Şimdi Ara

Üniversite sınavında telefondan kopya çekme , durum ciddi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    babam sene başında 3 yıllık birikimini kaybetti okula gidemeyip yardım etmek zorunda kaldım ona kimsesi yoktu benden başka güvenebileceği , küçük kardeşime araba çarptı sınava girmedim memlekete döndüm , boyun fıtığı ve hiper tansiyondan dolayı bir sürü problem çektim hastanelik oldum kaç gece , hepsi bir araya gelince son derece düzensiz ve kötü bir eğitim öğretim yılı oldu benim açımdan

okulumda tüm sınavlar ayrı ayrı , final yok , her sınavın ayrıcana bütünlemesine girebiliyor , nisan ayı gibi durumlar düzeldi totalde 6 sınavımız vardı ilk 4ünü kaçırmıştım bu olaylardan dolayı . nisan ayı gibi oturup çalışmaya başladım ama o kadar boşluğun üstüne tempo tutmak çok zor oldu , kalan 2 sınavı verdim , bütünleme tarihleri açıklandı hepsi ardı ardına en iyi 1 gün ya da 2 gün araylaydı sınavlarım . 4 sınavı da vermem gerekiyordu 3 tanesini verebildim ama kendimi parçalamama rağmen son sınava çalışamadım yetiştiremedim. yarın son sınav var , geçersem sınıfı geçiyorum geçemezsem kalıyorum. sınava girecek arkadaşlarım da var 7 8 tane. iyi çalışmış olan 2 tanesinden rica ettim totalde 80 soru çıkacak biri ilk 50yi diğeri son 30u yazacak bi yarım saat önce çıkıp bana wp'den cevapları atacaklar .
    sizce bu riski almaya değer mi telefondan açıp bakacam . her bi bakışta 7 8 tane okurum . amfide bi hoca normal anlatım yapılan yerde duruyor bir de bazen 1 asistan dolanıyor ya da arkaya oturuyor. oturma sırası yok . ne diyorsunuz risk almaya değer mi var mı taktiği olan. bu arada kopyaya çekme falan demeyin 23 yaşımdayım genel olarak başarılı bir öğrenciydim ilk defa böyle bir şey yaşıyorum keyfimden yapmıyorum. trolleyecekler gelmesin lütfen , babamın durumu zaten iyi değil bir yıl daha kalıp adama masraf olmak istemiyorum sizce ne yapmalıyım

• yok mu hiç telefondan kopya deneyen yahu
  • bi şeyler yazın beyler be
  • ilk defa kopya çekiyorsan büyük risk dostum kendini belli edebilirsin.
  • öncelikle kopya çekip yakalandığında alacağın ceza 6 ay okuldan uzaklaştırma
    (üniden üniye değişir mi orasını bilemem)
    dokunmatik teller bu kadar yaygın değilken, cevapların resmini çekerek diğer kişiyi atma olayı oluyordu.

yakalanırsan cezası yukarıda yazdım ona göre karar ver
  • nuriboyka N kullanıcısına yanıt
    ilk kopyam değil hocam bu yaşa kadar kopya çekmemiş öğrenci olur mu hiç , ilk defa bu kadar büyük çaplı bir şey olacak sınav hakkında bilgim yok çünkü yeteri kadar. soğuk kanlı biriyimdir aslında açık etmem diye düşünüyorum
  • Ryner kullanıcısına yanıt
    dediğiniz duruma benzer bir durum aslında , sadece arkadaşım bana cevapları A 1 B 2 C 3 D 4 E 5 E karşılık gelecek şekilde 6 haneli dizelerle atacak

1 5 2 3 4 2
    1 2 3 5 3 2
    1 4 5 2 3 1
    2 3 1 4 5 2
    1 3 2 4 3 1
    4 3 5 1 2 3

bende buradan 12 12 tek bakışta aklımda tutup kitapçığa yazacam , hafif göbek var zaten baktıktan sonra üstüne çökerim telefonun , tüm sayıları yazdıktan sonra da kapatır koyarım cebime , zaten 2 telefon götürüp birini dikkat çekmemek için masanın üstüne bırakmayı düşünüyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • zebani var mı?
  • Eğitim hayatında kaç kere zor şartlar altında kopya çektin ?
  • ufak kağıtlara soru ve cevapları yaz sonra şort giy kot şortlardan değil sonra kağıtları bacağına bantla sınavda şortu çekerek sorulara bak
  • Lys sınavında kopya çekmiş adam tanıyorum hocam sal gitsin
  • lisede yan dersleri alayında yardırıyorduk , üniversitede de ufak tefek şeyler oldu daha önce ama hiçbir sınava bu kadar bilgisiz ve çaresiz girmediğim için en büyük çaplı bu olacak tabi ki. yani başka çarem de yok pek hocam kınama veriyorlar ve sınav FF sayılıyor yakalanma ihtimalimde , çekmediğimde de FF alıyorum zaten bir şey değişmiyor açıkçası
  • Puantum kullanıcısına yanıt
    Bence de ya en en kötü dert oluyorsa kapatır kaldırırım telefonu tekte anlayacak halleri yok zaten.
  • mahmutt159 M kullanıcısına yanıt
    hocam bölüm tıp fakültesi , değil şortu şalvar boyunca yazsam yine de sığmaz o bilgiler , demek istediğim yüksek not alacağı belli olan bir arkadaşım bana cevapları gönderecek ben de telefondan indirecem
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.