Şimdi Ara

Okuma Salina 240cm 10-40 Atarlı ve Okuma Ceymar 40 Spin Takım ve Malzemeler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bilgisayarıma parça takviyesi yapmam için elimdeki spin takımı şimdilik elden çıkarmam lazım.
    Nakite ihtiyacım var ve işlemci alacağım..

Kulalndığım ürünler başlıkta belirttiğim gibi ceymar 40 ve okuma salina 10-40 atarlı spin kamış.
    Yanında sırttan geçirmeli çanta, sahte kutusu 16 adet rapala (jig,popper,1 adet kaşık,slikon sahte ve normal 15-25 gr arası 16 adet rapala jig vs hariç) ve balık süzgeci bulunmakta.Yanlış anlamayın bu ayardaki spin takımı ve yanındaki ürünleri bulmakta çok zorlanırsınız ayriyeten vereceğim fiyatı eğer fiyattan anlıyorsanız bedava gibi verdiğimi anlayacaksınız.
    Ürünlerin hepsi için istediğim fiyat 575 lira indirim düşünmüyorum.
    Evet fiyatı verdikten sonra fiyat analizi yapmak istersek ne kadar uyguna vermek istediğimi anlamanız için aşağıda açıklamak istiyorum sahteleri kutusunu süzgecini takım çantasını zaten toplam fiyatın içinden verdiğim için bedava sayılcak.
    Ürünleri elden satmak istiyorum Dörtyol/Hataydayım gelip görerek almanız hemde kargolama yapmadan sıkıntısız bi şekilde alışveriş yapmamız için bu yöntem daha uygun olur.
    Şimdi fiyatlara bakalım..

Okuma salina fiyatları :
    Akakce sitesinde 385 liraya hepsiburadadan alınabileceğini göstermiş..
    Spotbalik avmarketi gibi sitelerde 310 lıradan alabilirsiniz yanlız stoklarında var mı emin olamıyoruz.

Okuma ceymar fiyatları :
    www.hepsiburada.com
    Okuma Ceymar Fd Cy-40 Spin Olta Makinesi Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/okuma-ceymar-fd-cy-40-spin-olta-makinesi-pm-outburc51175989
    akakce.com
    Okuma Ceymar FD CXT-40 Olta Makinesi Fiyatlar�, �zellikleri ve Yorumlar� | En Ucuzu Akak�e
    https://www.akakce.com/olta-makinesi/en-ucuz-okuma-ceymar-fd-cxt-40-fiyati,101090546.html
    https://www.spotbalik.com.tr/urun/okuma-ceymar-fd-cxt-40-olta-makinesi

Makineninde fiyatı hepsiburadada 341 lira
    Spot balik fiyatı 310 lira yanlız stokta yok görünüyor..

Sahtelerin içerisinde river2sea rover 98 beyaz renk vs sahteler var..https://www.avmarketi.com/urun/river2sea-rover-98-suni-yem
    Örneğin rover 98 55 lira.
    Ortalama olarak aldığım sahtelerin tane fiyatı 30 lira.

Sahte kutusunun fiyatı 30 lira 6 adet bölmeli ve arkalı önlü,süzgec vs 30 lira ve en son olarak bel çantası var onada kutu sığıyor 50 lirada onu hesap edelim..
    Ben sadece bunları fiyatın uygun olduğunu anlamnız için paylaştım.Bu olta setini aldığınızda hiçbir eksiğiniz olmayacak sadece keyfinize göre bikaç sahte ekleme yaparsanız yaparsınız.
    Son olarak eklemeyi unutmuşum makinanın üzerinde 45 liralık full ipek misina sarılıdır :)
    Hızlı iletişim için 0507 855 31 35 muhammed..

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gardanadam -- 6 Aralık 2018; 22:0:51 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Fiyat için takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: evinda

Fiyat için takip
    Hızlı alışveriş yapacaklar için elden 500 lira yapıyorum, adana gibi biraz mesafeli yerlerden gelip alacaklar için daha uygun olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: gardanadam

Hızlı alışveriş yapacaklar için elden 500 lira yapıyorum, adana gibi biraz mesafeli yerlerden gelip alacaklar için daha uygun olur.

Alıntıları Göster
    Sahteler ve çanta için fiyat alabilirmiyim

• quote:

Orijinalden alıntı: evinda

Sahteler ve çanta için fiyat alabilirmiyim

Alıntıları Göster
    Hocam takım halinde eksiksiz satmayı düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: gardanadam

Hocam takım halinde eksiksiz satmayı düşünüyorum.

Alıntıları Göster
    Pekala hayırlı satışlar olsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.