Bildirim
OKULUN İNTERNET HIZI SS'Lİ
Mioji Mio X10SM 1200W Taşınabilir Ütü Buharlı Kırışık Giderici - Mavi : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DG5W1RZY
10 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Oha -
FAKE AND GAY -
fake değil indirme hızının ss'si hazırlaıyor ...quote:
Orijinalden alıntı: bugatti1907
FAKE AND GAY -
-
Bizdede güya fiber var ama 13mb downllad ve upload var. -
-
Mağara hemde Türk telekom da bu hızquote:
Orijinalden alıntı: paganmin
fakebüyük ihtimalle çünkü okulların %99 vista ve xp kullanıyor
biraz baktım
okulda bluestacka giremezsin + okulun interneti birçok siteyi açmıyor+bilgisayarı yeniden başlattığında masa üstündeki ve yerel disk c deki herşey gidiyor + 1 gbsen okulda 1günde indirirsin
Alıntıları Göster
-
fake degil kardeşim vestel akıllı tahtanın hızı ve tahtayı kırdım güvenlik ile ilgili herşeyi kaldırdım ve evet bazı sitelere girmiyor ve 1gb 1 dkden kısa sürede iniyorquote:
Orijinalden alıntı: soultrex
Mağara hemde Türk telekom da bu hız
Alıntıları Göster
-
Şuan üninin pc odasındayım net fişek gibi ama pcler berbat xp kurulu pcde 3 tane yan sekmeyi zor açıyor kasadan öyle bi ses geliyo ki patladı patlayacak diye korkuyorum.quote:
Orijinalden alıntı: soultrex
Mağara hemde Türk telekom da bu hız
Alıntıları Göster
-
Hayir hepsi win7 yukleniyor -
Okumayın, liseli "hacker". -
-
-
Ülke gelişiyor -
quote:
Orijinalden alıntı: paganmin
fakebüyük ihtimalle çünkü okulların %99 vista ve xp kullanıyor
biraz baktım
okulda bluestacka giremezsin + okulun interneti birçok siteyi açmıyor+bilgisayarı yeniden başlattığında masa üstündeki ve yerel disk c deki herşey gidiyor + 1 gbsen okulda 1günde indirirsin
NEYİN KAFASINI YAŞIYON BİRADER
-
Vay arkadaş milletin internet hızlarına bak bizim ünide 1 megabit bile internet yokquote:
Orijinalden alıntı: -Mustafa
Ülke gelişiyor -
-
quote:
Orijinalden alıntı: samederdeger
fake degil kardeşim vestel akıllı tahtanın hızı ve tahtayı kırdım güvenlik ile ilgili herşeyi kaldırdım ve evet bazı sitelere girmiyor ve 1gb 1 dkden kısa sürede iniyor
olum siz liselilerin sorunu ne la sürekli birşey kırıp birşey hackliyorsunuz. neyi kanıtlamaya çalışıyorsunuz ? vaktinizi böyle boş işlere harcamayın ilerde bugünlere bakıp kendinize güleceksiniz.
Benzer içerikler
- uçağa sigara alınıyor mu
- selectra 50 mg kullananların yorumları
- gözde uçuşan cisimler yorumları
- kredi başına ders ücreti hesaplama
- ocaktan çıt çıt ses gelmesi nasıl geçer
- exxen filmleri
- yeşil nasim
- türk çay emojisi
- 5g nedir zararları
- prompt mühendisliği
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X