Şimdi Ara

Okuyamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • okuduğum bölüm gereği kitap okumaya alışmam lazım özellkle bilgi içeren ama kitap okuyamıyorum 10-11 civarı kitap aldım başlayıp bırakıyorum sıkılıyorum bunalıyorum ne yapmam lazım :(

• ilginizi çeken veya üstünde düşündüğünüz bir şeyle ilgili kitapları deneyin. çok uzun olmaması da motive edici oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende okuyamıyorum ya cümleyi okuyorum sanki başını ve sonunu unutuyorum odaklanamıyorum 2 kere okuyorum aynı şeyi :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeforeIforget

Bende okuyamıyorum ya cümleyi okuyorum sanki başını ve sonunu unutuyorum odaklanamıyorum 2 kere okuyorum aynı şeyi :/
    Okurken aklım sürekli farklı yerlere kayıyor kitaptan kopuyorum sonra tekrar okuyorum . Tarih öğrenmek için kitap okumam lazım ama bir türlü beceremedim 5-6 yaşlarımda bu alışkanlığı kazansaydım keşke
  • Bir kitap tavsiyesi vereyim. Farklı bir konsepti var hiç sıkmıyor. Gayet akıcı ve birbirinden bağımsız bölümleri olduğu için bıraktığında kopukluk da yaşamazsın. Felsefe, sosyoloji ve psikoloji alanlarında düşünce yazılarının olduğu bir kitap bu. Yazarın hayatından bir anı, yazmış olduğu bir şiir ve düşünce yazıları var. 3'lü 3'lü devam ediyor konular. Anı + şiir + deneme. Sıkılmayacağını umuyorum.

https://www.kitapyurdu.com/kitap/yasam-merdiveni/468113.html
  • Hangi bölümü okuyorsun
  • sayfa sayısı az kitaplarla başlamalısın kitap alışkanlığı için, 500-600 sayfalık bir kitap çok akıcı bile olsa elde fazla kaldıktan sonra sıkıyor. zweig novellaları başlangıç için çok ideal

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kıyamet Senfonisi

Hangi bölümü okuyorsun
    siyaset bilimi
  • Hmm. O bölümde kitap okumasanda olur. İnsanın kendini o bölümde geliştirme ihtimali bayha düşük malesef.
  • siyasi bilimlerde okuyorsan ve siyaset kitaplarından anlamıyorsan ilgin zayıf.

• BeforeIforget B kullanıcısına yanıt
    Balık yağı iç balık yağı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.