Şimdi Ara

Okulunu okumadan yazılım işiyle uğraşan var mı ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
1
Favori
10.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hpcam ben de odtü okumayı planlıyorum ama korkuyorum unıden mezun olduktan sonra askeri maaşla mı başlıyacam yoksa 10 binden fazla mı maaş alacam bu tür unılerde nasıl olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ankaratıplı

hpcam ben de odtü okumayı planlıyorum ama korkuyorum unıden mezun olduktan sonra askeri maaşla mı başlıyacam yoksa 10 binden fazla mı maaş alacam bu tür unılerde nasıl olur
    ODTÜ artık önemsizleşti. Cunku klasik eğitim artık anlamsızlaştı. Şu anda Almanya'ya work permit için başvururken dahi üni diploma şartı resmi olarak yok. Haa Türkiye'de diploma şartı var cunku işler az elemanlar bol , eleme amaçlı diploma şartı var, o ayrı. Türkiye'de 10binden fazla maaş olayını kafadan direk unut. Ankara ve İstanbul'da ODTÜ-Bilkent-Boğaziçi bilg müh mezunu isen zamanında, uzatmadan ve 4 üzerinden 3+ ile mezun olmuşsan, müdürün gözüne de girmişsen o zaman asgari x3 maaşla işe başlayan ufak bir azınlık içinde yer alabilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam ornegın tıp fakültesi okuyon bir oğrenci yazılımla uğrassa yurtdişinda yazılımla ilgili iş basvuru yapabilir mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 20 Temmuz 2018; 0:38:36 >
  • diplama olmadan
  • Almanya'ya başvuracaksan cok farketmez sadece programlamayı iyi bilmen yeterli. Fakat almanya'da programcı kadar olmasa da doktor ihtiyacı da fazla diye biliyorum yani doktor olarak da başvuru yapabilirsin.Ukraynadan geçenlerde Almanya'ya çalışmaya giden karı-koca doktor çift tanıyorum.

• olabilir en azından buradan iyidir
  • Almanya 1950'lerde II.Dünya savaşı sonrası yeniden toparlanmaya hazırlanırken dönemin ekonomi bakanı "işçilere cok iyi ücret verilmeli yoksa kurtulamayız" şeklinde öneri sunar ve o öneri yasa haline getirilir, işçiler cok yüksek ücretler alır o sayede cok iyi işçilik çıkarırlar. Almanya cok iyi çalışıp cok iyi ücret alanların ülkesidir. Bir de ilginçtir, Almanca dilinde kazanmak ve haketmek tek fiildir: "verdienen" bu kelimeye alm-ing sözlükte bakarsanhttps://dict.leo.org/german-english/verdienen 1. earn (kazanmak) 2. deserve (haketmek) şeklinde 2 anlamı vardır. Yani Almanya'da herkes hakettiği şey ne ise onu kazanır.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.