulun ilk günü birde yatılı liseydi sınıf öğretmenimiz herkese soruyordu falan banada sordu babanın mesleği ne diye bende polisti dedim. Kadında polisti derken dedi emeklimi dedi. Hayır diyemedim kadına evet emekli dedim. 4 sene öle gitti kimse bilmedi bir kere başlamıştık yalana şu an hala lisedn arkadaşlarla konuşuruz bilmezler mesela öldüğünü falan.
    Sınıf hocamız sonradan ögrenmişti babamın öldüğünü devamlı derste bana sen kapalı kutusun sen gizemlisin diye laf atardı. :)

Edit; imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fakehero -- 28 Ağustos 2015; 22:48:18 >
  • Okulun başlangıcı ile birlikte saçmalıklar da başlıyor. Burada size bunu söylemeye çalışıyorlar ama hiçbiriniz anlamamışsınız.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ya bırak bu isleri.İnsanlara bu tür şeyleri duyurmak zorunda degilsin,birazcık kendine saygin olsun.

Duyursam ne olur duyurmasam ne olur taniyan yok eden yok. Hayatimi ve neler yaşadiğimi asla bilemezsin psikolojimden haberin yok

Sabah akşam bilgisayarsa oturan asosyal öküzün tekiyim babam icin okuyacak 1 dua bile bilmiyorum yaşamamin hicbir anlami yok 1 tane sevenim yok annemi bile bıktırmışımdır gittigim her yere bela getiren israftan başka bişey değilim intihar etmek istiyorum ama yapamiyorum bunlari yazarken bogazim dugumlendi suan ama buda senin için acindirmadir kendimi tek ifade edebildigim içimi dökebildigim yer burasi ve senin gibiler yüzünden buradanda nefret eder olmaya başladım lütfen bir dahada alintilama beni

• Annenden babandan mi utaniyorsun kimin ne dedigi kimin umurunda sallama

• annem tarlada çalışıyor sorana şak diye söylüyorum. ilk okulda da babası tek yaşlı olan bendim. hep emekli diyen tek kişide bendim. bi yerden sonra alışıyor insan.
    zaten belli yaşa gelince " ay tarlada çalışıyor köylü " kafasını bırakıyor bizim sınıftaki kızlar hatta " bende bu yaz gidicem , günlük 60 lira veriyorlarmış " demeye başladı. utanmayın. ahlaksızlık yapmıyorlar ya çalışıyorlar sadece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fakehero

Böyle yazınca aklıma geldi lisede okulun ilk günü birde yatılı liseydi sınıf öğretmenimiz herkese soruyordu falan banada sordu babanın mesleği ne diye bende polisti dedim. Kadında polisti derken dedi emeklimi dedi. Hayır diyemedim kadına evet emekli dedim. 4 sene öle gitti kimse bilmedi bir kere başlamıştık yalana şu an hala lisedn arkadaşlarla konuşuruz bilmezler mesela öldüğünü falan.
    Sınıf hocamız sonradan ögrenmişti babamın öldüğünü devamlı derste bana sen kapalı kutusun sen gizemlisin diye laf atardı. :)

Edit; imla

Bende öyle yapiyorum babam eskiden meslegi neyse onu söylüyorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Duyursam ne olur duyurmasam ne olur taniyan yok eden yok. Hayatimi ve neler yaşadiğimi asla bilemezsin psikolojimden haberin yok

Sabah akşam bilgisayarsa oturan asosyal öküzün tekiyim babam icin okuyacak 1 dua bile bilmiyorum yaşamamin hicbir anlami yok 1 tane sevenim yok annemi bile bıktırmışımdır gittigim her yere bela getiren israftan başka bişey değilim intihar etmek istiyorum ama yapamiyorum bunlari yazarken bogazim dugumlendi suan ama buda senin için acindirmadir kendimi tek ifade edebildigim içimi dökebildigim yer burasi ve senin gibiler yüzünden buradanda nefret eder olmaya başladım lütfen bir dahada alintilama beni

Kendini ifade etmek istiyorsan,anlatmak istiyorsan acarsin konunu anlatirsin.Ulu orta insanlara bunu soylememen gerekiyor.Sana degil senin kendine sayginin olmamasina kiziyorum.Hayatını degistirmek senin elinde,en azindan bir dua acip ezberlemen 10 dakikani alir.Yardim istiyorsan özel mesaj at.İstemiyorsan da daha da alinti yapmayiz dediğin gibi.

• ckola2009 kullanıcısına yanıt
    hocam bence arkadaşın anlatmak istediği öğrencileri neden kendi içlerinde sınıflandırdıkları.yoksa hayırsız evlat değilsen niye utanasın ki?ama sorun hep zenginlerin ön planda olup diğerlerin köşeye atılması olayı
  • Benim için sıkıntı yok. Hatta sorulsum diye can atardım ezerdim herkesi. Babam holding yönetiyor derdim

• Eziklik oluşturup olusturmamasi biraz kişiye bağlı. Zayıf bir kişiliksen tabi ki oluşturur.
    Ama ben girdiğim hiç bir ortamda babamın berber, annemin ilkokul mezunu ev hanımı olduğunu söylemekten çekinmedim. Çünkü fırsatları olsa ikiside çok başarılı olabilecek kişiler. Ama hayat herkese adil değil maalesef.
    Açıkçası kişisel olarak insanların iyi yorumlarını çok duydum. Ancak iyi kötü yorumlar beni çok etkilemiyor. İnsanların benim hakkımda kötü / ezik vs vs düşünmesi benim için ne kadar önemli olabilir ki ? Ben buyum yani. Beğenen gelir benle konuşur, beğenmeyende arkasını döner. Hiçbiri de umrumda olmaz doğrusu.

• İlk okula mı başlıyorsun?

• quote:

Orijinalden alıntı: Leame

Eziklik oluşturup olusturmamasi biraz kişiye bağlı. Zayıf bir kişiliksen tabi ki oluşturur.
    Ama ben girdiğim hiç bir ortamda babamın berber, annemin ilkokul mezunu ev hanımı olduğunu söylemekten çekinmedim. Çünkü fırsatları olsa ikiside çok başarılı olabilecek kişiler. Ama hayat herkese adil değil maalesef.
    Açıkçası kişisel olarak insanların iyi yorumlarını çok duydum. Ancak iyi kötü yorumlar beni çok etkilemiyor. İnsanların benim hakkımda kötü / ezik vs vs düşünmesi benim için ne kadar önemli olabilir ki ? Ben buyum yani. Beğenen gelir benle konuşur, beğenmeyende arkasını döner. Hiçbiri de umrumda olmaz doğrusu.

Birader babası anası olmayanları düşün ilkokulda ağlamıştım sırf bunun yüzünden

• Babam müteahhit her zaman soruyorlar hangi şirket sizin?
    Evler nasıl ?
    Evler kaç para ?
    Ulan ev almaya mi geldin bana hesap sormaya mı ?
    Ilkokulda babası vefat eden arkadaşlarım vardı.
    Bazı gereksizler hemen acıma duygusuna geçmesin diye babasının öldüklerini söylemezlerdi.
    Benim ablamı sorduklarında ablam engelli dedim, sınıfta biri dalga geçti, çocukla kavga ettiydim.
    Bu tarz şeyler sorulmamalı.
    Size ne kardeşim ?
    Ben sana ananı babanı soruyom mu ?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.