Şimdi Ara

Okulun Telefona el koyma durumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba DH. Sorum şu,okullar bi telefona el koyabilir mi?Bizim müdür yok okula telefon getirmiyceksiniz diye avaz avaz bağırıyo (çocuğun biri kızların etek altını çekmişti). Tabi genede buna uyan yok ve müdür telefonları alıyor. Buna hakkı var mı? Benimkini alması durumunda IMEI numarasını not ettim karıya karşı kozum olsun diye.

Taktiğim şu;

1- IMEI numaram var bende,eğer ki telefonumu vermezseniz polise gasp edilme durumundan şikayet ediceğimi söylerim

2- Vermezse zaten haketmiştir olacakları..

Görüşünüz nedir?

• Herhangi bir şekilde telefona el koyma yetkileri olmamakla beraber Türkiye de her an her şeyin olabileceğini belirtmek isterim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onun yerine bimere başvur,geri dönüşte alırsın hem.

• Getirmemelisin. Ben de götürmüyorum çünkü eski telefonlarla yeni telefonlar bir değil. Şimdi kameraydı internetti her mok var. Hem kızların etek altını çekmişler daha ne bekliyorsun ? Ha tabi ben sınıfta herhangi bir fotoğraf çekinmem fakat 2-3 denyo yüzünden oluyor bunlar. Yapacak bir şey yok.
  • Telefon getirebilirsin lakin sadece getirebilirsin yani okula adım attığın gibi kapatacaksın okuldan dışarı adım attığın zaman açacaksın acil durum olduğunda hocadan izin alıp konuşçaksın bu kadar
    Okulunda böyle olaylar oluyorsa Müdürde sonuna kadar HAKLI. Babasının oğlu değilsin tabi alır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3189175C2 -- 16 Mart 2015; 19:23:41 >
  • İlkokullu detected

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlkokulu lisede boyle birşey olmaz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Müdür tutanak tutup almadiysa polise şikayet edebilirsin tutanak varsa ne yapsan boş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkanİpek

Telefon getirebilirsin lakin sadece getirebilirsin yani okula adım attığın gibi kapatacaksın okuldan dışarı adım attığın zaman açacaksın acil durum olduğunda hocadan izin alıp konuşçaksın bu kadar
    Okulunda böyle olaylar oluyorsa Müdürde sonuna kadar HAKLI. Babasının oğlu değilsin tabi alır

Yıl olmuş 2015 TELEFON HER DAKIKA KULLANILIYOR BOŞ KONUŞMA

• -Mustafa kullanıcısına yanıt
    şaka mı bu ?

• He kardeşim daha 3. sınıf çocuğuyuz okulun büyükleri bonzai içenlere özenip gazelleye çay sarıp içiyo.. Olum matrakmısınız lan adam akıllı bişey anlatıyoruz manitanın telefonunu 2 haftadır vermiyo
  • Lisedeyiz hiçbir sorun olmuyor. Alsalar da çıkışta veriyorlar. Bir keresinde hoca benim telefonu yere attı. Bezdirmiştim adamı 1 hafta sonra annemi çağırdı ona verdi. Ben yine de derste konuşuyorum, oyun oynuyorum. Pek sorun olmuyor. Lise kebap valla kafeye gitsem bu kadar eğlenemem.

• quote:

Orijinalden alıntı: Furkanİpek

şaka mı bu ?

Yav git regular show izle bu konuları büyüklere bırak

• bizim karı harbiden deli yanlız telefoncu dükkanı açmış resmen geçen rapor götürdüm odasına çekmesinde telefon doluydu üstünde isim yazılı.. bu arada tutanak yazmamış beyler.
  • Şimdi şöyle bişey var okula telefon götürmek disiplin suçu ve kınama cezası var. Müdürler bu cezayı vermek yerine teelfonu alıyorlar. Ha alma yetkisi var mı yok ama ısrar edersen verir ama disipin cezası da verir.
  • -Mustafa kullanıcısına yanıt
    ulan kör cahile bak dün ki... Neyse Ban yemeyelim durduk yere hadi kapama dükkanın önünü hadi canım sen hiç duydun mu Yönetmelik kelimesini

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.