? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Aynı anda hem açıköğretim hem lisans öğrencisi olabiliyor muyum
-
-
Evet tıp okuyorum açıktan da felsefe
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İkisi de lisans olarak geçmiyor mu hocam oluyor mu öyle
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Biri örgün diğeri açıktan işte,ikisi de örgün olmaz da bir açıktan bir örgün oluyor
Hocam ben de laboratuvar ve veteriner sağlık’a başvurdum kabul edilince süreç nasıl oluyor dersler online mı başlıyor
Kabul edilme gibi bir şey yok kayıt zamanı kayıt oluyorsun dönemlik ücreti ödüyorsun,ders olarak hem kayitli videolar var hem de canlı yayınlar oluyor eğitim olarak örgunden daha iyi zaten,e kampüs diye bir şey var orda tüm derslerin kitapları,sesli kitapları konu özetleri çıkmış sorular,alıştırma soruları deneme vs her şey var.
Anadolu üni mi hocam sizin
Evet
ben de önlisansa kayıt yaptım da dönemlik harç ücreti oluyor mu bazı yerlerde evet bazı yerlerde hayır diyor bir de ödüyorsak nereden ödüyoruz ?
-
Evet iki ayrı üniversitede sadece bu durumda okunabiliyor TR'de, biri açıköğretim olacak. Bu arada soru kökü yanlış, açıköğretimde de lisans veya önlisans öğrencisi oluyorsunuz.
-
Hocam açıktan 2 yıllık laborant ve veteriner sağlık ile örgün 2 yıllık anesteziyi aynı anda okuyabilir miyim
eğitim katkı payı ödeniyor mu ödenmiyor mu bir öğrenemedim şunun cevabını bazıları evet bazıları hayır diyor siz biliyor musunuz acaba cevabını 2 yıllık sağlık yazdım uzaktan
-
Şuraya bir bakın:
https://oidb.anadolu.edu.tr/ogrenci-islemleri/katki-payiogrenim-ucreti
@Yigido058000 İkinci üniversite kapsamında okuyabilmeniz lazım diye biliyorum.
-
Açıköğretim önlisansa kaydolduysan ödüyorsun kendi sitesinden
-
hacı çok pahalı ücretler ya yaklaşık 5 k ve her dönem ödüyorsun yıllık 10k
-
yok 5k değil ben dönemlik 1200 lira civarı ödedim yıllık 2.5
-
valla 4 dönem 10k oluyor maks. 2 yıllık sağlık diploması alıyım okula gitmeden yeter hiç sıkıntı değil. zaten müfredata baktım, ders içeriklerine baktım kolay.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yardımiçinaçtımhessabı -- 2 Eylül 2024; 0:59:51 > -
Bizim okulda dönemlik 5k
-
ben hem örgün okuyup hem de açıköğretimden 2 tane daha üniversiteyi aynı anda okuyorum. toplam 3 üniversite
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X