Şimdi Ara

Olaf almayı düşiünüyorum yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar olaf alıcam yardım eder misinz ve bana güzel bir build bulabilir misiniz?

• hp+tanky item.
  • core itemlerin warmog+atma(hatta mallet).Burdan sonra isteğe göre defansif veya ofansif gidebilirsin.Bot olarak cc çoksa mercury, cc yoksa as bot.Az çok böyle diye biliyorum
  • boots of speed > giants belt >berserker graves > frozen mallet > warmog's armor > atma's impler =GG
  • Yardımcı olan herkese teşekkür ederim.
  • frozen , warmog , atma GG
  • Olafı aldım çok memnun oldum çok zevkli oynaması.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • West'teysen bir iki detay gösterebilirim.
  • wrangle lanters + warmog + atma + attack speed veren bot + rakibe göre tank item + bloodthirster
  • Bir süredir bende düşünüyorum olaf ı.Jungle runes var ancak jungle champ yok adam gibi.O yüzden Olaf alacağım.Jungle a nasıl başlamalı.Ganglara ne zaman gidilmeli birkaç ip ucu verebilecek var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Castion

Bir süredir bende düşünüyorum olaf ı.Jungle runes var ancak jungle champ yok adam gibi.O yüzden Olaf alacağım.Jungle a nasıl başlamalı.Ganglara ne zaman gidilmeli birkaç ip ucu verebilecek var mı?

mana golemden başliyacaksin brolaf vardi teminki oyunda akti bayaği
  • Ben de 3150 kasıp olaf almayı düşünüyorum. Tavsiye ediyor musun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ss4Gogeta

Ben de 3150 kasıp olaf almayı düşünüyorum. Tavsiye ediyor musun?

Jungler oynayacaksan al. Bu linkte Dyrus, Olaf ile jungle yaptığı bir oyunla carry oluyor. Gerek Baron steal, gerek gank, gerek yardım. İzle ve karar ver. Ayrıca en iyi legendary skin Olaf'ta.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.