Şimdi Ara

Okumak dünyanın en saçma ve boş şeyidir... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
404
Cevap
7
Favori
10.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
226 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Auerbach1

quote:

Orijinalden alıntı: tekalalli

quote:

Orijinalden alıntı: Ömürcan

Avukat olup batan var mı?

hukuk bitirmiş garson tanıdıgım var

Kendini gelistirme ve vizyon meselesi avukatlik, mimarlik gibi mesleklerde tabi bunun yaninda iyi okul genis cevrede olursa alicaklari ucretler ucuk oluyor verdigin ornekle yola cikarsan zaten okumayalim oturalim evimizde daha tutarli seylerle gelde ciddiye alalim

Ciddiye almıyosan yorumda yapma bilader git ne yapıyosan yap

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yastik1

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cleak

Kardesim 4. Siniftan beri ingilizce gorup yol tarifi yapamamak sende kaynakli bi hata yalniz. Yaptigin iste de en iyisi olmana gerek yok severek yap yeter. Hadi eyv.

Bilader eğer okulda ingilizceyi öğrendiysen helal olsun sen bi istisnasın
    Türk okullarında (fen, anadolu, meslek farketmez) ingilizceyi öğrenemeyen değil öğrenen istisnadır

Hiç bir dil kursuna gitmedim anca diziler yada 9gag falandır öğrendiğim gayet rahat konuşuyorum yabancılarla her şeyi okuldan bekleme sende bak biraz bu iki taraflı bir ilişki bunu yapacak istek olmalı

Kusura bakmada okul bildiğim gramer bilgisini bile unutturdu

Kendim çalışıyorum artık

• quote:

Orijinalden alıntı: Swonz

Adam 100.000 tl dersane masrafı çıkardı lan

Bak güzel kardeşim eğerki istanbulda yaşıyorsan çok çalışkan değilsen istanbulda devlet üniversitesini zor kazanırsın
    Şehir dışı gidersen aylık 1000 lira yapar
    Hazırlıgıda sayarsak 5 senede bu para 40 bin falan olur
    Sırf üniversitedeki masrafın 40 bin lira
    Anlayabiliyomusun?
    Bak okumuşsun ama bişey olamamışsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekalalli -- 23 Nisan 2015; 0:43:04 >
  • 23 nisan cocuk bayramın kutlu olsun

• parası olan tabi daima kaliteli yaşar, okur.. fakat orta geçimli ailelerin tek tesellisi cocuklarıdır, aman okusun? insanlar boşuna aman okusun demiyor. cünkü önlerinde büyük örnekler var. ha tabi her insan okuyacak diye bir kaide yok bu ülke vasıfsız elemanada ihtiyaç duyuyor. diyeceğim o ki kafasını kullanan aç kalmaz ve ailesini geçindirecek parayı kazanır.
  • Saçma sapan bölümlerde vakit kaybetmektense mesleki kurslara gitmek çok daha mantıklı.Örneğin bir aşçılık kursu,uluslararası sertifika veren bir kursa gittiğiniz zaman en iyi yerlerde yüksek maaşla aşçı olma şansınız var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X kare -- 23 Nisan 2015; 0:53:51 >
  • Sacma egitim sistemimizi ve kendini suclayacagina kokten gereksiz ilan ettigi seye bak.
    "12 yilda ingilizce ogrenemedim bu ingilizce cok gereksiz". Soyledigin seyler aynen bu anlama geliyor, burada boş olan kim acaba Birde artilamislar..

Soylesene dunyanin en gerekli seyi ne o zaman ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Pacino -- 23 Nisan 2015; 0:49:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Pacino

Sacma egitim sistemimizi ve kendini suclayacagina kokten gereksiz ilan ettigi seye bak.
    "12 yilda ingilizce ogrenemedim bu ingilizce cok gereksiz". Soyledigin seyler aynen bu anlama geliyor, burada boş olan kim acaba Birde artilamislar..

Soylesene dunyanin en gerekli seyi ne o zaman ?

İngilizce gereksiz dedim ben öylemi :D
    Boşu boşuna okumak saçma demiyoruzki
    Adam kim bilir kaç yıldır okula gidiyor daha okuma yazmayı iyi sökememiş :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Shadzzo

O kadar sene İngilizce görüpte turiste yol bile tarif edememen senin suçun başkasının değil Ayrıca açtığın mekanın tutacağı ne malum? Yaş iş onlar en iyisi bi meslek sahibi olmak.

