Şimdi Ara

Olaf

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün almiş bulunmaktayım fakat hala jungle yapmayı çözemedim önerilerinizi alabilirmiyim genelde solo top oynuyorum olafla junglede çok istiyorum fakat beceremiyorum bir rune bir rota gerekli yardımcı olursanız sevinirim

• Benim runelar;
    Kırmızı: Armor Penetration
    Sarı: Flat Armor
    Mavi: Magic Resist per Level
    Quint: Armor Penetration

W skillini aç ilk olarak. İlk olarak wolfları al midden ve yakın olan laneden biraz damage isteyip. Ordan yine pull ve damage isteyip blue'yu al. Zaten lvl 2 olmuş olursun. Ondan sonra Wraiths + 2 Golemi alıp lvl 3 olursun. Lvl 2'de Q'yu Lvl 3'te de E'yi açarsın. Red'i alıp back çekip gank atarsın ondan sonra. Tavsiyem etkili gank için E'yi fullemendir ilk olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leicriva -- 1 Ocak 2012; 14:06:39 >
  • Jungle oynama zaten
  • olaf jungle bencede iyi deil gankleri çok zayıf ve yavaş bi champ sadece q ile slowu var oda tutarsa ki wardlanmış laneleri ganklemek işkence olaf la . solotopta farmlayıp late game de çok iyi iş yapabilir
  • bana çok etkisi geliyor ya olaf gap closer skill lazım bir tane yaklaşamıyorsun adamlara...
  • olaf solo top devam bence.Jungle için champ tavsiyeleri başka bir konuda bulabilirsin sanırım.
  • runes varsa ben olmadanda aliyordum bi 450g ye vampric scepter minionlarn cikmasni bekleyip pot al direk blue ya git w ye bas dal smayti cak nasil yazildigni blmyorum w yi kacirma yeter kesinlikle alrsin kendine guvenemiyorsan heal al bu ara blueyi keserken potu basmis olmalisn sonra gt kurtlari al bu ara zaten 2 lwl oldun q yu ac kurtlarg keserken w kcirma q cd dn cikar cikmaz hemen dibine at geri alip cd dolduruyo uzaga atma sonra cadilara gt cadilardan snra red e gt bu ara smayt aciliyo dal smayt at q ve w kacirma golemleri al gang git bu kadar basit .D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lebraam ceyms -- 2 Ocak 2012; 14:30:57 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Riot Kayle Ward Skinleri(Bedava)
    10 yıl önce açıldı
    AP Xin Zhao
    11 yıl önce açıldı
    Rengar kombolar
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: lebraam ceyms

runes varsa ben olmadanda aliyordum bi 450g ye life steal veren item var adini hatirlamiyorum ondan al minionlarn cikmasni bekleyip direk blue ya git w ye bas dal smayti cak nasil yazildigni blmyorum w yi kacirma yeter kesinlikle alrsin kendine guvenemiyorsan heal al bu ara blueyi keserken potu basmis olmalisn sonra gt kurtlari al bu ara zaten 2 lwl oldun q yu ac kurtlarg keserken w kcirma q cd dn cikar cikmaz hemen dibine at geri alip cd dolduruyo uzaga atma sonra cadilara gt cadilardan snra red e gt bu ara smayt aciliyo dal smayt at q ve w kacirma golemleri al gang git bu kadar basit .D

Vampiric Scepter 450g ye veren item
  • quote:

Orijinalden alıntı: BadRetro

quote:

Orijinalden alıntı: lebraam ceyms

runes varsa ben olmadanda aliyordum bi 450g ye life steal veren item var adini hatirlamiyorum ondan al minionlarn cikmasni bekleyip direk blue ya git w ye bas dal smayti cak nasil yazildigni blmyorum w yi kacirma yeter kesinlikle alrsin kendine guvenemiyorsan heal al bu ara blueyi keserken potu basmis olmalisn sonra gt kurtlari al bu ara zaten 2 lwl oldun q yu ac kurtlarg keserken w kcirma q cd dn cikar cikmaz hemen dibine at geri alip cd dolduruyo uzaga atma sonra cadilara gt cadilardan snra red e gt bu ara smayt aciliyo dal smayt at q ve w kacirma golemleri al gang git bu kadar basit .D

Vampiric Scepter 450g ye veren item

duzelttim tesekkur ederim

• olaf iyidir ama gangleri zayıf lane oyna çok iyi farm yapman lazım olafta
  • Solo Topda çok daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ParZ

olaf iyidir ama gangleri zayıf lane oyna çok iyi farm yapman lazım olafta

Her Oyun 170-220 arası bitiriyorum uzun oyunlarda 220-250 arası değişiyor bencede arkadaşlarım jungle yap diyorlar fakat ganklerde zayıf kalıyor solo top daha iyi
  • Im op. Your mom is op.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unforgivenll

Im op. Your mom is op.

Açık Konuşucam Dalga Geçicekler belki brolaf skinindeyken ulti açaınca BROMACIA diye bagırdıgı için ulti açıyordum yoksa o pasifini filan bilmiyordum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.