Bildirim
12 Volt 180 W denen yere ne takılır ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Bilen yok mu ? -
Kapağın altında nasıl bir soket var biraz daha detay lazım.
Eğer normal bir çakmaklık soketi ise şarj cihazlarının çalışması lazım. -
Oradaki veriler çıkış değeridir. Yani 12v ile çalışan ve 180w'a kadar enerji çeken aletleri kullanabilirsiniz. Örneğin laptop adaptörleri genellikle 180w gücündedir. Ancak bir su ısıtıcı 250-300w olabilir ve bunları kullanmamanız gerekir.
Satın aldığınız şarj adaptöründe bir problem olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burhan -- 18 Aralık 2017; 1:35:12 > -
Hocam çakmaklık solda var zaten sağdaki kapağı açtığımda daha geniş ve araç içi şarj adaptörü olmuyor o yuva daha geniş kalıyor hocam.
Daha önce araçları oldu ama ilk defa böyle kapak gördüm.
-
quote:
Orijinalden alıntı: nitrowos
Hocam çakmaklık solda var zaten sağdaki kapağı açtığımda daha geniş ve araç içi şarj adaptörü olmuyor o yuva daha geniş kalıyor hocam.
Daha önce araçları oldu ama ilk defa böyle kapak gördüm.
Arada hafif bir boyut farkı varsa yine çakmak girişidir o, yeni araçlarda çakmak yerine kapak koyabiliyorlar, birkaç giriş yapabiliyorlar (biri çakmak diğeri boş veya hepsi boş). AStra H kasada geniş bir giriş vardı (yani çakmak girişi standarttan genişti), cihazların yanındaki teli çıkıntı hale getirerek tutturuyordum.
-
çalışmıyorsa sigortası yanmış sigortasını değiştirsen çalışır. çok çabuk bozuluyorlar özellikle çin malı elektronik şeyler taktığında hemen patlatıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paul Muaddib -- 18 Aralık 2017; 15:35:49 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyuncu bilgisayarları haricinde laptoplarda 180w şarj aleti çok nadirdir hocam.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
180 Wattlık ne çalıştırılabilir ki hocam araç şarj aleti oturmuyor ama çalıştırıyor normalde oturması lazım boşluk kalıyor yoksa dediğinize katılıyorum orjinal ürün olduğu için bozulacağını düşünmüyorum. -
Astra için elektrikçide cakmakligi ufalttirin demişti navigasyon aldığım yer, en ideal çözüm bu. Araç buzdolabı, tablet vs. çalıştırır rahat
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merak edip baktım benim iki dandik i5 makineye, lenovo 120, acer 180w. Lenovo daha performanslı :) -
Boyutlarını standart diye biliyordum ben. Daha önce bir aracımda vardı, her ikisine de çakmak şarjı takıyordum.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X