Bu kafayla asla fazla para kazanamazsın aslında konuyu açan arkadaş haklı kendini bedava eğitmek varken bunlara senelerini ve paralarını vermek saçmalık.
  • quote:

Yok abi yemin ederim bürolar içerisinde dükkanımız vardı geçen sene 50 den fazla 3,4 yıllık avukat gördüm. 1.200 max 2bin lira maaş alıyorlar. Tek hedefleri o hakimlik bilmem ne sınavları var onlara çalışmak. Gerçekten durum böyle.. Ya da Büro açmak ama o da zor gerçekten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: X kare

Saçma sapan bölümlerde vakit kaybetmektense mesleki kurslara gitmek çok daha mantıklı.Örneğin bir aşçılık kursu,uluslararası sertifika veren bir kursa gittiğiniz zaman en iyi yerlerde yüksek maaşla aşçı olma şansınız var.

Hangi bölümler saçma sapan

• quote:

Orijinalden alıntı: swatsat

quote:

Orijinalden alıntı: X kare

Saçma sapan bölümlerde vakit kaybetmektense mesleki kurslara gitmek çok daha mantıklı.Örneğin bir aşçılık kursu,uluslararası sertifika veren bir kursa gittiğiniz zaman en iyi yerlerde yüksek maaşla aşçı olma şansınız var.

Hangi bölümler saçma sapan

Tıp dışındaki bütün bölümler

• quote:

Orijinalden alıntı: semblance

quote:

Yok abi yemin ederim bürolar içerisinde dükkanımız vardı geçen sene 50 den fazla 3,4 yıllık avukat gördüm. 1.200 max 2bin lira maaş alıyorlar. Tek hedefleri o hakimlik bilmem ne sınavları var onlara çalışmak. Gerçekten durum böyle.. Ya da Büro açmak ama o da zor gerçekten.

Aynen durum bu çoğu hukuk mezunu avukatlık yapmak istemiyor.Kaymakamlık savcılık hakimlik ne sınavı varsa hepsine yöneliyorlar.Büro açmak çevre yapmak biraz zor.

• Kuzenim de avukat, o da mezun olalı çok olmasına rağmen müthiş rakamlar kazanmıyor. Ben de Yıldız Teknik Üniversitesinde Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği okuyorum, hatta okulu uzattım ama hem kendimi geliştirmem gerekiyor, hem de belki biraz şanslı olmam gerekiyor ki iyi para kazanabileyim ama ben daha mezun olacağımı bile garantileyemiyorum, hoş biraz çabalasam olurum da, piyasayı bildiğimden mezun olasım gelmiyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Auerbach1

quote:

quote:

hukuk bitirmiş garson tanıdıgım var

Kendini gelistirme ve vizyon meselesi avukatlik, mimarlik gibi mesleklerde tabi bunun yaninda iyi okul genis cevrede olursa alicaklari ucretler ucuk oluyor verdigin ornekle yola cikarsan zaten okumayalim oturalim evimizde daha tutarli seylerle gelde ciddiye alalim

Ciddiye almıyosan yorumda yapma bilader git ne yapıyosan yap

bu atar ne 1ader

• quote:

Orijinalden alıntı: Kayrasputin

Kuzenim de avukat, o da mezun olalı çok olmasına rağmen müthiş rakamlar kazanmıyor. Ben de Yıldız Teknik Üniversitesinde Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği okuyorum, hatta okulu uzattım ama hem kendimi geliştirmem gerekiyor, hem de belki biraz şanslı olmam gerekiyor ki iyi para kazanabileyim ama ben daha mezun olacağımı bile garantileyemiyorum, hoş biraz çabalasam olurum da, piyasayı bildiğimden mezun olasım gelmiyor.

Yıldız teknikte okudugun halde böyle düşünüyorsun
    Bide digerlerini düşün

• İşletme–iktisat–edebiyat–sanat–iletişm vs..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X kare -- 23 Nisan 2015; 1:18:00 >
  • 11 senede 30bin masraf neyin kafası acaba 11 yıl boyunca simitle falan mı besleneceksiniz?
  • Okumak ama bu konuyu okumak.
  • Yav he he

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.