Özel bir televizyon kanalının "Anlat Bakalim Yarismasindan" alıntılar
Kelime: KADINBUDU - Olum sen nesin? - Erkek! - Tersi? - Kadin! - Onun yeneni? - Citir
Kelime: TERLIK - neyle yurursun - ayak! - heh hani boyle ayaklarin usur altinda onlar olur bole yumsak yumsak - koyun !! - yuh onun daha kucugu ya, koyun dedi hoduk! - kuzu !!! - Allah belani versin pas!
Kelime: DIZ - pantolonu nereye giyeriz? - bacaga? - hah. bacaklarimizin ortasinda ne vardir? - ohaaa!
Kelime: ZEBANI - Allahin meleklerinden biri. - Cebrail . - ilk uc harfi cizgili bir hayvani cagristiriyor. - zebrail ? - seni zebrail carpsin insallah!
kelime : TIMSAH -abi boole hani kertenkele nedir -hayvan -ne cins hayvani -surungen -ok abi bu kertenkelenin birkac beden buyugu - ejderha - ?!???!!(yuhhh)
kelime : VAN GOGH (kulak tabu kelime) -abi bu kisi bir organini kesen bir sanatci -bulent ersoy !!!
kelime: UĞUR DÜNDAR anlatan: tv de program yapiyo hani yillardir anlayan: reha muhtar? ali kirca? anlatan : yok yok sarisin mavi gozlu anlayan : ataturk? ekip1: gulmekten iptal!
kelime : KRAMP anlatan : hani futbolculara girer dinleyen: krampon (gulme sesleri kesildiginde sure coktan bitmis)
kelime: SERÜVEN a: abi macellan nasi biriydi? b: ne biliyi m iyi biriydi heralde (birinci kopus,ama duur) a : abi onu demiyorum neye duskundu? b : kariya kiza bi de ickiye olabilir (pes)
kelime : OKUL -biz nereye gideriz hergun -bara ... diskoya .. sinemaya .. cafeye .. bowlinge.. alisverise...gezmeye .. ay olmuyo boole baska sekilde anlat -ailemiz bizi nereye gidiyo biliyor -haaa okulaaa
kelime: KÖPEK BALIĞI -denizde ne olur? -dalgaa! -hayir ya oyle diil hani karadada var hav hav eder? -ha kopek -onun denizde olani? -deniz kopegi!
kelime : MISIR kiz:keops nerde ?? cocuk:etiler !! kiz:allah cezani versin emre ....
kelime : TELEPATI -hani ben sana bir seyi anlatmaya calisiyorum ama sozle degil beyin , dalgalariyla falan... -ihihih neydiiii .. teletabi ..! -tamam tele'si kalsin kedilerin eli! ne ne denir? -buldum telepence -offf beee bi kere de bil be...
son kelime eger bilinirse oyun ve hesap girecektir. sure son 10 saniye
kelime : LAMBADA ekip1 bakan kisi: aha mictiniz ekip2 anlatan kisi: sen oyle san. soyle bakalim alaaddinin cini nerede yasar. ekip2anlayankisi: lambada ekip1toptan: hastirr ..
off bunları 15. ye okuyom ama okurken hep gulmekten gozumdan yaş gelıo
tabu geyikleri olmasın bu "anlat bakalım" olduğunu zannetmiyorum
ÖZELLİKLE ŞUNLAR
quote:
Orjinalden alıntı: HoPaRLoR
Özel bir televizyon kanalının "Anlat Bakalim Yarismasindan" alıntılar
kelime : TIMSAH -abi boole hani kertenkele nedir -hayvan -ne cins hayvani -surungen -ok abi bu kertenkelenin birkac beden buyugu - ejderha - ?!???!!(yuhhh)
kelime: Serüven a: abi macellan nasi biriydi? b: ne biliyi m iyi biriydi heralde (birinci kopus,ama duur) a : abi onu demiyorum neye duskundu? b : kariya kiza bi de ickiye olabilir (pes)
kelime : TELEPATI -hani ben sana bir seyi anlatmaya calisiyorum ama sozle degil beyin , dalgalariyla falan... -ihihih neydiiii .. teletabi ..! -tamam tele'si kalsin kedilerin eli! ne ne denir? -buldum telepence -offf beee bi kere de bil be...
"Yaran tabu diyalogları"
quote:
Orjinalden alıntı: GebereJackson
"Yaran tabu diyalogları"
sonuç olarak ilk okuduğunda hoşuna gitmişti değil mi? bırakın da millet tadını çıkarsın. Ne çok ukala adam var şu forumda arkadaş..
süper yaa
Süperrrrrrr
ekşi'de daha bir süür var. Ve hepsini de okurken daha önce okumuş olmama rağmen gülerim Yine güldüm. Sağol hoparlör
quote:
kelime : LAMBADA ekip1 bakan kisi: aha mictiniz ekip2 anlatan kisi: sen oyle san. soyle bakalim alaaddinin cini nerede yasar. ekip2anlayankisi: lambada ekip1toptan: hastirr ..
arkadaşlar bunlar süper hele üstteki. bu saatte koptum yaaaaaaa... dvvamı yokmu bunun sabaha kadar yarılasım geldi vala :)
quote:
Orjinalden alıntı: nohackmove
quote:
arkadaşlar bunlar süper hele üstteki. bu saatte koptum yaaaaaaa... dvvamı yokmu bunun sabaha kadar yarılasım geldi vala :)
kelime: KÖPEK BALIĞI -denizde ne olur? -dalgaa! -hayir ya oyle diil hani karadada var hav hav eder? -ha kopek -onun denizde olani? -deniz kopegi!
KOPTUMMM
quote:
kelime : stetoskop
mal : dinlenir..... herkes : ........... mal : ağbi dinlenir herkes : ........... mal : ağbi dinlenir ya dinlenir... herkes : ne dion olm bi şeyler söyle ne bu walkman mi? mal : ya dinlenir işte bea. herkes : hay git yaa. ebeninkini dinle...
kelime: kibirli c: egemen nasıl biri? -: kendini beğenmiş -: şaşkın -: yüzsüz -: geveze egemen: durun ya!!!
quote:
(hocalardan tarafından hazırlanmış özel bi tabu) kelime: bulut kullanılmicak kelimeler: gökyüzü, beyaz, pamuk
- yukarda ne var - beyin - daha yukarı - tavan - daha daha yukarı - çatı - çık daha çıııkk - gökyüzü? uzay? - heh orda ne var - jüpiter? hee güneş - yok aşşa in.. - mars? - aşşa aşşa..dünyaya gel - satürn? - dünya yaaa...!! - bulut falan mı?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme