Şimdi Ara

Okuma Yazma hızım çok düşük!!! (max 1MB)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Philips 250GB USB2 Harici Diskimdeki bilgiyi yeni diskime kopyalamak için önce masaüstüne alıyordum fakat gece 12'den beri açık sonuç bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sucuklu Pizza -- 31 Ağustos 2013; 13:37:36 >

• hdd tune programını indirip benchmark ve error scan (quick scan seçili olmasın)yapıp ekran cıktısını buraya yapıstırır mısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: pckopatx

hdd tune programını indirip benchmark ve error scan (quick scan seçili olmasın)yapıp ekran cıktısını buraya yapıstırır mısın

Geceden son verimi kopyalamaya basladim 14 saat diyordu 48 GB veri icin, sonra 64KB ile bicimlendirecegim bicimlendirdikten sonra Error Scan yaparim, sector var gibi geliyor bana...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pckopatx

hdd tune programını indirip benchmark ve error scan (quick scan seçili olmasın)yapıp ekran cıktısını buraya yapıstırır mısın

Hocam kopyalama bitti biçimlendirme bile çok uzun sürdü, biçimlendirme bitince bir daha biçimlendirdim yine çok uzun sürdü. HD Tune 'yi açtım Error Scan başlattım bloklar 95MB, normal bir disk 20-25'ten max 4 saniyede okur. Ama benim cihaz max 1MB olduğu için bir blok 90 saniyeden daha uzun sürdü. Buyurun bu kanıtı.

Ayrıca 2010 Mayıs ayında aldığım cihazın kendi diskindeki sector durumu, kullanımımdan ötürü gururlandım
    Ama harici diski bir an önce halletmem gerekiyor. MaxBlast ile low level mi denesem?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sucuklu Pizza -- 1 Eylül 2013; 15:49:32 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.