Şimdi Ara

OKUNAMAZ HDD Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde 250gb western digital sata2 hdd var.
    Hiç bir sorunu yoktu. Yeni aldığımız bilgisayara veri aktarmak için çıkartıp yeni olana taktım. Windows ve Bios Hddyi gördü fakat disk yönetiminde Hdd için OKUNAMAZ diyor.

" Yabancı Diskleri Al " seçeneğide yok...

Kabloları değiştirdim düzelmedi, yerlerini değiştirdim düzelmedi. Windows kurmaya çalıştım NTLDR eksik hatası verip windows kurulumu mavi ekrana düşüyor. İçindeki veriler benim için önemli ne yapmalıyım?

Ekran görüntüleri aşağıdadır.
     OKUNAMAZ HDD Hatası

OKUNAMAZ HDD Hatası

• windows kuraraken ntrl hatası veriyorsa öncelikle fdisk hdd daha sonra ise sistem kur......
  • Yo dostum fdsik çekmene falan gerek yok bilgilerine yazık olmasın ilk önce araştırıssan ntldr eksik dosyasının sorunu var . bir araştır bilgilerini kurtacaksın...
  • hdd 2 partitiondan oluşuyordu, bi partition programı ile birini kurtardım fakat ikinciye ulaşamıyorum... linux üzerinden görebilirmiyiz peki bu partitionları??
  • başka bir bilgisayara secondery olarak veya harici hdd kutusuna takıp denedinmi? belki bilgilere ulasabilirsin.
  • aslında 2 bilgisayarda denedim... fakat pazartesi bi bilgisayarda daha deneyeceğim...
  • orada acıldımı? eger 2. hdd olarak gormuyorsa jumper yerini degistirmen gerekebilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps3 dosya verileri bozuk hatası
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • harddisk sata jumper olayı yok....

fakat tüm partitionları ve veriyi Paragon Partition ile sorunsuz kurtardım... ilginize teşekkür ederim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.