Şimdi Ara

Spin bike almayı düşünüyorum yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar merhaba. ben 120 kiloyum. spin bike almayi dusunuyorum. tasima kapasitesi olarak en uygun bunu bulabildim. 120 kilo. sizce bu alet uygun mudur. kaliteli mi?

birde annem ve babamda kullanabilir mi

www.rebuwo.com
    https://www.rebuwo.com/rebuwo-spin-bike-dikey-kondisyon-bisikleti-beyaz/
    https://www.rebuwo.com/urun/spin-bike-dikey-kondisyon-bisikleti-beyaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afeksar -- 18 Mart 2022; 12:3:13 >

• Bu tip bir ürünü kesinlikle ama kesinlikle 2.el almalısınız. Genelde hevesle alınıp atıl kaldığı için sıfır gibi oluyorlar. Letgo, sahibinden vs. bakının derim. Ve spin bike kesinllikle doğru tercih. Öndeki 20-25kg'lık diski çevirmek bile güzel efor sarfettiriyor ve gerçek bisiklete yakın efor sarfetirebiliyor.

• AurorAbeam kullanıcısına yanıt

spin bikelar cok pahaliymis hocam. 2 el baktim orada bile kaliteli markalar 5 6 binden basliyor. tek uygun olan baslikta attigim marka. onada guvenemedim turk markasiymis.

bu urun nasil peki sizce hocam. spin bike degil normal kondisyon bisikleti ama tasima kapasitesi 130muş.

acikcasi karar veremedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afeksar -- 18 Mart 2022; 16:40:9 >
  • Al güzel bir bisiklet hem spor yap hem temiz hava al hemde sosyalleşmiş olursun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaxPayne87 -- 19 Mart 2022; 3:18:22 >
  • Adam belki liberal neden belediyede spor yapsın

Sen de bir ilginçsin

• Bisikletçi76 kullanıcısına yanıt

Yav arkadaş senin sorunun ne adam fikir amaçlı konu açmış.İnsanların konusunu saçma sapan yorumlarla sabote etme...

• quote:

Orijinalden alıntı: MaxPayne87

Yav arkadaş senin sorunun ne adam fikir amaçlı konu açmış.İnsanların konusunu saçma sapan yorumlarla sabote etme...

Sabote etmek senin gibi komünistlerin işidir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.